Freeedag :)

Idag har jag och Håkan åkt runt lite. Vi var bland annat till stugan och kikade läget lite. 4,5 grader i vattnet, brrrrvad kallt. Längtar till sommar igen. Vintern är bra tråkig alltså. Jag gillar den inte alls, verkligen inte alls. Kyla och snö är inte min grej riktigt. men men man får väl stå ut! :)









Jag har varit i Avetsa idag också. Vi spelade match mot Avesta idag men först så hälsade jag på Rejhan lite :) Vi käkade thai och snackade lite skit. Trevligt trevligt :)

Imorgon får vi nya grannar. Stina och Nicklas flyttar då in. Det ska bli så sjukt kul. Som gamla tider:


hahaha, Snyggt!

Gårdagen!

Igår var jag och Malin till Falun och hälsade på Mikaela på sjukhuset. Hon har legat där en vecka nu. Jag tycker verkligen synd om henne. När vi kom in så satt hon där med sina slangar i kroppen. En i handen som hon fick mat-dropp igenom och en annan i magen där dom tappade ut var i en påse som hon bär med sig överallt.. Såg inte alltför kul ut faktiskt :S Men jag tyckte ändå att hon såg mycket piggare ut igår än vad hon har gjort tidigare, så det är ju positivt tycker jag. Hon kanske får komma hem imorgon om hon har tur. Jag hoppas på det så hon slipper ligga där mer.



Ärr:S

Kämpa på Micki <3

Händelserik dag

När jag vaknade i morse så gjorde jag mig iordning för att åka och överraska min syster lite på hennes jobb eftersom hon fyller 23 idag:) Så när jag kom dit så var hennes jobbarkompisar så snälla och lät henne sluta så att hon kunde följa med mig hem. Där öppnade hon paketen som hon fick av mig. Sen drog vi vidare till kupolen där hon ville hitta sig en nice outfit till helgens födelsedagskalas. Inga fynd för min del men Jennie köpte lite grejer. Efter kupolen så åkte jag hem till Heléne och hälsade på lite. Tony var på handboll men Jesper och Hampus var hemma så vi spelade lite kort och guitar hero. Sen var det matchdags. Vi spelade mot dalalaget 92-93:or. Vi vann till slut med en boll (Lennart var med och hjälpte dalalaget med skador och sånt. Det var kul att träffa honom igen. Lennart var sjukgymnast och massör åt oss i Avesta Brovallen förra året. Han har hjälpt mig väldigt mycket med mitt knä och sånt så det var verkligen kul att se honom igen :)  ).Efter matchen så skyndade jag mig till ishallen. Det var Borlänge-Hedemora. Jennie, Kimmen, Mia och Roggan va där. Borlänge lyckades vinna med 5-2 till slut :)

Nu sitter jag hemma, funderar på att sova nu faktiskt. Men först ska jag se på andra avenyn:)

Grattis än en gång älskade syster. Du är heelt underbar <3<3

Grattis Sanna också som blir 18 idag :)


Today, I've been good (Y)

I morse när jag vaknade så hade jag fått ett sms av Martin. Det stog ungefär såhär:
-Om du har tråkigt så kan du komma ut och hjälpa mig med häcken om du vill.
Och snäll som jag är så tog jag på mig stövlarna ocj så gick jag ut och hjälpte Martin med att göra klart häcken som han håller på att fixar på deras gård. Vi lyfte tunga gräsplättar och skyfflade lera. Men vad fint det blev ;)

Nu på kvällen så har jag sett på film med Martin och Marie. Och så lilla August såklart :) Vi såg på en shopaholics bekännelser. Jag tyckte den var bra faktiskt:)

Är inte alls avundsjuk på Mathias som åkt till Thailand idag. Han sitter nog på planet nu. Inte avundsjuk alls..

