Sporthelg

Fast det är väl som vanligt ioförsej... :) på lördag morgon bär det av mot Stockholm för match mot AIK med f17-laget. Dags att ta på sig handskarna igen och mura igen målet. Direkt efter matchen så får man agera reseledare åt dom "småttingar" som ska med oss och spela. Vi ska nämligen upp till Kalix i Helgen och spela. Vi åker direkt från Stockholm till Gävle efter matchen, där vi byter tåg till ett nattåg mot Kalix. Jag tror att det går nånstans runt 19 från Gävle och jag tror vi är framme nånstans vid 8-9 på söndag morgon. En liten enkel resa sådär;) men skönt att man kan sova på tåget iallafall. Har aldrig åkt nattåg så det ska bli en spännande upplevelse ;)

Full rulle på jobbet nu. Väldigt mycket att göra men det är kul. Jag trivs så bra:) träningslediga har vi varit idag också. Men det är kanske bra eftersom jag har känningar i baksida lår. Så jag körde lite överkropp idag bara. Men imorgon kör vi igen. Så jäkla kul med fotboll. Älskar det! Vad skulle jag föra utan den!? Magi! Nu jäklar ska vi hämta hem 3 poäng i helgen. Hur kul är det att åka 13-14 timmar hem efter en förlust!? Nej usch och fy, det gör jag bara inte!!!

Natti:)

Ps, imorgon kommer världens bästa micki hem. Sooom jag saknat henne. Blir mys hos henne med hennes familj direkt på kvällen. Can't wait. Perfekt uppladdning. De bästa är att hon är hemma heeeeela sommaren. Wiiiieee<3

Vila i frid

Imorse kom några av mina elever sent till matten för att de sett en kille bli överkörd av ett tåg. Till en början verkade dom vara rätt okej ändå. Chockade men okej. Men sen kom den där lilla domen, när det börjar läcka ut vem det är och chocken börjar lägga sig och man börjar fatta vad som hänt...

Det var en kille som var 2 år äldre än mina elever, alltså född 1994, skulle fylla 18 i år då. Han hade haft musik i lurarna och inte hört varningsljuden för tåget och inte heller sett sig för...

Usch fy fan. Tänk er, 18 år. Hela livet kvar verkligen. Och enligt alla jag pratat med så var han en superbrakille på alla sätt och vis. Herregud vad orättvist livet är!
Jag kände honom inte själv, men såg idag hur många som kände honom och/eller blev påverkade av det här.

Jag lider med er och skänker er en tanke, Viktors familj och vänner!
Vila i frid!

Matchdag

Jag vet, jag har sagt det förut, men nu är det fan våran tur. Mitt humör har blivit sådär allvarligt nu. MJ å Bird försöker skoja med mig men ingenting är liksom speciellt kul, känner mig allvarlig som sagt och fokuserad. Börjar då bli redo för fight. Vatten, chill i soffan å fokus så ska vi fan ta hem 3 idag. Snälla fotbollsgudar, var på vår sida idag. Ge oss stolpe in istället för stolpe ut. Ge oss en domare som är på vår sida och inte mot oss, ge oss ett enkelt mål istället för att behöva slita ihjäl oss för ett. Låt oss bli ett lag i medgång och inte motgång idag. Tack!!!

Nu kör vi<3

Sköna måndag

Sjukt, inne på näst sista veckan på jobbet nu. Hel vecka denna vecka, lite halv vecka nästa vecka, sen är det slut med maser för min del. Det känns sorgligt på ett sätt. När jag själv gick på maser så älskade jag det. Jag hade verkligen så himla kul där, och inte tala om våran klass. Våra mentorer vi hade då fick våran klass att bli supertight. Vi gjorde hur mycket som helst tillsammans och hade så kul allihopa. Så när jag slutade 9an så kunde jag inte sluta gråta. Kunde inte fatta att jag skulle behöva lämna min underbara klass och alla lärare. Det var hemskt verkligen. Har nog aldrig varit så ledsen över att lämna ett ställe sådär. Det kändes jättejobbigt att tänka tanken att man aldrig skulle få gå på den skolan igen. Det var över.
Första veckorna på gymnasiet sen (gick på skolan bredvid maser) så var jag och Mickis inne på maser varje dag och hälsade på. Vi saknade allt med maser. Det gick ju så småningom över med tiden eftersom man kom mer och mer in i det nya liksom.

