:)

Jobb utan elever står på schemat denna vecka. Eleverna har ju höstlov, då passar vi på att jobba med sånt som inte hinns med när eleverna är där. Mycket diskussioner om det nya betygssystemet har väl varit fokuset. Alltid lika spännande tycker jag med såna här diskussioner, kan sluta precis hur som helst:)
Dessutom tackade vi av min älskade farbror Göran som har börjat på en annan skola efter väldigt många år på Maser. Så det blev massvis med tårta och kaffe och snack med Göran såklart! Han är helt underbar, tråkigt att han slutat :( men men, det är bra för honom och då mår jag bra också!

Annars idag har det väl inte hänt så mycket mer. Ett möte har jag varit på bara. Sen är det en brottning med tankarna just nu. Herregud alltså... Operationen på torsdag har satt mer griller i mitt huvud är jag trott. Börjar bli lite nervös, eller ja, en hel del nervös. Jag hoppas verkligen att ni kommer och hälsar på mig när jag kommer hem!!!!:) haha, nu ska ni inte känna er tvingade, men känn inte att ni stör, för det är skön med sällskap när man ligger stilla hela dagarna. Blir stillaliggande i några dagar iallafall...
Åh guuuuuud! Vill bara att allt ska vara över. Att det ska vara typ julafton eller nåt så den värsta smärtan är över och man förhoppningsvis är på fötterna och kan gå och röra på sig lite granna. Hoppas tiden går fort...

Chans till Romans

Haha plötsligt händer det som någon skrev till mig. Dom ringde från Mix Megapol igår och Vips så var jag med på chans till romans!! För er som inte vet vad det är, så är det en programpunkt där man kan skriva in och be Mix megapol, via radio, bjuda ut någon man är intresserad av på dejt! Nu är det så att en av mina allra bästa vänner jobbar ihop med en kille som hon hela tiden pratar om. Hon säger att vi skulle passa perfekt ihop, så hon anmälde oss till den här programpunkten då.. Man får då under sändningen en massa ledtrådar på vem den här personen är, som har skrivit in alltså, och när man listat it vem personen i fråga är, så får man 2 alternativ. Antingen får man 500 kr bara sådär, eller så får man en dejt tillsammans som mix megapol helt står för. Och jag valde ju såklart dejten! Så nu väntar en spännande kväll haha!!;)
Jag har gått runt och varit skapligt hispig i princip hela dagen och gårdagen. Jag trodde ju att det var ett skämt först, men blev rätt så snabbt motbevisad!
Haha nej, en riktigt kul grej och det kan nog bli hur kul som helst! :)

Sophiahemmet

Påväg från Sophiahemmet nu. Blev väl inte jättemycket klokare mer än att det är bestämt att en operation ska utföras snarast möjligt! Efter lite diskussioner och draglådor med min läkare så kom vi ganska snabbt fram till att operation är nödvändigt. Tiden får jag däremot vänta med till nästa vecka för dom var tvungna att gå genom försäkringsbolaget innan dom kan boka nåt definitivt. Men har iallafall en maxgräns på 2 veckors väntetid, förmodligen går det snabbare! Så det känns ju bra ändå:)

Nu blir det IKEA med mamma och Håkan. Håkan ser såååå fram emot det haha. Men han får skylla sig själv som ville följa med. Det va på egen risk;)
Kan bli after work ikväll när vi kommer hem också.
En bättre dag! :)

SSAB

Har idag varit och hälsat på gamla kollegorna på SSAB. Jag lovade, när jag jobbade där, att jag skulle bara någon dag när alla kom tillbaka från semestern. Men då gjorde jag ju illa mig innan alla kom tillbaka. Ett löfte är ju ett löfte, så jag knatade dit med en nybakad morotskaka. Jag tror dom blev glada och att den blev omtyckt. Det var riktigt roligt att träffa alla igen iallafall. Jag trivdes så bra med alla så det var synd att jag gjorde illa mig och kissade hela sista månaden. Men det är bara att hoppas att jag får komma tillbaka nästa sommar igen:)

Jag måste ju vara tråkig och prata om Sveriges match igår också. Även fast det är det alla pratat om sen matchen tog slut. Men vafan hände??? Adam (kusi) kom hit igår för att hänga, se matchen och sova över. Och vad fick vi se!? Sjukaste vändningen nånsin. Tänk om Sana bara hade lagt in den i mål, då hade det varit en vinst. Stackarn, i sin debut och allt. Inte kul att sumpa en sån chans. Men förbannat underbart att se Zlatan komma fram och klappa om honom, även om han var jäkligt besviken. Stört av honom. Och hur mycket nerver fanns inte i hans kropp redan... Jaja, ett poäng är bra mot Tyskland. Och framförallt efter ett 4-0 underläge. Sjukt bra jobbat Sverige! :)