Hårfärgning :)

Idag har jag gjort slingor på Melinda. Jag vet inte riktigt hur det slutade men jag hoppas det blev bra till slut!?:) Det såg då fint ut när jag gick, men blev tvungen att lägga några extra slingor precis innan jag skulle på träning. Hoppas det blev bra iaf :)

Är det någon som vill köpa rabatthäften av mig (A):D
Dom kostar 140 kronor och innehåller massa bra rabatter på t.ex JC, Brothers, Sisters, Polarn och Pyret, Scorett, Ica kvantum, City gross och massa fler saker. T.ex 20%rabatt på valfria jeans på JC o.s.v.
Hör av er isåfall ;)

Micki har årethämtat sig lite efter operationen nu. Dom gick in och satt in en dräneringsslang i magen så dom kan tömma ur allt var som finns därinne. Så nu tror dom att hon ska kunna bli bättre och bättre skapligt snabbt iaf. Hon lät väldigt mycket piggare idag än vad hon gjorde igår iallafall. det är ett framsteg :)

Operation

Nu ska Micki få en ny operation. Nu ska dom ta bort det var som bildats i magen. Men läkarna hade sagt att man brukar bli bättre ganska snabbt så fort man får bort varet ur magen. Så vi får hoppas på det. Så typiskt att detta ska hända nu när hon flyttat och börjat komma igång med allt.. Men skönt att dom fixar det där nu så hon får bli frisk:)

:S

Igår, kanske 15 minuter efter jag gått från Micki, så fick jag ett sms av henne. Det stog att hon skulle åka in till akuten igen. Monica, hennes mamma, hade ringt till en läkare och han hade sagt att hon skulle åka till akuten eftersom hon fortfarande hade feber. När de hade undersökt henne så trodde dom att hon hade varbildningar i magen efter operationen. Och efter röntgen såg dom att det var så också. Så nu ligger hon inne på sjukhuset, IGEN, och får antibiotika. Om det inte blir bättre av antibiotikan så kommer dom att operera henne igen.
Usch vad jag tycker synd om henne nu. Jag vill inte att hon ska må dåligt :( Vi får hoppas att antibiotikan hjälper nu då så hon får börja tillfriskna lite!!


Annars har jag skrivit högskoleprov hela dagen. Första provet var klockan 9 och det slutade 16.10. Jag vet faktiskt inte hur det gick. Det kan ha gått precis hur som helst. Förutom sista delen, den gick skit:P tidspressen på sista delen var värst. Jag hann inte tänka igenom allt så noga, det var bara att kryssa något på vissa uppgifter. Men men, det visar sig väl hur det blir :)

Jag har ganska nyss kommit hem från Borlänge nu. Jag, Melinda, PK och Poffe spelade bowling. Och man kan ju säga att jag och Melinda spöade skiten ur killarna;) ha ha!!!

Fredagsmys

Nu är jag hos Melinda. Vi har varit och köpt lite godis och så inför kvällen och idol ;) En perfekt uppladdning inför morgondagens högskoleprov tycker jag! Någon mer som ska skriva högskoleprovet? och i Hagas aula? Det verkar inte vara många som jag känner som ska skriva där. Nästan alla ska ju skriva på soltorg. Så om det är någon som ska skriva på Haga så kan ni väl säga till!!! :)

Fysik B-prov i morse också. vet inte alls hur det gick. Det lär väl visa sig antar jag :S  :) Men tack vara Elma och Hanna så fick vi en mycket jobbigare dag än vad jag trodde från början. Egentligen så skulle vi ha börjat 10 och haft idrott och sen prov. Efter det skulle vi ha slutat. Men det tyckte inte dom passade så dom ändrade provet till 8-10 på morgonen. Efter det hade vi idrott, matte och biologi. TACK ELMA OCH HANNA   ;)

Rolig fotbollsmorgon!!

