Behöver hjälp!!

Sitter å tar igen mig lite efter en lunch och en promenad runt älven med Hannah och Chico. Känns skönt, snart är det dags för träning igen. Morbyvallen och fotboll 15.00 är det som gäller. Blir väl säkert lite snack om matchen senast också. Jag tycker vi gjorde det bra ändå. Kämpade på och slet i 90 min. Men men, dom va ett bättre lag, så är det bara. var med på radion igår också tydligen. Jag visste inte att han var från radion. Trodde han bara spelade in på en inspelare av nåt slag, så han skulle komma ihåg vad jag sa när han skrev sin artikel. Men så var visst inte fallet haha. Men ja, det gick väl ändå. Känns konstigt att lyssna på sig själv när man pratar bara. Ja ni vet ju hur det är..

Jo, nu till det jag behövde hjälp med. Är det nån som vet vart man kan se en majbrasa i Borlänge nuförtiden? Måste visa MJ och Bird våra svenska traditioner. Då vill jag ha en fin brasa med fina fyrverkerier. Så gärna lite hjälp!!??:)

Underbar dag

Det är just vad denna dag varit. Sjuuukt skön. Jag har varit på 8-årskalas, setat ute i solen och det helt underbara vädret, träffat världens bästa Micki, premiärgrillat med underbara kompisar och varit på bio med några andra underbara kompisar. Vilken jäkla dag helt enkelt. Hur skön som helst. Vill knappt lägga mig och sova, för då vet jag att denna dagen är över. Haha cheesy but true. Vi såg 21 jump street på bion iallafall. Den kan jag verkligen verkligen rekommendera. Jag skrattade filmen rakt igenom. Helt magisk haha:)

Gårdagen var helt sjukt rolig den med. Vi hade en lite förfest hemma hos mig med några från laget. Sen kom Felix, Pontus, Richard och Rickard hit också innan vi drog vidare till S2. Det var väldigt mycket folk ute och dom spelade sjukt bra musik så kvällen blev väldigt lyckad. Hade hur kul som helst. Sen bestämde vi oss för att gå hem till mig på lite efterfest också. Så vi blev ett gäng här hemma. Höll väl igång tills det var helt ljust ute igen, men det var det värt. Riktigt, riktigt kul hade jag:) tack alla som var med!

Det är väl dags att sova ändå nu kanske. Kan ju hoppas att nästa dag blir lika magisk!:)

Sov gott

Premiäääär!!!

Frukosten precis avklarad. Dags match match idag så då gäller det att äta frukost I tid å ladda! idag är det Sunnanå som står för motståndet på Morbyvallen. Det är alltså hemmapremiär:) det ska bli så jäkla kul!!! Kul att se hur det går för MJ också i hennes första match. Ska bli spännande att se hur det går för oss alla. Jag börjar redan bli lite sådär skönt nervig. Dom är tippade serievinnare i vår serie i år så det blir en tuff match, men rolig! 13.30 smäller det, och då jäklar! Det blir nog en riktig köttarmatch idag;)

Igår var det stormatch på domnarvsvallen. Brage-Bajen. Det var riktigt bra ös på Hammarbyklacken. Dom hade kommit dit med 1500 supportrar från Stockholm och förmodligen så var det en hel del bajare till där. För jag hörde då inte Brageklacken ett dugg. Det var överlägset Hammarby på läktaren. Även på planen tyvärr. Brage hade inte mycket att komma med igår tyvärr. De var synd, hade varit kul om dom tvålade dit dom. Kändes som att dom saknade Slavik på mittfältet. Dom blev lite överspelade där. Allt som allt, bra stämning, inte så bra match. Men kul att se ändå:)

Nu är det bara att ladda gärnet så vi kan bjuda på en bra match idag! TAGGA!!

