Lyckostråk

Just nu är jag inne i ett lyckostråk tror jag. Först fysiken och idag ringde Ica Maxi och sa att jag fått jobbet där. Så på onsdag ska jag på introduktion och sen är jag nog klar att börja, tror jag :) Det känns riktigt bra att äntligen få börja tjäna lite pengar. Det kommer sitta riktigt, riktigt fint :D
Och det gör det inte sämre att jag känner massa roligt folkj som jobbar där. Det kommer bli hur kul som helst tror jag :D

Svar

Till Hansson:
Jaa, riktigt skönt måste jag säga. Förresten, hur gick det med flippen igår? :D

Dags att sova lite nu kanske. Sista dagen innan lov imorgon! Det ska bli så sjukt skönt medlov så ni anar inte. Avslutar morgondagen med en kemilabb dock med fullständig labbrapport. Men denna gång ska jag ta tag i miog själv och skriva klart allt i början av veckan på lovet. Jag sitter alltid sista kvällen till sent på natten med allting. Ska försöka skärpa mig med det. Har ju en projektrapport att skriva under lovet också! Fast känner jag mig själv så blir det väl lördag och söndag på sista lovhelgen som kommer ägnas åt skrivningen..

Ica Maxi ringde igår förresten. men jag satt på möte då så hade inte mobilen med mig, sen har dom inte ringt nåt mer. Undrar vad beskedet blir..! :)

God natt :)

Nuevos

Mina fotbollsskor kom förra veckan också. Det blev inte riktigt dom jag beställde men jag tycker nästan att dom här var snyggare så jag klagar inte :)
Dessutom var dom bättre och nyare!


haha

Jag fick Mvg på fysikprovet!!!? Hur fan gick det till? haha jag är så jäkla glad!
Har aldrig fått mvg på något delprov i fysiken. Nu skulle jag få mvg i slutbetyg också.
fan vad glad jag är!! Förlåt men det är faktiskt osannolikt. Trodde inte det fanns en liten möjlighet till det ens.!
hohoho

Vår eller vinter?

Ännu mer snö!? Nu får det faktiskt vara nog!

Det ble vinte många timmars sömn inatt. Historian tog lite längre tid än jag planerat så är skapligt trött idag. Men det får jag väl räta ut genom att ta en välförtjänt eftermiddagssömn på soffan när jag kommer hem :)

Idag blir det en L-O-träning. Hulta och Tommy är borta så det blir L-O som tar hand om träningen. Kan det bli Bingo kanske? Kan ju alltid hoppas ;)

Ps.

Jag har världens bästa kompisar Ds.

Full rulle

Hela helgen har jag gått på högvarv. Har haft någonting att göra varje sekund känns det som så uppdateringen har varit dålig.
I fredags så var Stina och Nicklas här och åt lite mat och så. Sen satt vi och snackade ett tag. Sen kom Nisi och Adam och hälsade på också. Vi kollade på Cool Runnings och sen så klippte jag Nisi också för han var så himla långhårig :P

lördagen skulle jag och Jennie och kolla lite på sommartidscupen i fotboll. Det blev ungefär 5 minuter vi fick se av matchn tillslut för det krånglade så förbaskat. Men men, inte så roligt väder att stå ute och kolla på fotboll i heller för den delen.
Efter det så åkte jag hem till Monica och hälsade på lite. Nu är det klart. Jag ska klippa mig och färga håret. Vi satt och kollade på lite färgkartor och sånt där och kom fram till något som jag tror kommer bli jättebra. Det passade perfekt för hon letade efter en make over-modell just nu också. Hon skulle ha någon visning eller nåt sånt sen i samarbete med Sara 1896 i Borlänge där dom skulle göra en hel make-over med klippning, färgning, sminkning och sen en klädvisning för Sara då. Det ska bli superkul. Hoppas det inte krockar med något prov eller nåt bara men jag tror inte det :)
Efter det så åkte jag och Pierre och hyrde film och köpte mat. Det blev en riktig myskväll. Hur god mat som helst och bra filmer. Så pratade vi lite med Linnéa också. SAKNAR DEJ!! <3 Bara två veckor kvar nu :)