Idag ska jag på en föreläsning om kiropraktik. Tjäder hade skrivit upp oss på den, för han vet att jag är intresserad av sånt. Schysst av honom. Hoppas jag får en insyn på hur allt det funkar. Kanske ett framtida yrke.. Vi får se! Spännande iallafall :)

Ciao

Funderingar

Har haft det i tankarna bra länge, men nu mer än nånsin. Jag vill så gärna göra en hårförlängning!!! Helt sjukt mycket vill jag ha långt hår. Och framför allt nu när jag inte kan träna på samma sätt. Då blir håret inte fult lika snabbt. Jag funderar också på att göra håret mörkare. Lite rödbrunt..
Fan att det ska va så dyrt!!! Men det kanske blir så snart ändå. Vi får se. En liten belöning efter operationen kanske!?;)

Monday morning

Känns blandat att säga att jag precis nyss vaknade... Vafan, klockan är ju 12.20... Men denna helgen har varit tuff. Somnade väl vid 4-5 i fredags natt, eller lördags morse kanske man säger, och i lördags somnade jag inte förns vid 08.00 på söndag morgon. Så nu är det skärpning med sömnen för min del! Ska försöka lägga mig och sova i tid idag. Anledningen till att jag somnade Å otroligt sent i lördags var för att jag åkte upp till Tjäder på kvällen, där Jimmy, Fransson, Sebbe och Jönsson var, och Petronella dök upp ett tag också! Dom hade bestämt sig för att nörda lite å spela nå datorspel hela natten. Så jag tänkte att jag skulle åka dit å säga hej, bara en stund, men blev väl kvar där hela natten ändå. Höll på att somna i soffan vid 2-tiden. Men dom såg till att jag höll mig uppe ändå och efter det blev jag piggare än nånsin. Alla killar drack en massa powerking och sånt för att hålla sig vakna, medan jag drack vatten, men jag var nog piggast av alla. Fattar inte vad som hände. Men jag tror nog att det kan ha varit så att jag var så trött att det slog över liksom. Jag satt och kollade på en massa gamla klipp på youtube med nån av killarna som tröttnat på att spela för ett tag. Och jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv under en och samma kväll. Förlänger skratt våra liv på riktigt, så ökade jag nog på min åldersskala med bra många år den kvällen. Herregud vad kul jag hade. Det krampade i magen bra många gånger. Och när jag vaknade igår så hade jag träningsvärk i halsmusklerna för att jag skrattat så mycket. Nej det va en sjukt rolig kväll!!
Sjukt bra helg över lag måste jag säga!

Idag så ska jag försöka ta tag i lite saker igen. Förmodligen blir det operation nästa vecka, och vill fixa lite inför det. Plus att jag kanske ska börja jobba snart!! Så de blir lite att bita i. Och sen ska jag hänga lite med Girran ikväll också tror jag :)

Ha en bra dag!

Jag har så ont

Precis som jag ville, hohoooo lycka :D

Nyas vart i Hedemora å kikat på Jonta lira innebandy. Hur grym är han inte!? Helt sjukt bra! Stryk i Sudden tyvärr, men ändå bra jobbat!

Och vad hände med min lugna helg!? Slutade med en utgång på liljan. Herregud. Men kul var det. Jäkligt kul var det till och med. men idag ska jag hålla mig i skinnet. Snart dags att ta tag i sitt liv igen. Jobbansökningar inne, hoppas på svar och jobb inom kort.
Awesome! :)

Sååååja

Har har haft en kick ASS-träning med Laxen på må bättre. Jäklar vad härligt att köra ett bra pass igen. Hoppas verkligen att jag knappt kan ta mig ur sängen imorgon. Woohooooo:D

Det finns änglar

Ni vet hur jag skrev förut om hur mycket jag krånglat med försäkringsbolag och försäkringskassan och allt sånt där. När det helt plötsligt börjar krångla med arbetsförmedlingen och jag går dit igen, så får jag träffa en helt underbar handledare som hjälpte mig med allt. Det visade sig att att det mesta av det jag krånglat med förut varit helt i onödan. Plus allt krångel med arbetsförmedlingen.. Haha fy, alla arga minuter och timmar förgäves. Men han var helt underbar och lugn och han hjälpte mig med allt. Snacka om skillnad på person och person!!! Det är personer som honom som ska jobba på såna ställen. En riktig klippa och han gjorde min dag. Tackkramar till dig!