Handboll

Dags att bege sig mot Maserhallen. Jag blev handbollstränare idag visst. magnus är sjuk, eller iallafall borta. Så då får jag ta hand om det. Jag tycker det är skitkul! Vi får se vad vi ska hitta på för kul.
Sen kommer MJ och Lina å hämtar upp mej så vi kan hämta ut biljetterna till Bragematchen ikväll. Ringde nyss Anita som jobbar på Brages kansli, det var helt galet sa hon. Sånt jäkla tryck på biljetterna. Så det gäller att snabba på tror jag :)

Meet my new friend

This is MJ. My new friend from Australia! She's awesome:)

Underbara

Haha kan inte sluta flina. Jag är så glad. Våra nya tjejer är så himla sköna! Och duktiga. "Bird", nya amerikanskan, kom igår. Hon visade att hon är duktig direkt hon också. Det känns super. Tyvärr är hon inte spelklar förns nästa helg förmodligen. Men då får hon vässa formen lite;)

Idag är det Brage-Hammarby som gäller. Jääklar vad jag längtar! Det verkar bli utsålt flera timmar innan matchstart, så man kan vänta sig ett bra tryck. Bajen fans skulle komma med 1500 pers också. Bara det liksom. Det kommer bli sjukt skön stämning. Bara hoppas att vädret är på våran sida. Palla regn!!
Nej tagga nu!!!! Wohooo:)

Förlåt

Jag vet att jag skulle skrivit igår men det har varit så stressigt.
Nyheten är släppt nu.
Vi har fått en australiensiska i laget som heter Marijuana. Hon är helt underbar. duktig fotbollsspelare, sjukt bra människa. Rolig och passar perfekt in i vårat lag. Andra natten hon är hör nu och hon har sovit hos mig hittills. Jag är så glad att hon är här! Ni vet det är så hemligt allt sånt här innan allting är klart, så har inte kunnat säga ett ljud om det här till nån. Men nu är det ute:) imorgon kommer en till tjej fast från USA. Hon heter Giuleana Lopez. Ska bli sjukt spännande att se vad hon går för:) allt känns så mycket bättre nu. Jag är så glad hihi:D
Ikväll har vi varit hos mig å kikat fotbollen. Sara, lina å Laxen var också här först men dom har åkt nu. Bara jag och MJ kvar. Så hon kallas. Hon är fortfarande jetlagged så det blir nog sovdags snart.

Först ser vi klart matchen. Go Bayern

Väntan

Skön träning, bra tempo och bra ös. Jag vet verkligen vad jag ska träna mer på efter dagens träning. Kanske inte ska avslöja vad om några motståndare läser detta;) men alltid bra att veta sina brister så man kan jobba på dom. Men det är alltid lika tråkigt när man upptäcker dom. Ingen nyhet var det väl kanske just det här då, men i övrigt.
Sara stukade foten också, stackarn. Såg ut att ha riktigt ont. Hoppas verkligen att det inte är något allvarligt:/ krya på dej!

Nej, nu ör det läggdags.
Och förresten, min hemlis kommer imorgon hihi:)
God natt alla!

Kanske var det tur...

...att jag föll så djupt. För det var du som fick min fallskärm att vecklas ut.
Jag har verkligen fastnat på Timbuktus "nya" låt. Sjukt bra är den iallafall, Fallskärm heter den för er som är nyfikna att lyssna.

Måndag igen. Fattar inte vart tiden tar vägen. Dagarna rinner iväg som jag vet inte vad. Fast det gör ingenting för jag längtar så mycket till sommaren så det är bara positivt. Det värsta är bara att tiden går precis lika snabbt på sommaren också, om inte snabbare... Men det behöver vi inte tänka på nu. Först en underbar vår och sen sommar. Magi!!
Ligger i soffan och vilar mig lite inför möte och sen träning med världens bästa lag. Det blir löpning och sen nån form av fotboll. Vi håller tummarna för lite roliga besked idag också förresten. Vi får se vad som sägs och så:) hihi
Få se om ni får veta ikväll eller kanske imorgon. Det visar sig:)


Bra kväll

Jag hade sjukt kul igår. Vi var här hemma hos mig ett gäng först. Det var jag, Laxen, Hanna, Bunis å Fredda. Även fast jag är förbannad på dom för att dom böt bort oss, så är dom för goa;) vi gick sen vidare till s1 och sen Klin. Tråkigt att det blev he gång så tidigt på alla bara.... :p Men det var superkul verkligen. Det måste vi göra om snart igen.