När jag sen fick jobb på maser så blev jag överlycklig. Jag skulle få komma tillbaka till min trygghet. Maser har alltid varit trygghet för mig. jag var så himla glad. Åså kom jag dit första dagen och blev inkastad i hetluften direkt. Träffade alla lärare, några som jag själv hade haft, och några helt nya. Så kul att var tillbaka igen. Däremot kändes det himla konstigt att vara på andra sidan. Visste inte riktigt hur jag skulle anpassa mig till det. Jag brukade vara den som knackade på dörren till lärarrummet för att prata med nån, nu var jag den som öppnade dörren och besvarade elevernas frågor. Och det var tufft i början. Tuffa elever dom testade en haha och att hålla koll på allting (vilket mina kompisar vet att jag inte alls är bra på). Herregud vad det var jobbigt till en början. Jag blev tvungen att börja skriva ner saker i en kalender för att få den minsta ordning på nånting alls. Jäklar vilken röra det var haha. Och innan man hittade rytmen och jargongen med lärare osv var det lite tufft. Och inte tala om jargongen med eleverna. Men ju mer man kom in i det så blev det bara roligare och roligare. Och nu är jag där igen..Nu känns det jobbigt att behöva lämna igen. Jag känner mig som hemma igen. Jag älskar, verkligen älskar mina kollegor. Jag trivs så himla bra. Och mina elever är för Goa också, för de mesta haha;) nej ju mer jag tänker på det så känns det sorgligt. Men det är väl så det är. Man går mellan olika stadier i livet och man kastas in och ut ur trygghetszoner. Förhoppningsvis så hamnar jag i en lika bra "klass" igen på det nya jobbet. Det tror jag. Det blir väl lite vad man gör det till också. Jag hoppas på att få en ny trygghetszon på SSAB!:)

Kommer att sakna alla på maser!

Och fler

Mer bilder från helgen

Åh gud

Lidande blogg igen. Men det händer så mycket just nu så jag hinner inte med att skriva. Jag rusar hit å rusar dit hela tiden. Har knappt en lugn stund nuförtiden haha. Men här kommer ett litet inlägg iallafall. Och eftersom jag skriver nästan alla mina inlägg från min iPhone så funkar det inte att lägga ut alltför många bilder i taget. Därför kommer det komma lite bilder från helgen allt eftersom hade jag tänkt.

Lördagens match var ett skämt. Vi skulle ha vunnit med kanske 6 eller 7-0 men istället så får dom in ett jävla mål i 89onde minuten. Stolpe ut är orden som beskriver gustafs fotboll såhär långt in i säsongen. Detta är galet. Men vi har ju spelet iallafall så målen kommer väl trilla in allt eftersom. Det vet jag!
På kvällen var det överraskningsfest för Tobbe Johansson för han fyllde 30 år. Han älskar pirater så det var självklart temat på festen. Jag, Lina, MJ och Bird hjälpte till med mat, disk å bar på kvällen. Det var Superskoj och utklädda var vi också. Tobbe hade fått en riktigt fin outfit att ha på sig också. Dessutom hade Thereses syster gjort en superfin tårta, format som ett piratskepp, temat till ära.

Idag har varit den finaste dagen i år här i Borlänge. Så jag, Jennie å Niklas drog till stugan för att sola och bada. Elle tja, iallafall sola. Det där med att bada är inte min grej riktigt. Jag är lite av en badkruka:p vi slog dessutom två flugor i en smäll. Det är ju mors dag idag så vi hade med mat å presenter å tårta och massa smått å gott för att fira världens bästa och finaste mamma. Bättre mamma får man leta efter. Tror inte det finns någon så bra som henne nånstans annars. Så jag och min syster är lyckligt lottade <3
August å Marie var där dessutom. Alltid lika mysigt. Han sprang runt i sin lilla flytväst och badade och lekte. Gosis!!

En bra helg avslutades med minigolf i Falun med Lina, Pontan, Viktor och Tjabben. Kul men ingen sport för mig det där.. Krävs för mycket av det jag inte har: tålamod:p
Sen blev det häng i humleparken med bra sällskap av Fellan. Det blev lite fruktsallad med glass och vaniljvisp. Smaskens.

