Peaceandlovetvåtusentolv

 
Äntligen är festivalen här!!! Febern jag åkte på försvann nästan lika snabbt som den kom så jag är nöjd:) sitter nu och väntar på att semifinalen ska börja och att Jennie och Niklas kommer hit för att kolla på den och dricka nåt glas vin. Sen bär det ner mot stan och peace and love för att kika på Veronica Maggio! Magiiiii 
:)
 
 
 
 
 
 
 
Gott vin,rekommenderas :)
 
 
 
 
 
Mina nya stövlar från Ilse Jacobsen. Otroligt fina och välbehövliga nu när det regnat på festivalområdet i princip hela juni:)
 
 
 
 
 
 
En bild på mina nyinköpta shorts. Tyckte dom va söta!
 
Ha en bra kväll nu:)

Trååååk

Min blogg-app funkar inte så jag kan inte göra några inlägg här på bloggen. Det har krånglat nu i några dagar så det är därför det inte kommer några inlägg. Ber om ursäkt men hoppas att problemet snart är löst!
Har haft en grym midsommar iallafall:)
Puss på er

Poäng

Nyss spelat match mot KIK. alltid lika nervöst och tänt innan matcherna mot Do.  Blev 0-0 och det blev en poäng. Båda lagen hade chanser men det blev mållöst. Skönt med en poäng iallafall:)
 
Nu blir det yatzy med Fanny. Gullis ska sova här<3

Skön seger

VSBÖ tog hem beachhandbollen i år igen. Fy fan vad härligt. Men i pr blev det riktigt tufft i finalen. Vi vann med en boll bara. Men en vinst är alltid en vinst. Skit gött. Bra jobbet tjejer:D

ojj då

Snacka om att tiden går fort..
För snart ett år sen började jag på maser och nu är det slut, helst slut. Var på skolavslutning igår. Först var det avslutning för hela skolan och sen fick 9orna gå in i aulan där det bjöds på saft och tårta. Vi lärare sjöng en sång också till eleverna, om deras klasser. Efter tårtkalaset så gick alla vi lärare ut och ställde upp oss på en rad, så fick de elever som ville komma fram till oss och tacka och/eller säga hejdå. Åh herregud... Jag försökte hålla gråten inne och jag lyckades rätt bra tills en elev kom fram till mig, kramade om mig hårt och sa att hon skulle sakna mig, och så grät hon. Då gick det inte längre. Tårarna rullade på bra sen genom alla elever. Jag vet inte var det är för fel på mig men ordet hejdå klarar jag inte av. Jag börjar alltid gråta av det. Och när man sen vet att det är så många av dom elever som man lärt känna som man kanske aldrig få se igen. Det känns så konstigt. Usch, jag hoppas verkligen att alla får ett underbart liv vad dom än väljer att göra med det. Dom är helt underbara. Herregud vad jag kommer sakna dom. Saknar dom redan liksom.
Har fått flera meddelanden och annat där elever säger att dom saknar mig redan och massa fina saker. Dom är helt underbara.

Men, det är ju dags att gå vidare som sagt. Nytt uppdrag-SSAB. Har jobbat klart mina första skift nu. en eftermiddag och två nätter har jag jobbat. Rätt svårt att komma in i det där med nattjobbandet när det gäller sömnen. Känns konstigt att gå och lägga sig mitt på dagen och sova. Men man är ju tvungen. Det blir nog väldigt skön att jobba skift när man väl kommer in i det tror jag :) JAg trivs väldigt bra iallafall. Jag fick köra avhaspeln (som man trär i plåten i valsarna med) helt själv igår. Det går bra så länge det inte krånglar men när det börjar jävlas vet jag inte riktigt hur jag ska lösa problemen än, men det kommer väl med tiden.

Vill inte orda mig om sverige just nu heller känner jag.. Är besviken :/ Får tagga till våran match mot Vasalund imorgon istället. Jäklar va kul de ska bli. Hoppas på en trea till nu :)

Nu är det dags att sova! Ni kan gå in och kolla på mina fina elever på länken här neranför. Bilder från deras bal och skolavslutning. Sjult fina :)

Natti

http://www.facebook.com/Arnbergskan/posts/10151007608341406?ref=notif&notif_t=feed_comment#!/media/set/?set=a.10151005778601406.393554.529166405&type=1

Vad är väl en bal på slottet?