Imorse drog jag och laxen till vallen och kikade på fotboll. Några av mina elever spelade, de mötte Mora. Blev vinst för dom. Vi satt där på läktaren och smaskade på nybakta ostfrallor med skinkost, smaskens! Sen drog vi en sväng förbi marknaden innan vi gick hemåt. Sjukt det där med marknaden, vad mycket Krimskrams det är. Nät man var liten var det en stor höjdpunkt när marknaden kom till stan. Det var så himla kul att gå där å kika å handla, plus att man fick åka karuseller. Hur kul som helst ju. Känner mig inte lika lyrisk nu måste jag säga. Vi gick igenom marknaden på 2 minuter tror jag. Men det är bra att det finns:)

Snart bär det iväg till KvIP för att kika på Kvarnsvedens herrars seriepremiär. Felix å Pontan spelar bland andra. Ska bli riktigt kul att se hur det går för dom. Jag har en bra känsla! Och efter det, tro det eller ej, ska jag kolla på ännu mer fotboll. Jennie spelar, så man blir att hänga på fotbollsplanen hela dagen. Vi har mellanlandat hemma hos mig ett tag bara. Vi tar oss en lite tupplur jag å Lax så vi orkar med resten av dagen:)

Natti

Sköna lördag

Har haft en superbra och skön lördag hittills. Den började på Må Bättre imorse. Det blev 10-15 min på crosstrainern innan vi gick på en cx-Worx-pass. Det var ett riktigt bra pass där bålen fick sig en rejäl omgång. Hoppas på lite träningsvärk imorgon:)
Efter det har jag och Laxen flängt runt på lite olika ställen och fixat å donat. Bland annat på kupolen där jag hittade en så himla fin klänning inne på Solo som jag inte kunde motstå. Gaaah, har ju egentligen inte råd, men kunde inte se den försvinna heller så Laxen, Tack för att jag fick låna lite pengar av dig!! Hihi. Jag fick även Laxen att köpa "mina" jeans. Jag visade henne vilka jeans jag köpt där. Hon tyckte dom va så snygga att hon också köpte ett par, så nu är vi lika. Mickis har även hon köpt ett par lika. Sjuuuukt snygga är dom. Tycker jag iallafall. En ljusblå tvätt från Tiger.

Nu åkte Laxen precis iväg för att hämta hennes kompis Hanna och lite mat som vi ska käka här. Vi blir här å myser lite, sen får vi se vad som händer med kvällen. Tror det blir en himla kul kväll iallafall:)

Ha de bra!!

Fredagsmys

Sitter med systeryster i min Goa soffa och bara slappar. Det var ett tag sen vi umgicks så vi har lite att ta igen. Hon har fått smakat mina cupcakes också. Hon åt upp den men jag har inte fått någon kommentar på dom än, så dom kanske inte var så goda ändå haha:p

Har varit hemma hos faster Marie och Hasse och kusinerna idag också. Jag hjälpte Alex och Richard med matte C och passade då på att umgås lite med familjen. Helt underbara är dom. Och Hannah hade kommit hem också. Alltid lika kul att träffa henne:) och Micha hade bakat sina helt egna chokladbollar, helt på egen hand. Slänger in en bild på dom fina. Hon är för go<3

Snart dags att lägga sig. Upp imorgon för lite träning med bästa laget. Må bättre it is. Sen får vi se vart dagen slutar:)