Kul. När man kom ut till planen i morse så hade inte gräsmattan klippts på ett antal veckor. Dessutom var det frost över hela planen. Inte alltför lättspelat. Bollen liksom låg uppepå och gled på grästopparna eftersom gräset var stelfruset och inte kunde böja sig någonting. Och på det, så var solen hur låg som helst och gjorde reflektioner på den helt vita planen. Självklart hade vi solen i ögonen från början :p roliga förhållanden!!Men men, det blev bättre efter ett tag in i matchen. Frosten smälte och vi böt ju sida i halvtid;) och mål gjorde vi. Vi lyckades till slut vinna med 9-0. Gött med ett DM-guld i bakfickan;)

Morgon

Åh vad trött jag är. När jag sov som skönast på bussen var det dags att gå av, som vanligt. Nu sitter jag i skolan och väntar på samlingen. Vi ska spela DM-final i fotboll idag mot Leksand;) Mot Elin bland annat. Kul att se henne igen:) Micki har kommit hem också:D inte bara från sjukhuset utan till borlänge också:D Hihi ska Nog dit och säga hej idag om hon är hemma och orkar:)

Partaj

Usch vad tråkigt det var på s2. Typ inga man kände och bara skitmusik. Men men vi fick göra det roligt själva :D Det var kul hemma hos Melinda iallafall. Frågan är vart Maja tog vägen!?? :P
Jag och Melinda fick iallafall skjuts av PK till Donken efteråt. Det var gott må jag säga innan jag åkte hem till Jennie och sov :)

Lite bilder från igår







Idag så var det bakning på schemat. Jennie fyller ju år snart så hon ville baka bullar och kakor som hon ska bjuda på när hon ska ha kalas. Så vi gick och handlade och bakade lite granna :)




Mina kolakakor blev lite brända men dom var goda ända ;D

Hos Melvin

Nu sitter jag hos Melinda. Vi lyssnar på Belinda Carlisle och har det trevligt. snart blir det utgång på S2! Någon mer som ska dit ikväll? ska vli riktigt trevligt faktiskt :)

Daling leave a light on for meeee:D

AA

Usch, borde egentligen plugga Kemi och fysik just nu. men är inte motiverad för fem öre. Jag kikar på andra avenyn istället. Missade ju avsnittet i tisdags så tänkte ta igen det nu!!

Varför lägger man Kemi B och Fysik B-prov samma vecka? fattar INTE!!!

She's fine :)

Micki ringde idag vid halv3 ungefär. Då hade hon ganska nyss kommit från uppvak. Hon lät väldigt trött och slut men hon mådde bra sa hon så det känns bra :) Skönt att Monica kunde åka ner och vara där med henne iallafall :) Hon skulle få vara kvar på sjukhuset i minst tre dagar dock. Men sen så skulle hon nog vara helt frisk igen efter det verkar det som. Skönt att allt gick bra :)

Utgång imorgon med Melinda och Malin (Y) Maja kommer efter ;)

Operation

Nu är operationen klar iallafall. Det var blindtarmen som var problemet så läkarna tog bort den på henne. Hon ligger på uppvak. nu. skönt att dom kom på vad som var fel:)

Håll tummarna!!!

ååå. Micki har åkt in skut till sjukhuset. Hon ska opereras om en halvtimme :(
Hon har mått illa och så hela veckan, men nu är det visst allvarligt!
Håll tummarna med mig för att allt går bra!

Alltid du och jag Mikaela <3

Känslan

Idag var historian inställtd, så vi började halv 12 idag. Riktigt skönt med lite sovmorgon.
Nu sitter jag och väntar på fotbollsträningen. Det blir på Domnarvsvallen idag 20.00. :)

Jag har fortfarande inte smält segern helt. Jag är så sjukt glad :D Så här kommer några bilder från i lördags! :)








Mor och Håkan bjöd på champagne när jag kom hem :)



Fest hos Anna innan vi drog vidare till s2!

















