Julen i bilder

Go vinst!

Prestigefylld minihandbollsturnering Stog på schemat på handbollsträningen idag. Så viktigt att ta hem segern ( framförallt när resten av laget står och skriker på sidan att dom hoppas att vi förlorar ). varför e ni så mot mig?;) hihi det gjorde min dag kan jag säga. Kanske hela min vecka. Såå viktigt ;P ----------------------------------------------------------------------- En annan sak gjorde också mig väldigt glad idag! Marie frågade om jag ville vara ledig på annandag jul och jobba förmiddag på juldagen istället. Helt perfekt. Nu är jag Inte längre den enda personen som skulle vara tvungen att sova medan alla andra är ute och har kul:) Nattii

Seeeeg...

...dag ! Kändes som om den aldri skulle ta slut. Men nu är jag hemma iaf. Ska in till Borlänge nu igen. Ska in och träna lite hade jag tänkt. Jag känner att det blir tidigt läggdags idag. Har sovit så dåligt dom senaste nätterna, vet inte varför men.. Jobb 5.00 imorgon igen så behöver vara lite utvilad känner jag:) nej nu ska jag åka till blge! Hejjs

Jadu Johanna...

Jag vaknade så himla många gånger inatt av att jag var så törstig. Men det är ju så himla jobbigt att gå upp till toaletten för att dricka vatten när man ligger där så skönt i sängen så jag struntade i det varje gång. Till slut började jag drömma att jag drack vatten. En av gångerna drack jag ur en vattenflaska som stog på mitt nattduksbord. Jag vaknade sen till av att jag har nåt i munnen som inte alls är vatten. Då har jag tagit min flaska med body lotion och tryckt in i munnen!??? Panik får jag och springer till badrummet och sköljer munnen ett antal gånger. Som tur är så hann jag aldrig svälja något. Men bra äckligt var det ändå kan jag säga. haha fy fan, känns bara som att det är mig det kan hända... ------------------------------------------------- Jobbade 05.00-16.00 idag. Trodde det skulle bli hur svårt som helst att ta sig upp men det gick förvånandsvärt bra faktiskt. Jobbar samma tid hela veckan fram till julafton. Så då undrar ni säkert vad jag gör uppe nu?.. det undrar jag med. Hade sen träning. kom ganska nyss hem så det tar ju ett tag att varva ner. Men dumt att sätta sig framför datorn kanske. Därför ska jag sova nu. God natt :)

Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Gårdagen var galet rolig!! Hela familjen på mammas sida kom först hem till mormor för att äta middag och lite annat gott. Min morbror och hans sambo var hemma över helgen också så dom passade på att dela ut sina julklappar till oss. Tack för dom säger jag, superbra presenter :) Efter det drog jag och Jennie vidare till Borlänge. Vi åkte hem till Anders Lövdahl där han och nåra andra från hockeylaget var på förfest. Vi blev inte där alltför länge innan vi åkte in till Bolanche. Det var inte alltför mycket folk där inne men det gjorde inte så mycket. Hade sjukt kul ändå. Jag träffade då många nya och roliga personer:) Fick ett kontrakt skrivet på min hand av Patrik och Quarter. Dom skrev bland annat på för att dom skulle vinna play-offspelet som ska börja efter jul. Så nu vet ni vad ni har att leva upp till ;) Idag var det meningen att jag skulle åka till Lindesberg med Rejhan och Jean för att se på herrelitserien i handboll. Lindesberg-Redbergslid var det. Men precis när jag skulle åka gick dom ute med ett meddelande på radion där dom sa att det hade skett en olycka nånstans mellan gustafs och Avesta. Alltså skulle jag inte komma fram till dom i tid och vi skulle inte hinna till matchen:( Jag hade sett fram emot det. Men men så är det ibland. Nu får vi kika på EM-finalen istället. Herregud, jag är nervös. Igår kom tårarna fram när dom vann, undrar hur det blir idag jag. Ojojoj, nej nu måste jag in till mig igen och kolla matchen. Hejjsvejjs :)

Katjiiiiiing

Herregud. Nyss hemkommen från Match i Alfta. Årets lätt skönaste seger kan jag säga. Vi låg under precis hela matchen. Vi låg till och med under med tre bollar när det var 5 minuter kvar. Men när det var 15 sekunder kvar så tog vi ledningen med 21-22 och höll det matchen ut. Så jäkla go seger :) men nu är det sovdags. Jobbet väntar om några timmar. Natti:)