Puss

Goooood morron

Somnade innan 21 igår! Jääklar va skönt det känns just nu att vara pigg. Inte ofta det händer! Känns som en bra start på dagen. Nu ska jag springa till bussen:)

Lika som bär

Säga vad man vill om tönt-Chelsea, men denna man är sjukt lik min pappa. Min pappa för 15-20 år sen alltså. Jag satt och kollade på intervjun med honom efter matchen igår och hakade upp mig på det. Haha kul :)

Stressig dag

Full rulle, som vanligt egentligen. Jag var uppe till 12-1 inatt och bakade cupcakes för jag hade glömt att det var min tur att bara till jobbet. Vi har konferens på torsdagseftermiddagarna då vi, en varje vecka, bakar eller köper med fika av nåt slag. Men eftersom jag alltid ska tävla i allt, och självklart vinna dom tävlingarna då, så köper jag aldrig nåt. Jag bakar alltid själv och den här gången tänkte jag slå på stort. Iallafall större. Så jag letade efter nåt som lät gott och lite halvt avancerat. Avancerat blev det kanske inte, men det var mycket att hålla kolla på. Det blev nån typ av chokladcupcakes med peanutbutter/chocolate frosting. Gott blev det iallafall om man får säga det själv ;)

Dagen annars; jag kom precis hem från träningen på vallen. Det var bra tempo och bra fart på träningen idag så det kändes väldigt bra faktiskt. Matchen i helgen blir inställd så vi kommer att köra ett eller flera träningspass på lördag istället. Vi har inte riktigt bestämt vad det blir för nåt. Men nåt hittar vi på. Typiskt att det ska snöa i helgen! Jag var så sugen på att ta fram grillen!! Men det kommer väl snart antar jag:)

Och förresten, cykeln som jag var och kollade på igår, den köpte jag. Eller ja, mamma köpte den. Hade inte riktigt pengar till det just nu såhär i slutet innan nästa lön. Så jag betalar tillbaka det så fort lönen kommer. Jag är jättenöjd iallafall. Äntligen en cykel som man kan köra fort och svänga med samtidigt. Woop woop! Magi!!

Så vad tycker ni? Ser rätt goda ut va?;)

New bike

heej alla!
Sitter på jobbet nu, mellan två lektioner. Fick lite tid över så vad passar då bättre än att skriva ett litet inlägg :)
Mamma ringde mig igår kväll och sa att hon hittat en fin cykel på Blocket som hon tyckte att jag skulle kolla på. Den såg superbra ut så idag efter jobbet ska vi åka och kolla på den. Jag hoppas den är lika fin i verkligheten som på bilden. För jag är i STORT behov av en ny cykel. Inte bara det att det är punka på den jag har nu, den är dessutom för liten, helt vind och inte alls speciellt fin haha. Det blev lite av en nödutgång när min första (helt perfekta) cykel blev stulen efter 1,5 vecka i Borlänge. Hoppas den här blir mer långlivad. Jag ska vara mer noga med att ställa ner denna i förrådet faktiskt :) OCH LÅSA! Har köpt ett superlås som man inte får upp alltför lätt.. Man ska tydligen vara tvungen att släpa med sig hela cykelstället om man ska få upp det låset. Och då måste man lyfta med en 5-6 andra cyklar också. Sjukt krångligt, så jag hoppas att jag får behålla denna ett tag!

ANnars idag så blir det träning och sen ska jag kika på matchen. Barca-Chelsea är det ikväll. Hoppas verkligen att Barca tar det. Chelsea är inte mina favoriter. Men det känns som att Barca borde ta det så jag är lugn ;)

Ha en bra dag alla!
btw, sjukt skönt med sol idag. Äntligen kunde man ta på sig skinnkackan igen, wohoo :)

Med Snäckan

Eller jag får inte kalla henne för det, hon föredrar Gullefjun före Snäckan (!!!) , hur vet jag inte. Men men. Hon kom hit efter skolan. Men tyckte inte att det var någon idé att plinga på min dörr när hon kom hit, så hon sitter i trappen utanför min dörr och väntar i 25 minuter... Jadu, smart eller inte, vad vet jag!?