I morse kom Marie in vid halv 10. Jag skulle hjälpa henne fixa håret inför Augusts dop som var idag. Sen var det bara att fixa sig och sen åka iväg på dop. Jättefint dop var det :)
Hann bara vara med på själva ceremonin, sen var det dags att åka iväg på fotbollsmatch. Vi vann mot Huge med 6-0. Kändes riktigt skönt :)
När jag kom hem så käkade vi lite och sen kom Emil hit och pluggade historia med mig. Sitter fortfarande och försöker skriva klart arbetet. Jag vill verkligen sova nu, är sjukt trött. Jag får skynda mig med att skriva klart nu. men först lite bilder från dopet :)


Marie och August


Nyklippt Nisi och Jennie ;)






Anna-Lena sjöng det gåtfulla folket


<3

God natt:)

Myyys

Stina, Nicklas och Niklas är här nu och snart kommer Adam. Det blir riktigt fredagsmys :)

Goodnight sweethearts

Imorgon är det fredag, längtar såå till helgen som kommer bestå bland annat av:
  • Stugan imorgon!?
  • Sommartidscupen
  • Pierre :)
  • Dop (August blir döpt)
  • Match mot Huge
Någor liknande tror jag att det kan bli.
Men nu är jag trött så det blir läggdags för min del.
God natt alla:)

No more, no more

Nu är äntligen fysiken slut. Jag behöver aldrig med läsa fysik B. Tack så mycket för det säger jag bara! :)

Hannah hörde av sig idag och sa att hennes operation hade gått bra. Det var riktigt skönt att höra. Nu är det över iallafall och det kan bara bli bättre.

Gårdagen var trevlig. Emil var här på dagen och pluggade fysik med mig. Mycket lättare när man är fler så man kan hjälpas åt :) Sen så vispade jag ihop en kladdkaka och gick in med till Nicklas eftersom han fyllde år igår. Grattis till honom. Efter det var det ilfart till mormor i Borlänge för att äta lite soppa och vofflor med glass och hemgjord hallonsylt. Himmelskt gott. Jennie, Jonathan, Adam och André var det så alla kusiner var samlade. Vi avslutade måltiden med att spela klassikern luffarschack mot varandra. haha det var kul faktiskt. Men det var väldigt många år sen jag spelade det sist. Efter mormor var det dags att åka vidare till Lina. Hon fyllde också år igår så jag var bjuden dit på lite tacos och spel och så. Hur kul att vara tillsammans med alla igen. Carro, Elin, Jonathan, Pontus och Victor var där. Det var en mycket trevlig dag:)

Håll tummarna

För min kära kusin Hannah som opererar sitt knä idag. Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra, men det vet jag att det gör. Hon ska operera sitt korsband precis som jag gjorde för ungefär 1,5 år sen nu.
Lycka till vännen <3

Friskus

Nu har jag pluggat en del. Tog ett uppehåll med lite käk. Tänkte jag skulle göra något med antioxidanter och vitaminer så jag kanske kan hjälpa friskheten på traven. Testade dessa:

Spenatplättar + lite frukt.
Låter inte så himla gott men det var faktiskt riktigt gott:)

Imorgon kommer Emil hit. Gissa vad vi ska göra? Plugga fysik, skräll va?
Sen blir det våffeldagsfirande hos mormor med syskon och kusiner. Mormor gör för den delen världens godaste våfflor. Sen lite senare på kvällen så ska jag hem till Lina och äta tacos för hon fyller år imorgon. Hela dagens meny fixad och klar haha ;)