Den kan va dötrist och tråkig och alldeles.... Alldeles underbar;)

Vi får väl se vad alla 9or tycker efter ikväll. Det är nämligen bal idag. Kusin Adam ska gå bland Annat plus en hel hög av mina elever. Ska bli så himla kul att se dom klä upp sig så, gå uppför röda mattan bland en massa folk och bli fotade. Gud vad jag önskar att jag fick göra om det. Det vore hur kul som helst. Jag tror iallafall att alla kommer få det superkul ikväll. Vi får hoppas att vädret slår om så dom slipper åka uppcabat och så att alla kan ta kort i gammelgården och så:)

Sen väntar ett nytt pass på jobbet. Det blir natt som gäller idag, start 22.00-06.00. Sen är det väl bara att gå direkt vidare till elevernas skolavslutning. Den får man inte missa:)

Ha en bra dag!

First day

Första skiftet är avslutat. Jäklar va kul det var ändå. Jag fick köra avhaspeln vilket innebär att man trär på plåt på en vals som sen kommer valsa plåten tunnare. Det låter rätt simpelt men det var sjukt många knappar och spakar att hålla reda på. Man satt liksom i en stol med en massa spakar och knappar på armstöden om ni förstår. Med 3-4 skärmar framför sig samtidigt som man har utsikt över själva plåten och valsen. Jag lyckades dessutom hålla mig över hur mycket man normalt hinner köra på ett skift. Och då stog vi också i 2,5 timme (att alltid står stilla). Sjukt nöjd tjej. Verkar vara roligt folk som jobbar på mitt arbetslag också så det känns bra:)

Lite bilder från dagen igår. Jag och Sara svängde förbi Per vid deras båt där han höll på och pula lite, innan vi åkte till Laxen. Vi var där med laget och kollade på Sverige-Ukraina. Ni kanske väntar er en lååång recension av matchen, men jag orkar inte ens börja. Sjukt besviken är jag!!!

Hann med en vända till maser idag också. Saknar dom redan! Galet haha:)

Nerver

Börjar få lite fjärilar i magen nu inför imorgon. Första dagen på nya jobbet väntar. Och än en gång en helt ny bransch. Ska bli sjukt kul, men är spänd och nervös. 09.00 ska jag vara ombytt och klar vid västra porten. Så jag kommer säkert vara där 8.15 är att byta om, bara för att vara säker på att inte komma försent. Mkt viktigt! Håll alla tummar:)

Spelat match med f17-tjejerna idag också. Vi mötte serieledarna Djurgården. Vi förlorade tyvärr med 3-2 men det känns som att vi lika gärna kunnat vinna matchen. Så jäkla förbannad att jag lät 3 st rinna förbi mig i målet bara. Sjukt onödigt!! Men men, det är gjort nu och tjejerna gjorde n grym insats! Lovar gott:)
Efter matchen åkte jag hem till Gustafs och avisade om innan jag gick över till Marie, Martin å August för att bli bjuden på fika. Marie fyller år idag så det var lite kalas:) alltid lika trevligt!

Nu är det EM för hela slanten!! Jäklar va kul det är att det dragit igång. Sjukt bra match alldeles nyss mellan spanien och Italien. Hoppas på fler såna!
Kanske blir lite häng i parken också!? Vore skönt i detta väder:)

Jag är världens lyckligaste tjej

Går inte att beskriva känslorna som gick genom kroppen när domaren blåste i pipan för slutsignal. Jag gick fram till Sara och bara brast ut i gråt. Jag grät å grät. Vilken lycka, vilken lättnad. Helt galet. Vi var så jäkla värda den här segern. Den satt jävligt hårt inne men detta var våran match. Vi spelade bra fotboll och gjorde måååål!!! Fyy faaan vad skönt! Förlåt för ordvalet men jag är så glad!:D jag är så stolt över alla tjejer i laget för den insats vi gör och att ÄNTLIGEN 3 pinnar är hemma i Gustafs. Herregud. Världens bästa lag<3

Efter matchen åkte jag till Micki där jag är nu. Vi har grillat och ätit cheese cake som hon har gjort. Jag är så glad över att ha min bästa vän hemma hela sommaren. Hon har varit sjukt saknad. Sitter hemma hos henne nu och kollar på fotbolls EM samtidigt som vi kikar ut över solnedgången över älven. Det är så fint.