( steker sönder här haha, är lite bränd. Typiskt svenskar att lapa sol tills skinnet gör ont så fort vi får chansen) natti :)

Ämne en skön dag

Ååå vilken underbar känsla jag har nu. Klockan är snart 10, det är ljust ute och jag går utomhus i t-shirt å flip-flops. Helt jäkla underbart är det.
Kom precis hem från Gissi. Han lagade lasagne åt mig å vi satt på balkongen å bara njöt av vädret. Helt magiskt:)

Måste kasta upp en bild på min älskade August. Han är för go! Här på morfars antika traktor :)

Studiebesök

Precis hemma för lunchrast efter ett studiebesök med halva 9A på Kvarnsvedens pappersbruk. Dom skötte sig bra och tror dom tyckte det va lite intressant iallafall:) nu blir det lunch på coco thai med Birdie och Lina!

Friluftsdag

En helt magisk sådan också. Inte ett moln på himlen på hela dagen och så har man fått vara ute på friidrottsdag dagen lång. Det har varit helt underbart! Varmt och skönt, tidtagare vid 100 meter och duktiga elever. Jäklar vad imponerad man blir av dom. Det är sånt som är så kul med alla såna här schemabrytande dagar. Man får se eleverna på ett annat sätt än man vanligtvis gör i en skolbänk. Det är riktigt kul!
Nu har jag en jättefin linnerand från solen också. Superfin, eller!? Men vad gör det. Sol är sol och behöver all färg och sol jag kan få just nu. Är så blek efter vintern haha. Nej, en helt helt underbar dag. Flera såna tack!

Träningen blev inställd idag med så jag drog upp till savelgärdet och lirade lite beachhandboll idag igen. Det var jag, MJ, Rickard, Gissi, Rikard, Hampus, Fredrik och Jocke som spelade. Sen kom Jossan förbi å kilade också. Jäklar vad kul det är alltså. Snart dags för turnering också så det är bra med träning inför det:) och sjukt bra träning. Intensivt spel i sand fram å tillbaka hela tiden. Man måste verkligen springa å röra sig hela tiden också, annars kör man fast. Rolig sport som alla borde testa:)

Nu ska jag sova. Sjukt trött. God natt från mej å MJ:)

Helginfo

Vart börjar jag.. Jo poängen. Vi tog en poäng mot Sundsvall i lördags. Jäklar skönt det va. Inte att ta just ett poäng utan mest för att vi spelade så bra. Surt att tappa 2 poäng känner jag. Vi ledde med 1-0 ända till nån gång in på åttio minuter. Längre ändå kanske. Så det kändes riktigt surt att vi inte kunde hålla igen. Med nån (enligt mig) solklar straffsituation bortdömd och lite annat så känns det surt. Men för en gångs skull så kunde jag kliva av banan och känna mig rätt nöjd ändå. Jag kände mig stolt. Jag var så stolt över tjejerna. För första gången i år så spelade vi tillsammans som ett lag. Det har vi inte gjort tidigare. Vi satte hög press, och vi gjorde det tillsammans hela laget, som gjorde att deras försvar gjorde många misstag som vi kunde förvalta. Alla tog sitt jobb i 90 minuter och gav järnet. Fan va kul att spela när det är så:) grymt tjejer!! 3 poäng kommer snart att komma. Om vi spelar alla matcher såsom vi gjorde i lördags, så kommer det bi många 3-poängare:) stolt kapten!!!

Efter matchen så skyndade jag mig hem för att ta emot gäster. Det var mina lärarkollegor som kom för att grilla och ta nån kall:) det var så himla trevligt. Vi satt å snackade å körde lite tävlingar och sånt. Sen kom Felix förbi en sväng och Klara. Klara Myrén som jag var nästa kompis med under skoltiden. Har inte umgåtts med henne på så länge så det var helt underbart kul att hon kom. Vi fick ut sen också på s2. Superkul där med. Inte så mkt folk men det va kul! Tack för en helt underbar kväll. Jag har verkligen dom bästa kollegorna! Synd på så sätt att det snart är över:( kommer att sakna dom!

Idag så blev träningen inställd och vi skulle köra nåt själv. Så jag drog ihop ett gäng och lirade beachhandboll uppe på savelgärdet. Jäklar va kul det är. Där uppe var några av eleverna från skolan och spelade. Så vi spelade en match mot dom. Bra träning och kul som fan:D
Direkt från ena sporten till den andra. Det blev vallen och Brage. Dom fick stryk mot öster med 0-1:/

Nu läggdags. Upp imorgon för friidrottsdag med skolan på KvIP. Magiii! Hoppas på kanonväder.