Pluugggggg

Fysik, fysik, fysik. Det enda som finns i min kalender just nu. Har varit hemm från skolan idag med för jag mår inte riktigt bra. Inte lika hög feber dock, knappt nånting så jag tror den är påväg bort iallafall. Hoppas på det. Jag mår mycket bättre idag än jag gjorde igår. Tillräckligt bra för att orka plugga lite iallafall (tyvärr). Det är väl bra men det är så sjukt tråkigt. Plus att jag är trött på det. Men efter provet på torsdag så försvinner fysiken helt. Det gör även biologin så schemat kommer att bli mycket skönare. Så jag får väl stå ut i några dagar till! :)

Till Mandy:
Saknar dig med vännen. Vi får faktiskt ta och ses snart. Vi har sagt det alltför länge utan att det händer någonting. Påsklovet kanske? :)

Elfsborg

6-0 haha

Stressad

Känner mig sjukt stressad över fysikprovet på torsdag. Det är inget som är lätt med fysiken. USch jag gruvar mig inför detta. Jag tog en stund och läste igenom det lite granna för att få en liten hum om vad det är. Men nu orkar kag inge mer. Har ingen större ork till någonting just nu.

Mamma och Håkan ringde. Dom hade det jättebra. Dom var på after ski nu och det var ett jäkla liv. Lät väldigt kul:) HÅkan fyller ju år idag också så det var väl ett bra sätt att fira det på. Martin fyller också år idag, 26 år blir han. Grattis grattis. Han började att fira sin födelsedag med att skotta hela gården och köra in ved åt mig så jag klarade mig. Han är så snäll så :)


Grattis Håkan <3


Grattis Martin och tack för hjälpen :)

Sjukling

Har inte kunnat sova så mycket inatt. Jag har vridit och vänt på mig hela natten och haft frossa. Typiskt att man ska bli sjuk. Ligger hemma i soffan nu och ska snart slå på dagens fjärde avsnitt av Gossip Girl. Borde egentligen plugga varje ledigt stund jag har nu men vem orkar plugga fysik B när hjärnan inte riktigt hänger med pga febern. Inte jag iallafall. Jag tror jag ligger kvar här ett tag till och hoppas jag mår bättre till kvällen.!

Bussresa till ingenting

Väl påväg i bussen till Uppsala så ringde Gamla Uppsalas tränare (Vi var då kanske 20 minuter från Uppsala). Han sa att planen är helt igensnöad och att matchen som spelades innan oss var tvungen att avbrytas på grund av all snö som fallit på planen. Bra att ringa och säga det då när det har snöat precis lika mycket hela morgonen!?!? Vi åkte iallafall dit eftersom vi var så nära för att kolla på planen hur den såg ut så skulle vi få avgöra om vi skulle spela eller inte. Men det var helt omöjligt som den planen såg ut. Deras tränare sa även att dom inte kunde ringa in någon vaktmästare som kunde ploga undan all snö på planen för att alla vaktmästare i hela Uppsala hade tydligen blivit kallade till Studenternas och Bandyfinalen.
Så, vi åkte till Uppsala, var där i 10 minuter, sen vände vi och åkte hem igen. Superkul söndag! Jag hade sett fram emot att få spela. Så typiskt.

Mamma och Håkan har åkt till Sälen också så det fanns ingen hemma och välkomnade mig när jag kom hem. Vad ska man nu göra ikväll..

Gameday

Match idag i Uppsala mot Gamla Uppsala. Det verkar som om det är i Uppsala allt händer idag. Bandyfinal, Almtuna-Leksand? och vi såklart ;) Hoppas verkligen inte att det snöar där som det gör här. Varför kan inte vädret bara vara som igår? Det räcker med snö nu. Jag vill ha vår!!

Gårdagen spenderades hos Melinda med henne, Maja, Alex, Emil och Mathias. Vi pluggade fysik och kollade sen på film på kvällen. Jag har fysik B prov på torsdag. Det är lite över 300 sidor och på allt vi har gjort i fysiken i över 1,5 år. Det känns inte allt så kul. Jag kommer knappt ihåg nånting av det vi gjorde i början av tvåan :S men men, det får väl gå som det går.

Igår hade jag haft körkort i ett år. Helt sjukt vad fort tiden går. Det kändes som igår..