Nyss hemkommen från träning och möte i Gustafs. Planen är snötäckt och ännu mer ska komma nu i veckan och natten till lördag, så hemmapremiären på lördag är väldigt hotad. Förmodligen så blir den flyttad till senare. Nu bär det av vidare för mig! Trevligt trevligt!
Ha en bra kväll alla:)

....

Tung dag! Kom hem sent inatt frå Umeå. Tung resa hem dessutom. Det känns så himla orättvist. Vi har verkligen haft stolpe ut på allting vi har gjort hittills i år med laget. Det gäller inte bara matcherna utan allt möjligt. Och den åker vi upp till Umeå och allting känns jättebra. Vi hade hur bra träningar som helst dagarna innan, laddningen och stämningen kändes på topp. Vi hade tidigt bestämt oss för vad det är som gäller inför denna match. Hur vi ska spela, hur vi ska kämpa och allt så. Och det kändes så himla bra. Jag tror alla kände att det var VI där inne som skulle göra det tillsammans och kämpa för varandra.
Det gör vi också. Vi kämpar och sliter och efter första halvlek står det 0-0. Dom hade nån chans mer än oss men så visste vi att det förmodligen skulle se ut också. Men vi hade krigat som djur och stängt deras ytor otroligt bra.
När vi kommer in på planen igen efter halvtidsvilan så förväntade jag mig ett mer hungrigt Umeå, men istället är det vi som tar över mer och mer. Vi skapar läge på läge som vi inte lyckas sätta dit. Inom 60-65 minuten så får vi två riktigt fina frilägen som vi sånär får in, men målvakten lyckas rädda dom båda två. Och jag kände verkligen att 1-0 är vårat alltså, så som vi låg och pressade.
Men sen hände det som inte fick hända. Dom gör 1-0 på oss. Vi försökte allihop att inte hänga med huvudena nånbting. 1-0, vad är det liksom. 20 minuter kvar av matchen. Vi hänger inte alls med huvedena heller utan vi kämpar och krigar vidare, och gör det bra. Då kommer nästa smäll, 2-0. När 3-0 kommer nästan direkt efter så är det inte kul längre. Sen får dom 2 skitmål, turmål, som inte ska vara mål egentligen.. Men nu är det så, det blev mål och 5-0 var ett faktum. Och fy fan vad surt det kändes, och vad surt det KÄNNS. Vi kämpade och slet för varandra och gjorde det så jäkla bra. Vi fick matchen precis dit vi ville och så rasar det in mål i arslet istället för framåt, när det som mest kändes att det äntligen skulle rassla till där framme. Det är sånt där som gör det så surt att förlora. Folk här hemma ser bara siffrorna, dom såg inte matchen. Dom blev mycket bättre än oss på slutet för vi tappade väl stinget där på slutet men i övrigt. Visst, dom hade mer boll än oss men dom skapade inte många lägen, inte många fler än oss iallafall. Tänk om vi lyckats peta in 1-0 och kanske 2-0 och 3-0, då är jag säker på att matchbilden sett annorlunda ut. Nu är detta inget illa menat mot de som hade lägena på något sätt och vis. Inte alls. snarare tvärtom, vi skapar lägen och blir väldigt farliga. Det är bara sån otur att vi har stolpe ut fortfarande. Men nångång så måste vinden vända, snart måste bollen gå stolpe in för oss också. Fan, det är bara att vi kämpar på nu och krigar järnet på träningarna framöver så ska vi f*n lyfta det här!!
Tror ni var lite nyfikna på vad som hände i helgen bara! Vilket dom flesta är. Så nu vet ni min syn på saken iallafall.