Idag blir det träning, lunch, fotboll och kanske bio med goda vänner. Kan det bli bättre!?:)

Roliga och tunga dagar

Söndagens match började bra... Stackars Kajsa åkte på rött kort efter 10-15 minuter och vi fick sätta in Agnes i mål, som trots allt gjorde det väldigt bra. Men med en man mindre på planen i 75-80 minuter efter ett år som detta... Det vore ett under att klara av att vinna den matchen. Nej tyvärr blev det en förlust till. Men nu är det här året till ändå. Både bra och dåligt. Tror att alla tjejer i laget behöver den här vilan. För trots allt som står i tidningarna och vad folk hör, så är det ingen som förstår riktigt känslan i våran grupp och vad som egentligen försiggår, förutom de som är där och upplever det varje dag. Och oavsett vad som skrivs om oss i Gustafs, så vet vi alla att dom som varit där och försökt och kämpat, har gjort ett förbannat bra jobb. Det tar med på psyket än vad folk tror.
Så lite välbehövlig och välförtjänt vila sitter nog inte helt fel just nu. Ladda upp batterierna igen och se vad som väntar framöver. Silly season startar ju nu snart så nyfikna jag kommer nog ha en och annan tråd att luska runt framöver antar jag:)

Efter matchen hade vi en avslutningsmiddag med alla spelare och ledare på Tzatziki. Det blev lite diplomutdelning, några som snackade men framförallt så var det ett avsked till MJ. Många tårar föll i söndags kan jag säga. Inte från min del, eftersom jag skulle skjutsa henne till Arlanda dagen efter, men från alla andra.
Så igår ringde klockan i tid för att gå upp och skjutsa MJ som sagt. Fick låna PAs bil och första stoppet blev på Annas bageri i Säter för en frukost med Sara. Efter deras avsked, även där med mycket tårar, så åkte jag, Lina och MJ vidare till Avesta för att plocka upp Fia som också skulle med. En rolig bilresa med mycket skratt och sång. Och som vanligt när jag är ute och åker, så missade jag väl nån avfart mot Arlanda.... Vi åkte för långt, eller jag kanske får ta på mig den själv. Jag åkte för långt, men det löste sig på bästa sätt och det dröjde inte länge förns vi kom dit. Man kände redan när vi såg terminal 5 att det kommer att bli jobbigt det här. Redan vid fikat på sky city så började vi gråta alla 4. Och att sen behöva lämna henne där ensam, utan någon alls, för en nästan 24 timmars flygning kändes inte alla kul. När det sen blev kramkalas och dags att säga hejdå så var det inga små, fintårar som rann för kinden längre. Nu blev det störtgråt för oss alla 4. Fy fan vad hemskt det kändes att behöva säga hejdå till någon som har blivit en sån himla bra kompis. Och man vet ju faktiskt aldrig när man får se henne igen, OM man får se henne igen. Men det vet jag att vi kommer. Vi planerar redan våran reunion så det är nog inga problem...
Jag skulle kunna skriva så långa och många rader om den tjejen, men jag gör inte det nu för då kommer tårarna igen och jag orkar inte gråta idag igen. En dag räcker gott och väl i flera månader framöver haha! Jag säger bara att hon är en helt underbar tjej och att hon kommer att bli så otroligt saknad av oss allihopa!
Vi vinkade av henne och tre tjejer med rödsprängda ögon gick och snörvlade och grät hela vägen tillbaka till bilen. Suck, vad tungt. Det kändes som om hela världen låg på ens axlar. Fan, MJ är borta:(

hem igen, iväg på Bragematchen som inte alls var speciellt underhållande igår. Brage borde dock ha vunnit då som hade några riktigt vassa chanser. Men Umeå är ju ett lag som kämpar för att överleva så det blir ju en liten dödarmatch antar jag.
Så hem igen. Det här med MJ släppte aldrig riktigt tankarna. Så väl hemma i min ensamhet där tankarna flödar fritt så kom tårarna igen. Jag kollade på soffan där hon tre dagar tidigare legat och sovit. Och när man väl är ledsen över en sak, så kommer oftast dom andra sakerna och smyger på också. Allt bubblade upp och jag hade ett litet gråtkalas här igår tror jag haha. Somnade Ovaggat iallafall och vaknade upp till någonting mycket bättre. Underbara vänner och ett meddelande från Sophiahemmet. Ska dit den 19 oktober på återbesök och för att diskutera nästa operation. Äntligen! Vill opereras på en gång helst. Gärna för 2 månader sen, men det går ju inte så gärna så snart som möjligt:)