Älskar laget <3

Söndagsmys

Nu är jag hos Jennie. Nicklas ringde och var sugen på pizza. Vilket betyder att vi också fick äta. Han åkte till Romme och köpte pizza så nu är jag proppmätt. Medan jag blev trött och slö så blev han pigg och hyperaktiv. Så nu vankas det wrestling enligt han. Nu vill han slita mig från datorn så jag får väl gå och spöa skiten ur honom ;)




visst e dom söta ;)

DIVISON 1 :D

fyyy faaan vad glad jag är! Vi vann igår mot Själevad, så nu ska vi spela division 1 nästa år. Jag är så glad så det finns inga ord för det. Så himla skönt att vi fick göra det på hemmaplan också. Nu i efterhand så känns det nästan värt att ha förlorat mot Östersund på bortaplan för att få vinna matchen på hemmaplan med allt stöd vi fick. Helt sjukt.! Efter matchen blev det guldhattar på, skrikande och dansande i en ring och sen in med Hulta i en iskall dusch såklart :) Och för att inte glömma, champagne.
Efter alltihopa så drog vi till Bosse. Vi käkade pizza och såg sverige-Danmark. Sen blev det fira, fira, fest, fest!! Det var hur kul som helst. Sen drog vi till Borlänge och gick ut på s2 med våra guldhattar på.
Det var en sjukt rolig kväll.
fan vad ni är bra tjejer <3

Bilder kommer att komma!!

....

Nu drar jag på samling. Det är nu det gäller, nu är det allvar! Hoppas vi ses där!

Sabotage;)

Nu är första avgiften betalad av resan. Nu känns det verkligen på riktigt:) men den där Orup verkar vilja sätta stopp för oss på något sätt;) nej men det jag koncentrerar mig mest på nu är matchen imorgon. För min och Linas del blir det en tidig promenad imorgon bitti innan en rejäl och god frukost. Jag tror jag ska åka till bageriet och köpa färska mackor faktiskt:) sen är det bara ladda som gäller!! Vi ska fan vinna imorgon, det finns inget annat. Absolut inget annat!! Och jag hoppas det blir publikrekord imorgon. Eftersom det var över 1080 pers och kollade på oss i östersund så hoppas vi på ännu fler till denna match. Vi behöver allt stöd vi kan få...:) aja, ikväll så blir det att ta det lugnt. Se på idol, äta bra, dricka bra och börja ladda:) ha en bra kväll så ses vi imorgon;)

STUDENTRESA BOKAD !!! :D:D

"Åå till Magaluf, styrde vi vår sista resa", lalalala! Bara för att vi ska till Magaluf på studentresa.! fan va kul!!! Den 29/5  - 5/6. Det ska bli sååå kul. Jag har bara hört bra saker om Magaluf så :) Undrar vilken låt alla kommer nynna på när det närmar sig ;) Ioförsig har det redan börjat.!

Annars så Bjöd Hulta på tårta idag efter träningen. Han har ju fyllt år. Det var riktigt gott:) den hade vi lite snack inför helgens match. Herregud vad vi ska vinna det här. Det finns inga alternativ faktiskt. Jag hoppas att alla är på topp så att vi kan spela vårt spel och vinna!!!! :)
På Morbyvallen ( IP ) i Gustafs klockan 14.00 går matchen av stapeln på lördag! Kom dit och kika vettja :)


Denise :)

Vilken skillnad :)

Idag var jag till Monica efter skolan och fick håret fixat! Hon la i en guldfärg med lite koppar i, vilket gjorde att jag är lite rödaktig i håret nu :) jag gillar färgen jättemycket, men det ser inte ut som jag riktigt än haha. Jag känner inte igen mig i spegeln riktigt. Det tar nog några dagar innan jag vänjer mig vid det. Men det är kul att prova på något nytt, så nu inväntar jag bara att jag ska vänja mig!
Tack så mycket Monica för hjälpen. Du är toppen :)

SUPRISE

Imorgon efter skolan så ska jag hem till Monica. Det var längesen nu. Förut var man där nästan varje dag. Iallafall, det jag ska göra är att färga håret. Och hör här, jag har gett fria händer till Monica. Hon ska få göra vad hon vill, iallafall med färgningen. Jag är så trött på min nuvarande hårfärg och kan själv inte bestämma vad jag vill göra. Kändes rätt bra att lämna över ansvaret till någon som kan :) Så nu har hon funderat lite och kommit fram till något hon tycker skulle passa på mig. Det ska bli väldigt spännande att se imorgon vad det blir för någonting.

