<3

Ser ut som om hans arm är amputerad men men. Sjukt söt iallafall!!
Världens bästa <3

Vinster!

Igår spelade jag min första handbollsmatch på nästan 1 år. Det gick väl sådär gör mig men vi vann iaf. 34-15 så det va gött:) kul å spela med några av lina elever:p
Direkt efter det hämtade Johan upp mig och vi drog till Mockfjärd för att spela futsalmatcher. Vi vann båda våra matcher där också:) så många vinster igår. Det sitter aldrig fel:)

Åååå

Låt mig få sova ordentligt någon natt snart!! Jag vet inte hur många nätter nu jag vaknar mitt i natten av att jag hostar så jäkligt och då går det absolut inte att somna om heller. Så jag får få upp och ta en liten promenad runt i lägenheten i ca 10-15 minuter innan hostan har lagt sig. Då när man är lagom pigg igen så kan man lägga sig igen utan att man hostar som en galning.
Jag blir ju helt död på dagarna/kvällarna också för att jag inte får sova nånting på nätterna!! Ne, hoppas på att bli botad väldigt snart!!

:)

Håkky

Är hemma hos Felix å ser på hockey med Jonta. Eller ja, i Felix lägenhet men han är i Egypten så vi är här å kikar på hockey å vattnar blommor:p en liten välförtjänt paus tycker jag.
Åå idag har jag gjort nåt jag pratat om väldigt länge. Tog 3 nya hål i örat:D ett till nere på örsnibben, ett uppe i bråsket eller va manska säga och ett i "flärpen" i andra örat. Den där lilla grejen som sticker ut vid hörselgången ni vet! Det känns så bra att äntligen ha gjort det:D

Kalajs

Väntar på att Andreas ska svara. Vi ska dra ner på stan å fixa lite innan vi ska hem till hans mamma å pappa för lite mat och fika. Han fyller ju 22 på tisdag så vi ska fira honom lite:)
Just nu funderar jag på om jag ska ta några fler hål i örat idag innan vi åker dit. Jag är så sugen men jag vet inte... Puuh jobbigt. Aja måste röra mig nu!

Nova

Åhh, 2043 kr spenderade igen på hudvård. Men vet ni vad. Det är värt varenda krona. Varenda behandling är värd varenda krona. Alla som inte varit på Novakliniken nå gång borde åka dit. Finns alltid nåt kul att hitta på där som man vill göra. Underbar personal också som hjälper en med allt man vill och behöver. Underbart.
Try it!!

Jahaoo

Då var det dags igen. Halsont och hostig och snorig och allt roligt som hör till förkylning. Jag son aldrig brukar vara sjuk annars, nu är det andra eller tredje gången på några månader det är såhär. Kan ju kanske bero på alla ungar i skolan kanske. Men ändå. Riktigt tråkigt är det..
Söndagen spenderades i Lindesberg. Vi spelade en futsalturnering. Jag stog i mål hehe. Vi gick till semi där vi mötte KIF Örebro och åkte på däng!! Don hade sitt a-lag med så inte så konstigt kanske men ändå. Aldrig kul att förlora. Och framförallt inte att släppa in mål. Det suger vekligen. Kul var det iallafall att lira lite granna. Sjuk träningsvärk igår bara. Haha inte van med målvaktsrörelser. Men det är det värt.
Nu är det snart dags för träning:) yee

Ibland har man tur

Vilken vecka.. Rihanna i Globen i tisdags var helt magiskt. Först ställde hon in i Malmö i måndags och dagen efter föreställningen vi var på ställde hon också in. Sjuk tur hade vi. Det var heeelt magiskt också. Vilken artist och vilken röst. Jag är impad:)
Efter konserten åkte vi till hotellet och sov. Vi bodde på Clarion på söder. Riktigt fint hotell. samma hotell som idolerna bor på för den delen. Och Olle fick man träffa på frukosten. Magi:D Molly var också nere och käkade lite. Och vilken buffé sen då. Den stog man sig på hela dagen så man pallade en hel dag med shopping. Det var bättre shoppinglycka denna gång än för två veckor sen iaf. Köpte en hel del:) bland annat maskeraddräkten till morgondagens maskerad. Vad jag ska vara säger jg inte nu, Bilder på det kommer nog imorgon eller söndag;)
Jag har haft så sjukt kul så tack Stina och Nicklas för presenten. Den var riktigt riktigt bra<3

Nu är jag i Gustafs och hälsar på lite grann. Jag och mamma ska ha myskväll ikväll. Har också hunnit med en sväng in till August, Marie och Martin :) han år helt underbar<3

Ha en trevlig fredag:)

RSS 2.0