+min underbara familj kom hem Igår. Saknat dom<3

Puss på er

Kuuul

Första pinnen idag!!!:p nu jobbfest. Mer info imorgon. Känns som att detta bli en toppenkväll:)

Lediga dag

Japp, ledig idag och imorgon. För underbart skönt! Man hinner höra så mycket som man vanligtvis inte hinner med. Började med en träning imorse 10.00. Det är så skönt med morgonträning, då har man ju hela dagen på sig att göra något annat. Sen åkte jag hem till bästa Marie, Martin och August och blev bjuden på mat. En magisk paj. Sen var det hårfärgningsdags. Jag klippte Marie först och gjorde sen slingor. Fick ett sms nyss och hon sa att det hade blivit jättebra. Så det är ju bra:) och så fick jag ju leka med bästaste August. Hur underbar är inte han egentligen!? Ååå herregud vad jag saknar honom jämt och ständigt haha, alltid lika kul att träffa honom!
När vi va klara med färgning och klippning åkte jag å hämtade upp Nina igen och åkte till maxi för att handla mat till våran gourmetmiddag. Revben, strips, bea och en stor sallad. Vi ska snart hem till Jonta för att kolla på hockey. Sverige är ju i kvartsfinal och lirar ikväll. Ska bli sjukt kul. Jag jonta Nina Felix Niklas Maja och Dexter:D

Klippte Niklas igår också. Blev rätt bra tycker jag faktiskt om man får säga det själv;)

Tacokväll

Sitter här i soffan och jäser efter ett mål tacos med Niklas. Nån måste ju föda honom nu när syrran har åkt till Rhodos. Jag har glömt säga det. Alla tjejer i släkten på mammas sida har åkt till Rhodos i söndags. Jennie, mamma, moster, mormor och mormors systrar har åkt för att mormor fyller 70 imorgon. Alla Utom jag då såklart, buhuuu:( jag är så himla avis. Skulle betala mkt för att kunna åka med dom. Det hade varit hur kul som helst! Vi pratar med Jennie i telefonen nu. Dom har solat och badat heeeela dagarna och dom har det så bra. Haha, lite bitter e jag men samtidigt är som så himla värda det allihopa:) jag får ju hänga med världens bästa lag och världens bästa elever och kollegor istället. Det är inte alla som får det inte!!:)

På tal om världens bästa kollegor så är det snart dags att ta farväl av dom:( jag börjar på SSAB den 11 juni nämligen. Jag var till deras sjukvård idag för att göra ett drogtest och en hälsokoll. Det känns både och alltså. Ska bli himla kul att börja på SSAB och testa nåt nytt. Men jäklar vad jag gillar folket på maser. Mina kollegor är bäst! Men jag ska tacka av dom hade jag tänkt. Det blir en hejdå-fest på lördag för dom. Det var tyvärr inte så många som kunde komma dock men dom som kommer är ju underbara! Det kommer bli så kul tror jag. Hoppas på att vädret blir bra så att man kan grilla lite åså iallafall:) längtar till det!

En dag kvar med krig på jobbet sen så är det ledigt torsdag-söndag. Men det blir full rulle för det, som vanligt:) Nina kommer hit imorgon kväll och blir kvar till matchen på lördag! Ska bli så kul att få vara lite med henne.

Hejsvejs!

Fråga!

Någon som har en "det spökar i Borlänge"-skiva att låna ut till mig?:) eller kanske vet vart jag kan få tag på en?

glömde en självklar favorit



Mina älskade kusiner i varsin baddräkt, Hannahs är ärvd från mig tillochmed tror jag. haha

Hannah och Alex <3

Matchdag #4

Matchdag #4, dags för tjejen med nummer 4 på ryggen att börja prestera stort. Hänga in nån balja idag kanske!! Skulle inte vara helt fel. Jag känner att vi kan vända den här trenden vi har haft idag. Vi har haft en superbra träningvecka plus att det tillkommit några i truppen. Nina Fellbrandt står i mål för oss idag, Hannah Arnberg är med i matchtruppen, Nine kom till oss i torsdags efter att ha spelat college-fotboll i USA i 4 år och sist men ABSOLUT INTE minst: Therese Lückner är tillbaka. Det är så himla kul att alla är tillbaka och spelklara. (de flesta iallafall) Jag tror att det kan bli en liten "Lückner-effekt" idag ;) Var det inte så dom skrev i tidningarna hela vintern eller förra vintern om Tessans pappa? haha skämt å sido. Skulle va sjukt kul att komma tillbaka till Borlänge med 3 poäng idag, och jag känner att det hänger i luften. Det är fan dags nu tjejer!!