Hoppas ni haft en bra helg! :)
Mitt lag är det bästa. Det är det verkligen <3
Så mycket som vi slet i helgen, det är bra! vi fortsätter med det framöver :)

puss på er

Bye Övik

Hej Umeå! Nu lämnar vi Scandic i Övik för att åka mot Umeå. Vi träffades 8 imorse för att gå ut på en promenad i strålande sol. Sen bjöds det på supergod hotellfrukost, och självklart innan match, förstärkt frukost. Vilket idag bestod av spaghetti och köttbullar. Så nu sitter man här på bussen proppfull med mat, och taggningen har börjat. Nervositeten börjar komma den med. Helt underbart med premiärnerver. Det känns som att hela laget har en bra känsla just nu. Magi!! Så håll alla era tummar där ute nu för 3 poäng till Gustafs idag. 14.00 är det avspark. Då gäller det! TAGGA NU!!!

Påväg igen

Nu är det dags igen! Vi sitter på bussen nu påväg upp mot Örnsköldsvik som är dagens stopp. Vi ska sova där inatt på Scandic innan vi reser vidare mot Umeå och seriepremiär imorgon. Lagets klassiska "Höga kustenbron" har vi precis passerat. Alltid fint där när vi åker över. Slänger upp en bild på det:) annars är det filmtittning, kortspel, plugg eller bara massa tugg som gäller. Precis som vanligt, precis som det ska vara. Som jag har saknat detta. Jag mår som en dröm <3

Där kom den

Artikeln i tidningen idag. Langar upp en bild på den. Imorgon är det morgonträning på Morby som gäller innan avfärd mot Umeå 12.45.

Men först middag med kusin Adam och syster Jennie. Har bjudit på hemgjord pizza. Mumma:)

Finfrämmande

Efter att varit ute på en långpromenad med Dexter så väntar jag på finfrämmande. Grindeboy är det som ska spendera sin fredagkväll med sin kusin! Vad vi ska hitta på har jag ibgen aning om, men kul ska det bli. Fick precis ett sms från honom också där han beställde mat till kvällen. Det blir nog hemgjord pizza eller tacos. Får se vad grabben är sugen på:)

JIIIAAAAAAAA, sååå glad!

SSAB hihi, Lycka!

Nå, va tycks?

Det blev rätt bra om jag själv får säga det. Är mest imponerad över att inga hammare eller skruvmejslar flög in i väggen innan det var klart. Kan det vara så att jag fått bättre tålamod? Man kan ju hoppas ;)

Bra dag för övrigt.
1. Var ut med Dexter och Lina imorse på en timmes promenad i det fina vädret. Det är riktigt skönt i solen faktiskt!
2. Brännmärkena på magen är borta.
3. Magen för övrigt är mycket bättre. Inga kramper alls idag och inget onormalt springandes på toa :)
4. Det är torsdag och 3 dagar kvar till seriepremiär!!!! Fatta, 3 dagar. Det är helt galet. Jag längtar så mycket. Kul med lång resa med laget också.

Nu ska jag sätta fart och snart åka iväg på dagens träning :)

Nu kör vi igen

Teknikern är i farten igen. Nu IKEA-meck. Wish me luck:D

Kul

När man försöker göra magen lite bättre med hjälp av Mathias magiskt hemsydda hjärt-vetekuddar, så får man brännskador på magen. Weeii, måtte dom vara borta imorgon när jag vaknar!!!

Natti

Magsjuka

Säger sjukvårdsupplysningen. Men det är då ingen magsjuka jag åkt på. Då skulle fler i min närhet blivit dåliga. Vette sjutton vad det är men nog var dom nonchalanta allt. Kokt föda för mig nu i några dagar sen så ska det vara bra. Hoppas jag iallafall:)
Kunde vara med 10 minuter på träningen innan jag blev så yr att jag inte kunde va med mer. Kan va för att jag inte fått behålla nån mat de senaste dagarna. Men men. En fotograf kom dit och tog bilder på mig och Lina iallafall till en artikel som kommer dagarna innan seriepremiären. Reportern ringde mig tidigare under dagen och ställde en massa frågor. Ska bli spännande att se hur den blir att se ut:)