Jag har verkligen underbara vänner och ni som läser detta och känner att ni är mina vänner, ta åt er, för jag menar det verkligen. Vad skulle jag göra utan er? Seriöst? Ni har hållt mig sysselsatt nu när jag varit skadad och ledsen, ni har hjälpt mig med saker jag inte klarat själv, ni boostar mig och får mig att vilja kämpa mer och vara bättre! Ni är grymma allihopa<3

Rättelse

Men dom menar jag såklart vår allas underbara allt i allo Lars "Lasse H" Hedman! Vad vore Gustafs utan Lasse!?:)

Grym helgstart

Ojj vad fort det gick till nästa helg. Och den kunde inte ha startat bättre faktiskt.
Igår så hade vi avslutningsfest för MJ hemma hos Laxen med laget plus Teresa, Ashley och Laura. Och så Freddy förstås! Efter laxen drog vi oss vidare till Liljan. Det var skapligt med folk ute och vi hade en superbra kväll. Herregud vad roligt jag hade! Träffade även några av gamla kollegorna från maser som hade haft fest och sen bestämt sig för att komma till Liljan. Dom vet hur man festar loss haha;)
Efter Liljan slutade jag och Fia på efterfest med mina boys som vanligt, men inte hos mig denna gång. Det blev hos Rkckard och jag tror vi var 8-9 pers där och hade lika kul som vanligt. Dom hade nåt LMFAO-tema på sina kläder och alla sprang runt med glasögon, kläder och smycken från LMFAO, plus en enhjuling..!!? Varför vet jag inte men Jimmy visade upp sina finfina konster på den!
En kanonkväll till 100%. Jäklar va kul vi har tillsammans jämt med laget. Helt galet vad bra ni är <3

Dagens bravader startade med lunch med MJ, Jennie och Niklas. Dom ville säga hejdå till MJ dom med så vi käkade lite på China och bara mös.
Därefter hem en stund med MJ innan jag blev upphämtad av Tjäder. Vi åkte upp till honom och hängde lite. Vi hälsade på hans underbart söta systerson, spelade FIFA13 och såg på film. Måste ju bara tillägga att jag gjorde 5 mål på 2 matcher idag. Det är det sjukaste. Jag blev så glad, börjar lära mig spelet nu. Eller ja, lite bättre iallafall, sjukt kul spel :D
Till filmerna kände vi att vi ville ha godis så vi åkte till hemmakväll och handlade lite. Eller ja, lite och lite, lösgodis för 100 spänn, chips och dipp. Haha jag fattar inte varför man handlar så mycket när man vet att man alltid får nog efter man ätit godis för typ 20:-. Men man gör alltid samma misstag. Aja, då har Tjäderfamiljen godis så dom klarar sig ett tag iallafall :)
Måste berätta om min fiiiina present jag fick också. Tjäder hade gått i en affär och sett ett Liverpool-lakanset och tänkt på mig. Så köpte han det till mig och jag fick det idag. Så himla snällt å jag blev superglad. Herregud vad bag kommer kunna sova gott nu. YNWA överallt och dessutom allas Autografer på insidan av täcket. Herregud vad magiskt! TACK Andreas :))))))

Ååå måste berätta en sak, Vad som händer imorgon!!
Vi har sista matchen imorgon. Så när jag va på träningen i torsdags så frågade dom om jag ville byta om och vara med på bänken och så. Och jag är inte den som gråter lätt, men jag blev så sjukt glad när dom frågade så att jag fällde nån tår. Dom kom rullandes när jag tänkte på känslan att sitta på min plats, ta på sig min 4a och sen knyta på sig fotbollsskorna. Fattar ni?? Jag vet inte om jag kan förklara. Den känslan är speciell för mig och den gör mig lika lycklig varje gång. Så det ska bli helt underbart. Och det bästa av allt. Jag kanske kanske kanske ska få spela 1 minut av matchen :D FATTAR NI?? Kommer gråta när jag går in på planen haha. Fy fan, skulle kunna leva på det i flera månader. Och med spela så menar jag stå på planen å kanske göra en avpet eller pass eller nåt sånt. Fy fan va magiskt :D
Längtar så!!!!