TAGGA!!!!


Fortsätter med att slänga upp några bilder som jag hittade igår :)



Jag  <--- och Stina ----> var såå coola back in the days ;)




August och Morfar Håkan på bryggan i stugan, kastar sten i vattnet.



En finare kväll i stugan



Jag och älskade August




Underbar vecka i Göteborg med Helene, Tony och barnen



Avslutar med en idolbild;)

Hemma igen

Jag känner mig verkligen som hemma här i Gustafs. Jäklar va bra jag mår här. Inte för att jag mår dåligt i vanliga fall haha, inte alls. Men det är nåt speciellt med att vara här på landet. Det går inte att förklara men man mår sjukt bra :)
En annan kul sak med att komma hem är att sätta sig vid sin dator igen å hitta en massa gamla bilder. slänger upp ett urval, sjukt kul!
Har annars rättat prov som sagt hela dagen. Sen lagade jag mat till mamma och Håkan, det blev succé. Och nu blir de hockey för hela slanten. Sverige-Ryssland. Hoppas dom tar det nu. Upp till bevis imorgon.
Som för oss imorgon. Västerås BK30 borta står på schemat då. Dags för första 3!? Om det är. TAGGA NU!!

Jag en sommardag i stugan. Sjuk badkruka som jag är så åker våtdräkten på när det är vattenskidor å ring ;) hihi


Johanna & Jennie



KOmmer nog fler sen!

hej så länge :)

Love

Guuuud vad jag har saknat min älskling. Haha så söt<3

Ledig!?

Japp, imorgon är jag "ledig" från jobbet. Med ledig menar jag att jag inte ska befinna mig på skolan. Däremot ska jag sitta hemma heeeela dagen och rätta en massa fysikprov. Kanske hinner med nåt annat prov också. Vi får se. Sen blir det att åka till Gustafs. Får se om jag kanske blir där över natten också. Saknar mamma, Håkan å min Tiffy så mycket. Sjukt mycket faktiskt. Skulle va kul att umgås med dom lite granna:)

Dagen finns det inte så mkt att säga om. Jobb, träning å häng med lax, Bird och MJ hihi:)

Nu är det läggdags. En dag imorgon också som sagt.

Puss

svensk eller amerikansk?

Åh herregud, nu börjar det verkligen dra ihop sig. jag har sjukt mycket att göra hohooo. Jag vet inte hur många prov jag jag att rätta efter imorgon. Upp mot en 80 stycken iallafall i olika ämnen plus en massa annat arbete. Och mer kommer.. Däribland betygssättning av alla 9or. Det är bara ett fåtal 9or jag inte behöver sätta betyg på. Kul men häktiskt. Det kommer nog vara en trött och jäkligt upptagen Johanna denna månad. Blir mycket hemarbete nu. Men det är bara att kriga på:) om en månad börjar jag Jobba på SSAB så det gäller att ligga i nu! Avsluta med flaggan i topp så att säga. Har anordnat en liten avslutningsfest för alla kollegor på skolan. Men det är ju så många som ska bort på annat. Men vi blir ju bör tappra skara iallafall verkar det som, som brukar kriga sig genom dessa fester:)

Annars har dagen varit som vanligt. Jobb och sen träning. Planen var vattensjuk idag så det blev lite kvadde på biytorna och en snabbhetsbana innan vi gick in och körde styrka. Bra träning!! Nu sitter jag, Bird, MJ och Laxen å kikar på tv. Hockey såklart. Sverige-Tyskland. Ledning nu så vi får hoppas att det håller sig:) jag ska snart gå och sova så jag pallrar mig upp imorgon. 3 av 4 lektioner imorgon består av prov så fokus krävs!!

Haha nu under hockeyn när Sverige släppte in ett mål så började jag svär för jag tyckte det va så dumt. Så jag vräkte ur mig:

Faaan!! Det är så jävla onödigt!!
Och dom här nya flickorna snappade upp det på en gång och Bird tog fram sin telefon direkt och började skriva ner vad jag sa! Kolla bilden neranför så får ni se hur hon tolkade det. Nästan samma sak som "det är så jävla odödigt" va? (Ska tilläggas att hon pratar flytande spanska också, vilket kanske märks på skriften). Hahaha dom är så roliga!!