Vilket jäkla underbart slut på denna vecka. Den började sjukt kämpigt men kunde inte sluta bättre. Jag är lyckligt lottad<3

Puss på er

Matchdag

Dags för hemmamatch igen. Ser ut att bli perfekt fotbollsvärlden idag. Underbart!

Ska berätta om ett litet skämt jag blev utsatt för igår på jobbet..
Jag satt å snackade med några elever när det ringde på min telefon. Mannen på andra sidan var intresserad av att köpa min svarta golf som fanns ute på blocket. Jag förklarade för honom att han måste ha ringt fel och att han ska testa igen. Han ringde direkt upp mig igen och jag förklarade igen att han ringt fel. En halv minut senare ringer nästa person och frågar om samma bil. Då började jag fundera... Någon som jävlas med mig!? Jag gick in på Blocket för att kolla. Men det var inte lätt för jag blev så otroligt nerringd. Hade 15 missade samtal efter 4 minuter och ett antal sms. Väl inne på blocket så letade jag efter en svart golf och mycket riktigt, där fanns den, såldes för 7000 kr i mitt namn och mitt telefonnummer. Och vem kunde det vara?
Den första jag tänkte på var Mathias, så jag ringde upp honom på en gång å frågade vad han höll på med haha. Men det var inte han så jag bad honom istället kolla på annonsen. Sen slog det mig, klart det är Felix. Jag har jävlas med honom ett antal gånger i år på skolan och han har snackat om en hämnd väldigt länge så det är klart att det måste vara han. Så jag ringde upp honom men han tryckte bara bort mig. Men jag var säker på att det var han s jag bestämde mig för att jävlas tillbaka hihi...
Vid det laget hade jag fått så himla många samtal så det var sjukt. Så fort den ena la på luren så ringde nästa, hela tiden. Så jag gjorde så att jag kopplade min telefon till hans telefon. Alltså alla mina samtal gick till honom istället. Så han fick igen för allting mohahaha.
Mör jag träffas honom sen så vägrade han låsa upp annonsen å ta bort den, han skulle vara envis å hålla i, och tror ni jag skulle e mig!? Haha aldrig!!!
Vid slutet av dagen fick jag ett sms av Felix att han tagit bort annonsen för han orkade inte bli nerringd nå mer haha. Han hade över 80 missade samtal efter vår handbollsmatch mot eleverna som var 40 minuter lång sammanlagt. Hahaha, så viktigt med vinst i sen fighten mot Felix!!
Roligt skämt med ett roligt tillbakaslag, tycker jag iallafall haha!

Vi vann dessutom mot tjejerna i handbollen. Sjukt viktigt det med;) hihi

Nu är det lunch och tagg som gäller!!!!!

<3

Mina elever är dom bästa!! Även fast det inte är nån skolavslutning eller nåt så kom flera in med blommor och choklad å fina brev till mig. Hade inte förväntat mig nånting alls så jag blev så sjukt glad. Blev tillochmed lite tårögd. Nej usch vad tråkigt det känns då att lämna. Kommer sakna er alla<3

Gullis

Gulliga Fanny avslutade precis sin massage på mig. Jag fick en timmes massage bara sådär samtidigt som vi kikade på mysteriet på greveholm i våran lilla sovkupé på tåget. Hon är för himla go. Dessutom gjorde hon en grymt bra match idag också. Vilken toppendag. Tack Snäckan

Nu blir det sovdags. Slänger in en bild på min och Ninas fina kupé haha. :)
Imorgon vaknar vi upp i Luleå!

Helgens första 3-poängare

Japp, 3 pinnar inkasserade:) vinst mot AIK med 3-1. Så jäkla gött. Vi fick en straff emot oss i början av första som jag personligen inte tycker va straff alls.. Men men, fick se 1-0 rulla in bakom mig. Men sen va det slut med det. Inga fler mål och tjejerna spelade så himla bra hela matchen. Kul att spela när det är så. Trots att det ösregnade, var flera stora pölar på planen som bollen fastnade i och en vind på 14m/s. Så jäkla kallt men så jäkla kul att vinna:D

Som tack fick man en fin smäll av Fanny på låret. Syns det vad hon gjort eller? Haha herregud. Men hon är go:) hon vet att hon får igen, mer än ett dygns tågresa väntar så det finns tid, mohahaha;) puss pårej

RSS 2.0