Natti:)

Mycket att göra

Dagarna går i ett nu. Det är MJs sista vecka i Sverige så försöker umgås med henne så mycket som det bara går just nu, det är träning och massa annat som händer. Ikväll är det avslutning med laget och för MJ skulle man väl kunna säga mest. En sista fest med laget innan hon åker på måndag. Så nu blir det öööös!!

Nu väntar jag på Fia å MJ. vi ska till kupolen å käka å försöka hitta nåt nice att ha på oss ikväll:)
Slänger upp lite bilder på MJs sista sak att göra på hennes lista "saker att göra i Sverige innan jag åker hem". Det var att köra traktor. Så jag tog väl ut henne till landet, hem till Gustafs, och Håkan fick lära henne:)

4 generationer

Åkte idag med mormor och mamma till Dala-Järna och Vansbro för att hälsa på gammelmormor Agnes, alltså min mammas mormor. Hon fyller 95 år i januari men är så otroligt pigg. En riktig krutgumma är hon. Det enda är att hon nu på slutet har börjat bli virrig, men vem kan klandra henne när man snart är 95 år. Hon är så otroligt rolig och rapp i käften så man skrattat i princip hela tiden när man är där. Till exempel när vi kom dit så säger mamma (fast på Järnamål såklart):
- Hej mormor, va kul att se dig!
Då svarar Agnes:
- Kul? Det var väl inte mycket att se. En halvrutten kärring bara.
Haha såna där kommentarer drar hon hela tiden, hon är störtskön!
Vi var där i några timmar, fikade, pratade och gick på promenad. Hon verkar ha det bra där på hemmet tycker jag. Även om hon själv helst hade velat bo kvar hemma. Men det vill väl alla på äldreboende, alla vill väl att det ska vara som det var förut. Dock har hon kvar en kompis sen förut som bor på samma hem som hon polar med, det är ju skönt iallafall:)

På vägen hem så bad jag mamma ta vägen genom nordanåker i Dala-Järna där vi var jämt förut och hälsade på släktingar. Nu har vi inte varit där på väldigt många år, så jag ville bara åka igenom där för att se om allt såg ut som jag minns det. Det gjorde det. Förutom att allt var mycket mindre... Eller så har jag blivit större!? Tror på det första alternativet ;) det var lite sorgligt att åka genom där. Jag har så sjukt bra minne från när jag är liten. Jag kan komma ihåg smådetaljer som vad folk hade på sig en vanlig dag, eller vad dom sa ordagrant i vissa situationer från när jag är typ 4 år. Så jag kunde se oss springa runt där och ha så kul som vi hade. Jag kunde se oss sitta utanför morfars gamla hus, på hans utemöbler i solen, och käka glasstårta. Jag kunde se oss springa runt bakom Granbergarna och spela fotboll alla barn med "Playman" som han kallade sig. Jag kommer ihåg lukterna i allas hus, jag kommer ihåg Grek-kabbarna hos Elbritt. Jag kommer ihåg Majas dop i Pellholn. Jag kommer ihåg så mycket. Det finns så otroligt många minnen från Järna som jag saknar. Jag saknar det så otroligt mycket, jag saknar alla i Järna. Jag önskar att allt var annorlunda. Jag hoppas det kan bli annorlunda, och det snart! Det måste det!

Åkte iallafall direkt till La Cantina för middag med Lina, Sara och MJ. Kan inte fatta att det är MJ:s sista vecka i Sverige innan hon åker tillbaka till Australien igen. Det har gått så fort..
Åså blev det lite FIFA13 efter det. Jag suger så jäkla hårt just nu och jag blir så arg så arg så arg. Jag tror nästan jag ska få hjärtattack när jag spelar för jag blir så förbannad. Hur många matcher ska man behöva spela innan man blir bra på FIFA? Ioförsej har jag spelat 5 matcher i hela mitt liv... Men ändå!! Fan vad Mycket roligare det är att göra saker man är bra på....!!

God natt!

Ännu en helg över

Känns förbannat tråkigt! Jag älskar helgerna. Då är alla vänner lika lediga som jag är varje dag nuförtiden, och har därmed tid över för lilla mig:) Både Mickis och Hannah har varit hemma i helgen så det har varit helt underbart! Men nu är det över för denna gång, tyvärr!