Ha en bra kväll alla:)

Och hur gör jag nu?

Sitter å funderar på hur jag ska få av mig byxorna på bästa sätt. Jeansen har fastnat i såret. Fan va oskönt!!!!

Chillin'

Me and my Aussie friend MJ, just chillin' in the sun yesterday! Awesome:)

Sitter i soffan och jäser efter ännu en middag med lax, MJ och Bird. Supergott å superbra. Var så hungrig nu efter träningen. Jag ska faktiskt gå å lägga mig nu för jag är så satans trött. Känns som om jag behöver all extra energi jag kan få nu. Sjukt mycket på jobbet just nu och mycket som tar kraft liksom. Det är många roliga saker också. Men det tar tid och kraft helt enkelt.

Sov gott:)

Magi-söndag

Sjukt bra söndag igår. Skönt väder så började med lite sol på balkongen innan det bar av mot en ny fotbollsmatch. Denna gång som åskådare bara. Det var Forssa som mötte Malung. Slutresultat 1-1. Möttes av några riktigt förbannade spelare efteråt men haha, så de ska va :)

Vi drog ihop en liten grillkväll i Humleparken också. Jennie åkte och köpte sig en egen liten minigrill, men en blå. Hörde lite tissel och tassel hos grannarna och kompisar runt omkring som snackar om att köpa en likadan. Så snart blir väl familjen ännu större :D Men erkänn, dom är fina!!? :)


Förklaring?

Hur kan ett lutet skrapsår och en svullnad göra så himla ont? Det bultar och bankar på bra alltså. Fin liten behållare med vätska där inne nu också. Men hur kan det göra så ont? Haha

Bra stek

Jäklar ja, solen tar bra nu på våren. Sjukt skönt stek på balkongen!! Varje dag borde vara såhär!!

Såja

Fredagsmys

För att bara lägga till en sak om gårdagen:
Vi satt i bilen påväg till träningen då Jimmy säger:
-Idag kommer en ny målvakt till träningen.
-Jaha, säger jag. Vem är det då? Anki Lindgren eller, ha ha, lite skämtsamt sådär (Anki är en tjej som spelade i Gustafs när jag precis fick kliva upp i A-laget och har inte spelat fotboll alls på ett antal år)
-Ja, hur visste du det, säger Jimmy.
Jag: Tystnad.. ---> skratt å glädje.
Så, jaa, Anki var å tränade med oss igen. Kanske redo för en comeback? haha det var så himla otippat faktiskt. Så pass otippat att jag verkligen drog till med hennes namn bara för att jag visste att det inte var så. Men kul var det. Och hon gjorde inte bort sig för 5 äre. Med tanke på att hon inte stått på flera år så gjorde hon en skitbra träning. Hon stod för några otroligt fina räddningar. Kul att se. Hoppas det blir fler träningar hon är med på :)

Idag då, fredag igen. Så himla skönt. Veckorna bara fortsätter att rulla på. Precis som jag vill ha det! Jag hade ju tänkt att jag skulle dra ihop ett gäng och grilla lite ikväll... Men det verkar ju skita sig totalt. Vilket jäkla väder alltså. Men jag läste tidningen imorse. Kanske inte ska klaga alltför mycket. I Orsa hade de fått 20 cm snö. Det såg ut precis som vilken januaridag som helst. Buurrr, då hade jag nog flytt!
Men vad ska man hitta på ikväll nu då liksom.. Sverige spelar ioförsig match i VM idag. Premiären. Men det är mot Norge. Känns inte som att det kommer att bli en stormatch direkt och inget större underhållningsvärde på den kanske. Men kul att kika ändå, får se om det kan bli den.
Sen är det ju självklart tagg som gäller. Match imorgon mot Bajen borta. Så nu blir det verkligen att dricka mycket och äta bra så man är bra förberedd. Jag vill såååå himla gärna ta 3 poäng imorgon. Det känns som om vi har stora chanser att göra det också bara alla är 100% laddade. Kan inte vänta!
Dessutom så blev Bird spelklar idag!!! Hur underbart är inte det!?? Så nu har vi ännu en till forward som kan pressa lite där framme. Ännu en förstärkning i den annars ganska tunna truppen. Skulle va så kul om vi skulle ta detta som sagt. Men Bird har lite att leva upp till. MJ gjorde mål efter 15 sekunder i sin debut för oss. Så om hon ska klå det (vilket hon självklart vill) så måste hon arbeta snabbt imorgon alltså. Hon siktar på 10 sek säger hon haha! Underbart!

