Fussball

Idag hade vi träning på Domnarvsvallen inför kvalet. Jag är så taggad. Jag tror de andra tjejerna är det också. Men vem skulle inte vara det en sån här match!?

Nu har jag avklarat en labbrapport iallafall. Nu blir det att läsa lite på biologin och sen är det sovdags.

Nattinatti :)

Karavanen

Åh just det. Glömde att berätta omk handbollskaravanen. Jag och Jocke var först på Tjärnaskolan och hade två klasser. Dom var ganska vilda men det gick ändå rätt bra. Sen drog vi vidare till Domnarvet och hade två lektioner för två klasser där. Det var en lite större hall så det var lite lättare att utföra sakerna där. Men vad trött jag var när vi kom tillbaka till skolan. Jag klarade inte av att koncentrera mig. Barnen körde verkligen slut på oss. Så nu ska jag försöka få mig lite sömn. Godnatt :)

Rapporter

Just nu har jag tre stycken labbrapporter som ska skrivas. En är jag så gott som klar medm tur det. Och imorgon kommer det två nya labbrapporter. Undrar vad jag ska göra resten av veckan...

Imorgon blir det träning på vallen. Måste träna på lite konstgräs innan vi åker till Östersund i helgen. Dom har spelat på konstgräs hela året och är tydligen riktigt bra på det också.

Om det är något fotbollsfan som vill åka med till Östersund på lördag och stödja oss i kvalet så har vi ca 20 platser kvar i den beställda bussen som måste bli fylld. bara hör av er :P

Handbollskaravanen

Imorgon ska jag och Jocke ut till två skolor och jaså ut handboll. Vi ska ha några lågstadieklasser. Handbollskaravanen är något som svenska handbollsförbundet skapat för att försöka få fler unga barn att börja spela handboll:) ska bli kul faktiskt. Det är ju på skoltid också;)

Taggad

Östersund mötte själevad i kvalet i lördags. Det blev 2-2 efter full tid, men efter straffar vann östersund. Det betyder att på lördag så åker vi upp till östersund för att spela första kvalmatchen till division 1. Jag längtar sjukt mycket och är riktigt Taggad. Vi ska vinna det här så vi går upp i ettan. Det jag undrar är om deras oavgjorda resultat är det som räknas, så att båda lagen får ett poäng. Jag funderar på om straffarna bara var till för att bestämma vilket av lagen som skulle spela mot oss i första matchen eftersom våran första motståndare skulle vara vinnaren i den matchen. Det känns ju lite konstigt om matchen skulle vara tvungen att avgöras egentligen eftersom vi nu spelar som en kvalserie. Ifall det är så att det oavgjorda resultatet räknas, betyder det att vi bara behöver vinna en av matcherna för att gå upp i division 1. Är det någon som vet hur det egentligen är med poängsättningen?:) Fast självklart ska vi vinna båda matcherna ändå. Jag är sjukt laddad inför det här nu!! Grattis också vill handbollstjejerna som gick direkt till steg3 i sm. Bra gjort:)

Lyckad middag

Ettanmiddagen var kul. Hoppas alla ettor tyckte det också:) det kommer att komma några bilder från middagen senare.
Någon duett blev det ju tyvärr inte. jag hann inte med det. Jag var tvungen att åka innan vi kom igång med allt riktigt. men men det blir fler gånger:) Candy och Axel öppnade med ett starkt nummer som gjorde att alla kom igång. Är inte helt säker att min sånginsats hade gett samma resultat, så det kanske var bra att jag inte hann med det :P

Skogsmullar

Nu ska jag snart iväg till skolan. Vi ska upp till plättbacken och orientera nu på förmiddagen. höhö får väl se hur det kommer att gå.

Laddar inför duetten ikväll, kan bli. Soltorgs aula se upp :P

Bara för att jag saknar min Mikaela
















Allt kul
Alla minnen
Alltid Bästa vänner <3

Byxshopen (Y)

Idag efter skolan så åkte jag och Anna-Maja till röda korset och kikade lite. Det blev ett par jeans som ska bli shorts och en kofta :) Sen kom jag på att det skulle vara bra om jag kunde åka till Falun, till byxshopen. För jag behöver verkligen ett par nya jeans eftersom många av de jag har nu börjar gå sönder. Jag hittade iallafall ett par snygga jeans så jag köpte dom :D gött gött.

Sen åkte jag hem till Jennie. Vi handlade lite på Ica maxi där vi träffade Helene och Hampus:) Sen åkte vi hem, gjorde våfflor och såg på Sveriges Vm-kval match och efter det Idol såklart ;)

Nu ska jag försöka sova så jag orkar upp till skolan imorgon.
God natt

Skola

Matteprovet i morse gick väl sådär. Men nu är det gjort iallafall. Det är alltid lika skönt när man har ett prov avklarat. Fast jag lurar mig själv lite där. Har en hel del att göra ändå. Biologiprov och två labbrapporter till nästa vecka. Sen får man inte glömma projektarbetet som man lär köra igång med snarast :)

Nu längtar jag till helg. Vi får finfrämmande av min morbror Peter och hans sambo Ann. De ska komma och bo med oss i sommarstugan hela helgen:) Men först Ettan-middagen och hockey på fredag. Kulkul :)

Ledig dag

Idag har jag varit helt ledig från skolan. Lärärna skulle ha någon slags studiedag. Det är bara att tacka och ta emot :) Fast jag har faktiskt varit duktig och räknat matte idag ändå i någon timme. Vi har prov i matte E imorgon. Vi får väl se hur det kommer att gå...
Annars har jag inte gjort så mycket idag. Tränat fotboll bara och försökt tanka bilen vilket jag alltid har lika stort problem med. Jag förstår inte att det kan vara så krångligt ibland. Men men lyckades till slut :)

Nu ska jag snart se på Anna Anka och co i Svenska Hollywoodfruar med mammi. Men först ska jag nog in och kolla hur det står till med August :) För er som inte vet det så blev jag "plastmoster" i onsdags till en liten August:) Hur söt som helst. Ett stort plus är att dom bor granne med oss så det är bara att springa över gräsmattan så är man där:D

Jag måste bara säga Grattis Malin till Körkortet också! BRA GJORT :D




Maaaaaah

Mitt rum har invarderats av Megamyggor. Hur hände detta? Jag måste göra något åt detta så jag inte vaknar upp helt uppäten...

Blogg

Jahapp, nu har jag blivit lurad att skaffa en blogg :)
Vi får se hur ofta den blir uppdaterad med jag ska göra mitt bästa!
Nu håller jag på och lära mig hur man gör den lite snyggare, så designen kommer att bli ändrad.

Idag har jag varit på Hockey med Jennie. Borlänge hade seriepremiär. Dom vann med 5-2. En riktigt bra match faktiskt :)

Ledig imorgon, SKÖNT!

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0