God morgon

Ligger och drar mig i sängen och njuter av ljudet av nåt traktorliknande fordon utanför mitt fönster som håller på att borra eller greja så det gnisslar och viner i hela kroppen på en. Men men, jag är inte bitter;) lika bra det så man kommer upp nångång kanske.
Ska försöka ta mig ut på en liten promenad såhär på morgonen idag igen. Men idag utan lilla Dex! sen vidare på ansiktsbehandling på bästa Nova-kliniken innan det är dags för träning igen. Vad kvällen bjuder på får vi allt se:)

Ha en bra dag!

En promenad mindre

Min morgonpromenad med Dexter blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig. Han är alltid lite fjompig när vädret inte är det bästa, och likaså idag. När han såg regnet så blev det typ tvärvändning och så in igen. Jag fick honom till slut att gå ett varv runt parken å kissa iallafall. Men men, bättre lycka bästa gång kanske.
Annars har jag hängt hemma hos Drömmen hela dagen. Jonta har hjälpt mig med datorn lite och så har vi käkat å bara slappat.

Första träningen på Morby idag också. Jag mådde verkligen bra i hela kroppen bara över att vara där. Bara över att vara inne i vårat omklädningsrum igen fick mig att känna mig lycklig. Älskar det stället!! Gräset var däremot sämre. Fick vara på bi-ytorna bakom läktaren men det gjorde inte så mycket. Vi fick känna på äkta gräs igen iallafall och det kändes bra. Hoppas på mindre lera imorgon bara:)

Efter träningen åkte jag hem till bästa Malin. En kollega från Maxi-tiden. Hon hade köpt smörgåstårta och Ramlösa som vi kalasade på. Det var så himla gott:) och det var verkligen kul att träffa henne igen. Tiden flög iväg bara, jag kan inte sluta skratta när jag är med henne. Hon är så himla go:)

Glömde skriva igår om min duktiga kusin. Jag är så himla stolt över henne. Hannah spelade sin första match på 3 år igår. Hon spelade sista 20 minuterna och hon gjorde det så himla bra dessutom. Jag längtar verkligen tills hon kan spela på riktigt, 100%! du kommer tillföra mycket till laget. Grym är du<3

God natt alla härliga. Denna tjej ligger och halvsover redan så det är läggdags nu. Natti:)

Busy

Fullspäckade dagar gör min blogg lidande. Ber så mycket om ursäkt.
Jag har iallafall haft en super bra helg. Jag har fått träffa min älskade älskling Micki, umgåtts med min underbara familj, spelat min favoritsport fotboll med världens bästa lag plus umgåtts med mina Goa vänner.
Igår gjorde jag tillochmed nåt som jag aldrig gjort förut hihi. Spännande och trevligt var det iallafall. Förlåt, kan nog bara säga "A" och inte B i detta fall. Iallafall inte nu. Men men, hoppas ni har förståelse;D

En magisk dag igår på kupolen med Laxen också. Började med en Punka på cykeln och sen ett antal pinsamma ögonblick inne på köpcentret. Men vad gör det efter en sån helg i övrigt:)

Just nu är jag hos Drömmen (Maja å Jonta för er som missat det tidigare :) ) . Jag har blivit bjuden på fajitas och lite gött soffhäng. Riktigt underbart måste jag säga efter en dag med Laxen. Vi var hos en tatuerare och kollade vad man kunde göra åt min tatuering på foten. Den behövs fyllas i och kanske göras om lite granna, eller lägga till något. Fick bra hjälp men måste nog tyvärr vänta till oktober när fotbollen är över. Annars är det risk för att den blir lika sliten igen. Skit, jag som ville göra det nu nu nu! Är sugen på att göra en till också faktiskt. Mihihi:)

Imorgon väntar ännu en späckad dag. Dexter-vakt på dagen. Så en långpromenad väntar på förmiddagen iallafall. Sen lite häng hos Drömmen innan premiärträningen på Morbyvallen i Gustafs. ÄNTLIGEN säger jag. Mitt älskade Morby:) på kvällen kommer förhoppningsvis det bli en date med världens bästa Malin Gustafsson. Magiii:)

Ha de bra!