Nu ska jag äta och sen åka iväg på samling. Wish me luck ;)

Hårfärg

Funderar fortfarande på klippning. Det kommer att bli av tror jag ganska säkert. Frågan är bara före eller efter studenten. Jag vet inte om jag vill klippa av allt hår innan ifall jag skulle bli missnöjd och inte passa i det. Fast samtidigt är jag så trött på den längden jag har nu så det skulle vara skönt att testa nåt annat.  Färga håret ska jag också göra. Ljusa upp det lite granna inför sommaren tror jag men jag vet inte hur. Det är så svårt att hålla den röda färgen jag har nu snygg om man inte kan bättra på den varje eller varannan vecka. Blir lite dyrt med frisörbesök så ofta när man är fattig student ;)
Jag tycker dessa hårfärger är rätt snygga:







Vi får se vad de blir ;)

Högskola

Ååå vad drygt att man måste bestämma sig vad det är man vill läsa när man ska plugga vidare. 15 april är sista ansökningsdatumet till högskolor och universitet. Frågan är hur funkar det? När man rangordnar sina fem val, eller hur många det nu är, är det då så att om jag kommer in på mitt förstahandsval, kommer jag inte kunna gå på någon av de andra valen jag har gjort då? Eller får jag veta vilka skolor jag har kommit in på direkt, oavsett vilken plats jag sökte den på? Om inte så betyder det att jag måste bestämma mig nu exakt vilken skola och vilken linje jag helst vill gå på. Det känns inte så roligt faktiskt...

trötter

Igår var vi i Uppsala hela dagen och kollade in universitetet. Det såg faktiskt riktigt bra ut. verkar vara en schysst stad att plugga i också. Men men vi får se hur de blir med den saken :)

Jag var på personlig intervju på Ica Maxi idag också. Skulle haft den i tisdags med Cissa som skulle intervjua mig fdick förhinder så det blev idag istället. Det gick helt okej. Eller jag vet inte. Jag vet inte hur det ska gå till och hur man ska säga och göra. Det enda man kunde göra är att vara ärlig och svara på frågorna så gott man kunde! Skulle vara rätt nice att få jobbet och tjäna lite extra pengar nu innan Magaluf och så. Extra pengar överhuvudtaget skulle inte vara fel alls. Så håll tummarna för mig nu :)

Efter intervjun så hade jag lite tid att döda innan träningen skulle börja. Jag tänkte åka till farmor och Göran och hälsa på lite men ingen svarade så jag fick hitta på nåt annat. Jag kom då på att åka och kolla i gamla områden jag bodde i när jag var mindre. Hjälp vad många minnen som dök upp. Jag åkte upp vid Lyckan och följde sen MatsKnutsvägen mot Skräddarbacken hållet och Krossgatan där jag en gång bodde. Det såg precis likadant ut bara att allt var mycket mindre. Den "gigantiska" fotbollsplanen i lekparken på visade sig vara ca 10-15 meter lång. Hela lekparken var hur liten som helst mot vad jag kan minnas. Jag kommer också ihåg att vi hade en sån himla stor tomt och gräsmatta i vårat gamla hus där. Men när jag kollade så var den också väldigt liten. Haha spännande det där hur saker och ting krymper! ;) Det var himla kul iallafall att se de ställen där man en gång bott. Det måste vara 13 år sen eller nåt jag var där senast.

Nu ska jag sova för jag är sjukt trött. Fredag imorgon sen får jag vila upp mig lite granna:)
Sov gott alla.!

Äkta vänskap

Jag saknar dig Micki så otroligt mycket. Det finns ingen som du. Saknar våra dagar och myskvällar. Saknar att vi var med varandra i princip varje dag. JAG SAKNAR DIG<3

One step further

Ica maxi ringde idag. Jag gick vidare från gruppintervjun till en personlig intervju:D Jag ska dit på tisdag. Det ska bli kul, har aldrig varit på en sån heller så det blir nog intressant:)

spotify

Sitter med Håkan och fixar honom en alldeles egen spellista på spotify. Skönt att bara sitta och lyssna på musik:)
Funderar på bio ikväll men vet inte vilken film än riktigt. får se vad de blir :)

Äntligen fredag!