Godnatt alla :)

Skoolaaa

Håltimme nu. Så jag tänkte att jag skulle försöka mig på kemilabbrapporten. Men det sket sig ganska fort när jag inte har några böcker eller papper med mig överhuvudtaget. Så nu sitter jag mest och kollar på när Jocke och Malin är väldigt duktiga med sina labbrapporter (Y).

Nu har jag snart fysik och sen slutar jag.  Ikväll blir det att skriva rapporter. Två stycken ska vara klara till imorgon och dom är tyvärr inte på började än. Hoppas det blir lugnt på läxor och prov snart så man kan jobba ikapp det man har nu så man inte behöver sitta sista kvällen med en massa saker jämt!

Nej, nu ska jag försöka vara lite flitig med något iallafall :)

Svenska Hollywoodfruar

Jag älskar programmet. Jag säger inte att jag tycker att dom har rätt i allt men underhållande är det allt. Tråkigt att det var sista avsnittet bara... Nu ska jag plugga lite historia och se klart roast på berns. Sen är det läggdags för mig:) nattinatt

Tung helg..

I lördags drog vi iväg till Östersund för att spela första kvalmatchen. 05.00 gick bussen från IP i Gustafs. Matchen började bra. Vi ledde med 1-0 när det var ca 5 minuter kvar av första halvlek. Då kvitterar dom till 1-1 och gör även 2-1 innan halvtidsvilan. Det kändes väldigt tungt eftersom vi var bättre än dom i första halvlek. Men dom tog vara på våra missar helt enkelt. Men det kändes inte som om det var över, det kändes som om vi skulle ta hem matchen ändå. Men tyvärr blev det inte så. Vi förlorade till slut med 3-1 och dom var klart bättre än oss i andra tyvärr. Det känns jäkligt surt faktiskt. När vårt 0-1 mål kom så blev jag så himla glad och allt kändes så bra. Sen punkterades alltihopa.
runt 1050 pers hade iallafall kommit dit för att se matchen. Gustafssupportrarna, som hade fixat en egen buss för att följa med och kolla, hade fixat tifo och tutor och andra grejer:P Det hade Östersund hört att de skulle göra, så dom hade hyrt in en orkester eller liknande för att överrösta. Så det var lite liv på läktarna.
Men det kändes så tungt att förlora den matchen. Hade vi vunnit hade vi varit klara för division 1 nu. Men det är ju inte över än. Vinner vi på lördag mot Själevad hemma så går vi också upp. Så nu gäller det på lördag. jag börjar redan bli nervös. Det här ska bli kul.!!

Sågmyra

Jag är nyss hemkommen från en liten roadtrip med Melinda, Sandra och Anna:) vi drog till sågmyra direkt efter skolan för att shoppa lite på lager 157. Det fanns väldigt mycket fint. I scorett-outleten också. Väldigt mycket fint faktiskt. Men det blev en stickad väst och ett linne bara för min del:) Nu så blir det fredagsmys med familjen framför idol:)

Nya, gamla grannar:)

Jag fick en jätterolig nyhet idag. Jag och Stina ska bli grannar igen:) hon och Nicklas ska hyra ett hus på våran gård. Jag längtar så mycket nu! Stina bodde i grannhuset förut innan hon flyttade hemifrån. Men nu kommer hon tillbaka igen. Det ska bli sjukt kul:)
RSS 2.0