Schöööen dag

Idag har jag varit ledig, mycket skönt! Jag och Marie har bakat både Rocky road och snickers:) och toppen på det; när jag kom hem så hade mamma gjort knäck. Hur ska man kunna låta allt det vara till jul!? August var såklart med också. Men han fick inte smaka, bara pepparkakor. ------------------------------------------------------------------------------ kul träning idag också. Mycket anfallsträning. Sen drog jag till Jennie och kikade handboll. Gött med semi för Sverige:D hoppas vi vinner imorgon också. Bortamatch mot Alfta. Bara vinst som gäller:) hoppas vi slipper snökaos iaf.

Ett ord: Haha

Ja vad ska man säga!? Luciatåget igår gick som det gick. För det första var vi bara 7 pers som skulle vara med och sjunga. Jag trodde också att det skulle vara max20 pers som skulle kolla på oss, men när vi kommer in i rummet, sjungandes på natten går tunga fjät, och ser att det är 60 pers där inne så fick man lite smått panik. Alla andra också verkade det som. Mitt i låten började alla skratta och fnissa vilket verkligen bara blev pinsamt. Men vi skärpte till oss och genomförde det iaf:P dom sa faktiskt att dom var väldigt nöjda med att vi kom dit och så också så det var väl en god gärning iallafall haha!! ------------------------------------------------------------------------------------- imorgon är jag ledig:) dagen ska spenderas med Marie och August. Först ska jag klippa Marie lite och sen ska vi baka julgodis, mums:) sov gott alla!

åhåhååå

Vilken gårdag som sagt.. Jag hade verkligen grymt kul. Mycket roligt att snacka om imorgon kan jag lova. Ska bli kul att höra alla detaljer som jag missat(om jag nu missat något) ;) . Idag har jag varit med Stina och Nicklas en sväng. Vi har bara slappat och degat hela dagen. Det var behövligt faktiskt. är och har varit lite trött idag. Men men jag får snart lägga mig och sova. Morgondagen kan bli lite intressant. Direkt efter jobbet ska vi med fotbollslaget lussa för våra största sponsorer. Herregid säger jag bara, undrar hur det kommer gå. Vi har inte tränat ett dugg på någon låt, hur vi ska göra eller någonting alls. Vi ska samlas typ en kvart innan vi ska börja och sen köra. Haha stackars satar som får lyssna på oss. Efter våra sköna sångstunder i bussen påväg hem från matcher så vet jag att det inte kommer bli en grym upplevelse för dom som lyssnar haha. Men det bjuder vi på. Annars ska jag också klippa och färga håret. Äntligen. Har känt att det har varit behövligt ett tag nu. Nej god natt med er nu :)

Galet

Haha har haft en galet rolig kväll. Ica maxi Borlänge är bara bäst. Alla ni som jobbar där, herregud vad bra ni är!!! God natt. Nu ska jag sova för en gångs skull!! Tack för en jäkla kul kväll<3

Ååå

Nu åker man på denna dumma förkylning ändå. Trodde jag skulle slippa. Men men hoppas det går ler snart. Viktig match på onsdag, då måste jag vara frisk. Nu ska jag snart sova så jag förhoppningsvis känner mig bättre imoron:)

Svenska mästerskapen

Ikväll är det tagg för sm i futsal som är imorgon. Eller det är kval till sm kanske man ska säga. Det ska bli riktigt kul faktiskt. Men på grund av min knäskada så får inte jag vara med och spela inomhusfotboll (på grund av skaderisken), så jag ska vara med och stå i mål :P vi får se hur det går. Om jag får stå vill säga. Vi har ju en annan målvakt med också, Becky. Men det skulle vara kul :) Vi får väl se hur det går. Kul ska det blir iallafall. Jennie och Niklas åkte nyss hem. Dom har varit här och fikat å käkat lite. Kul att se dom igen. Nej tro de eller ej, men nu är det snart läggdags. Tidig uppgång imorgon och jag sov knappt nånting inatt. Mamma och Håkan drar till Sala och hämtar Daniel och Marie (Låtsasbror och hans tjej). Dom har varit tre veckor i Mexico så det är dags att komma hem. Så jag tar en lugn och mysig kväll och laddar inför imorgon :) Natti
RSS 2.0