Men jag har iallafall haft en underbar helg. Fredagen vet ni alla hur den såg ut haha. Och det var en snackis heeeeela lördagen och söndagen från alla håll och kanter haha. Folk verkade uppskatta historien iallafall, det för jag med såhär i efterhand. Alltid kul att ha såna här historier att berätta om.

I lördags var det en utgång som gällde. Först va vi Hemma hos Maja och Jonta. Honken va där å Jonasson som jag inte träffat på ett tag, jättekul. Plus en massa annat folk också såklart. Vi snackade och spelade kort innan vi gick ner till Bolanche. Lika kul som vanligt, det är verkligen kul att dom har öppnat igen. Säger det igen, ett riktigt fint och bra ställe!
När vi sen skulle gå å käka så blev det en massa krångel.. Tror vi fick våran mat vid 3.30 kanske. Och så gick vi hem till mig. Jag fick med mig 4 killar, på en och samma gång, hem haha, det ni;) det känns som om det blivit en regel mer än ett undantag att det där gänget, plus -minus någon varje gång, kommer hit å slaggar efter dom varit ut. Så blir det när man bor nära stan. Men det är bara kul ändå. Jag vet inte hur mycket jag skrattar när dom är här, men det är då sjukt mycket. Är faktiskt förvånad över att jag inte vaknar med träningsvärk i skrattmusklerna. Men tur det kanske så man slipper gå å va sur hela dagen efter :)

Och trots att jag alltid mest sitter stilla när jag är ute nu, pga knät, så lyckades det ändå vara stelt och svullet när jag vaknade upp igår. Det är extremt känsligt alltså. Jag förstår faktiskt varför jag är sjukskriven, det går ju inte att bara uppe å gå i några timmar utan att det svullnar och man är genast tillbaka några dagar bakåt i rehaben. Så det är väl bara att vila och ta det lugnt nu tills allt är över! Bara att inse! Men iallafall så åkte jag, mormor och Jennie till Solvarbo för att gå på marknad en liten sväng iallafall. Även om jag sällan hittar nånting så är det otroligt mysigt att bara strosa runt där bland allt folk och kika på allt vad marknaden har att erbjuda. Och vilken väder det var sen då, hemskt skönt. Där fick man lite av den D-vitamin som man saknat denna sommar. Otroligt varmt å skönt, plus att jag fick träffa världens bästa morbror och hans underbara sambo Ann, som har varit hos min mamma å Håkan och hälsat på i helgen. Alltid lika roligt att träffa dom. Tyvärr blev det ett väldigt kort möte denna gång, men det blir fler gånger:)
Efter marknaden åkte jag å Jennie å kikade på handboll. Damerna krossade team Stockholm!! Inte siffermässigt men spelmässigt. Ett sånt jäkla grymt försvarsspel och Rosie storspelade i målet, plus bra fantasi och engagemang framåt, gjorde att dom ägde matchen. Fy fan, detta kan bli riktigt bra i år om dom fortsätter spela sådär! Det gör mig otroligt glad:)

Det var ju ändå söndag, vilket betyder obligatorisk spel/mat/häng med Tjäder +- andra vänner. Jag blev bjuden på mat hemma hos honom i skräddarbacken och så tog vi det bara lugnt! En riktigt bra helg helt enkelt.

Måndagen börjar med ett uppvaknande av ett plingandes på dörren. Stackarn hade säkert plingat på i ett antal minuter, eftersom jag kommer ihåg att det i min dröm plingandes på dörren ett antal gånger och jag blev förbannad på att ingen öppnar. Sen plingar det ännu en gång och man vaknar upp på riktigt och inser att det är ju hos mig det plingar, på riktigt. Och yr som jag är på morgonen, så vinglade jag mig till dörren och kollade i nyckelhålet. Såg att det var en man i keps, otroligt lik den man som jag vaknat upp till i lördags ståendes på min balkong. Så jag antog att det var fönsterkillarna. Och det var det också. Så det va bara att vakna till liv det, tidigt på morgonen, klä på sig och låta dom göra sitt (Jag somnade iallafall om på soffan sen i nån timme till hihi ). Så nu har jag väldigt vackra tillfälliga fönster, bestående av en blå plast. Lite sämre utsikt i dessa fönster måste jag säga, men samtidigt mindre insyn också, så jag kanske slipper balkongklättrare och intittare i några dagar nu iallafall ;)

RSS 2.0