Påskmys

Sjukt mysigt i stugan med alla "syskon" och mamma och Håkan, och självklart lilla älsklingen August! Helt underbart kan jag lova. Jag måste bara säga hur glad jag är över att mamma träffat Håkan och att jag fått såna underbara bonussyskon. Har alltid så kul tillsammans:) Nu blir det annat mys med fler underbara människor. Kam bara bli bra detta:)
Ha en bra kväll!

11 dagar

Sådär, nu har jag landat efter två häktiska dagar fyllda med arbete med alla yrkens kväll, knäbehandlingar, träning och massa annat. Som sagt igår så kom Nina hit igår kväll också. Hon är så härlig. Det känns inte som att det var 1,5 år sen hon var här sist. Och alla papper är klara, vilket betyder att hon är klar för oss. Wohhoooo, awesomeness.
Just nu sitter vi på Flying Scotsman och kikar lite på hockey och väntar på mat. Laxen kommer snart också och käkar med oss. Lovely!

Och gissa vad, hoho, vi köpte 2 kg godis idag hahaha. Laddat upp inför alla påskkärringar som knackar på dörren.

Vi var och hälsade på Tessan, Tobbe och Nellie idag också. Häktiska dagar som sagt, men sjukt roliga dagar:)
Langar bild på fina Nina och Nellie.

Sega jag

Sorry för dålig uppdatering. Har varit sjukt mycket dom två senaste dagarna. Kommer ett inlägg imorgon tror jag. Jag har iallafall hämtat upp världens bästa Nina på tåget och nu ligger vi å myser i våra sängar å kikar på tv.
Som jag har längtat efter henne!

God natt:)

På behandling

Bra dag igår! Gott fika och bra sällskap hela dagen. Hela helgen har varit bra. Hoppas att vädret kan vända snart bara och bli varmare igen:)

Idag har jag varit på besök hos Per Hillerström på Domnarvsvallen. Han skulle kika på mitt knä och kolla va som är galet. Det visade sig att jag "bara" har en rejäl inflammation på baksidan av knät. Tur i oturen iallafall! Jag har ju haft ont på framsidan, men tydligen så kan det ofta vara så. Man känner smärta på ett ställe och så ligger inflammationen inte exakt där man har ont. Så nu blev det iallafall en laserbehandling imorse och det blir en till imorgon bitti. Sen får vi se hur många behandlingar jag behöver efter det. Det blir iallafall några dagars vila nu. Bläää hatar vila! Så dumt. Men jag antar att det är ett måste om det ska bli bra. Jag får ju träna överkroppen och så iallafall så det är ju bra.

Efter jobbet kommer Snäckan Fanny på besök. Jag ska väl försöka lära lillflickan hur man lagar lite mat och hur man power napar på soffan kanske;) ne men det blir kul.

Underbaringar

Mina tre största blogfans samlade på en och samma bild;) fina är dom. OCH dom tillhör världens finaste och bästa lag. Så är det bara!!
Dom var på besök här igår, plus Laxen och Per. Vi hade det hur mysigt som helst. Riktigt rolig kväll:)

Idag blir det fotboll för min del. Ska kika på syrran hade jag tänkt 11.00 och sen blir det nog kanske dalkurd-Falun också. Alltid kul med fotboll! I love!

Senare på kvällen ska jag hem till Gustafs igen. Jag ska lämna bilen och sen ska jag på kalas. Både Håkan och Martin har ju fyllt år så det blir kalas hemma hos Marie, Martin och lilla gullungen August såklart. Världens bästa! Ser ut att bli en bra dag:)

Puss på er

RSS 2.0