Sara, Lina, MJ och Bird är på IKEA nu i Valbo. Jag har skickat med en beställning på rullgardiner till Lina. Jag hoppas verkligen att dom har kommit in nu. Dom fanns ju inte senast jag va där. MEn det behövs verkligen. När jag vaknar på morgonen så är det ju kritvitt i hela rummet. Man tror nästan att man vaknar upp i himlen varje gång. Inte alltför kul att tro att man är död varje gång mav vaknar upp haha. Så hoppas på det!

Ha en skön fredag alla :)

Ett skämt!?

Vad är det för fel på vädret? Ena dagen kan man sitta ute och grilla utan jacka fram till 10 på kvällarna, andra dagen snöar det. Snö är bland det värsta jag vet haha. Men det är väl Sverige i ett nötskal... :)

Dom duktiga fotbollskillarna

Fotbollsdag

Skön start på denna dag. Den har spenderats i Kvarnsvedens inomhushall med fotboll. Det har ju som sagt varit elevens val idag. Hann till och med till Maserhallen för att se på grabbarna i 9an när dom tog DM-guld i Futsal. Dom spöade Klockarskolan från Säter med 9-3, värdiga vinnare :)

Just nu sitter jag i skolan å väntar på att klockan ska bli 14.15 så jag får nåt vettigt att göra. Har ströat runt lite nu efter fotbollen och hjälpt till lite där det behövts. Men 14.15 är det fysikkonferens som gäller. Vuxenpoäng där! ;) Vi ska ha medbedömning på nationella fysikproven som eleverna gjort. En liten hjälp på traven sådär. Ifall man stött på något problem i rättningen så ska man kunna få hjälp av de andra att få en bra bedömning på frågorna. Det ger ju dessutom en mer rättvis bedömning för eleverna.. Jaja nog pratat om det. Inte så intressant kanske haha.

Sen bär det ju iväg på träning som vanligt! Men en spännande detalj.. MJ ska baka idag, något Australiensiskt har hon lovat. jooo ni :)

En helt vanlig onsdag

Jepp, innehållande jobba, rättning och träning. Sen blev det så att Fanny, Bird, MJ och Lina följde med mig hem efter träningen å kikade på fotboll. Milan-Atalanta. Sjukt skönt att Milan vann samtidigt som Juventus fick oavgjort. Magi!!

Imorgon är det elevens val på skolan. Jag ska då vara i hallen uppe i kvagget hela dagen och ha hand om fotbollen. Iallafall hjälpa Hasse med den. Tar på mig dojorna och så kanske jag är med lite granna också;) ett extra pass skadar ju inte. Så kul med fotboll så...

Nu ska jag sova för jag är så sjuukt trött. Avslutar med en bild från gårdagens grillning. Jag köpte en ny suuuuuuperfin grill igår. En liten, rosa, söt sak. Praktisk och bra när man bor i en liten lägenhet som mig:) drömmen!

Natti

Rättning

Kom på att jag inte alls heter så längre. Följ mig på twitter @JohannaArnberg:) hihi

Twitter

Japp, nu är även jag en twittrare. USA och Aussie tyckte att jag inte klarade mig utan en twitter, så dom gjorde en åt mig. Följ mig vettja @HBiC_4

30 april

Imorgon är det maj. Eller ja, egentligen redan nu. Fy fan va skönt! Ursäkta språket men det känns så jäkla skönt! Helt underbart. Våren är äntligen här. Och vädret också, vårväder får mig alltid att bli extra glad.

Jag har varit hemma hos Richard och grillat med Hannah och Felix idag efter träningen. Det blev hamburgare och kött med strips och sås. Sen så åkte vi till lite olika ställen för att se på fotbollen och majbrasor. Jag, lina, MJ och Bird åkte till Örjansgårdarna och kollade på en majbrasa och fyrverkerier. Vi var ju tvungna att visa en riktig svensk tradition som sagt. Nu sitter vi bara hemma hos mig å tar det lugnt. Bird försöker lära sig svenska och MJ sitter vi datorn. Jag är sugen på att röra mig upp mot stan å kika lite. Är inte speciellt trött alls. Det lär väl vara rätt mycket folk ute idag antar jag!? Tror det blir att dra upp å kika lite faktiskt:)

RSS 2.0