Hade en lektion idag bara. Det var ett prov i Biologi B. Det gick väl helt okej tror jag, jag svarade då på alla frågor iallafall. Om jag sen svarade rätt är ju en annan sak :)

Idag har jag varit på kupolen med Lina och letat fotbollskor. Det blev tillslut dessa för oss båda. Dom fanns tyvärr inte inne men dom skulle beställa dom åt oss. Alltid lika kul att köpa nya fotbollsskor. Man blir lite lycklig på nåt sätt :)

Jag hann även med en kort sväng på andra affärer. Det blev en svart skinnjacka, en kort, svart kavaj med pärlor på kragen och ett vitt linne med knappar :)

Ikväll ska jag ta en dag och slappna av, tror jag. Jag måste verkligen plugga till matteprovet som är på tisdag. Förstår ingenting och det menar jag. Det är hemskt. Men ändå, en fredagkväll, då vill man inte plugga. Nä, det blir nog en lugn kväll :)

Me like a lot

Den här bilden säger kanske lite mer hur jag vill ha håret om jag ska klippa mig. Tyckte det var riktigt, riktigt snyggt:)
MONICA, kom hem från Thailand så jag kan diskutera detta med dig!! ;D


Livet är orättvist

Tänk vad vi människor är sköra egentligen. Det krävs inte mycket för att sätta våra liv på spel. Ena dagen är allt som vanligt; man skämtar, skrattar och njuter av livet. Andra dagen är det som att vända på myntet, skrattet är borta. Alltför många gånger drabbas människor som absolut inte är värd det på något sätt och vis. Det är det som gör det så orättvist. Nej usch, vill bara säga att jag tänker på dig och din familj!

Trötter

Sitter i skolan nu och väntar på skjuts hem. Mamma borde komma om en kvart ungefär :)
Är så himla trött just nu. En riktigt lång dag har det varit idag. Jag började 8.00 och slutade 15.25 och jag har haft lektioner hela dagen. Men jag ska skynda mig hem och äta lite sen blir det iväg till borlänge igen på träning:)
Ingen powernap idag inte !!

Jobbintervju

På torsdag ska jag på min första jobbintervju någonsin. Hihi. Det blev på ica maxi. Hoppas verkligen det går bra. Är redan lite nervös faktiskt!

Härlig dag i Romme

Idag har vi varit i Romme Alpin och åkt pulka med fotbollslaget ;) Vissa åkte snowboard och skidor också men jag och några till åkte pulka. En riktigt skön och rolig dag. Tråkigt att solen var framme första kvarten bara, men det var ju uppehåll och bra temperatur iallafall. Efter nån timmes åkning så grillade vi lite korv och hamburgare också på grillen som Lasse H bokat till oss.

Tack för en härlig dag :)


Kafferast blev det innan man ens hann få på sig skorna!


Fia var redo att testa sin madrass


Och Kickis testade snowracern :)


L-O och Annelie körde en tävling i tefat. Annelie vann!


Smidigt Hulta!


Samuel och Johan stannade också och åt lite korv med bröd.


Lina och Becky

-Gott med rostad lök ;) haha

can't get enough!!

Jag har varit med denna lilla kis idag efter dagen med laget. Jag kan inte få nog av honom. Han är världens sötaste<3










Skulle kunna lägga upp så många fler men det får räcka för denna gång. Det är garanterat inte sista gången han är med på denna blogg! :)



Matchen gick inte så bra heller för den som vill veta... 2-2!

Imorgon blir det Romme alpin för hela slanten med laget! Pulkaåkning och grill (Y) ;D

:)

Tack ni som kommenterat om frisyrbytet både här och på andra ställen. Jag tror faktiskt att jag kommer att klippa mig faktiskt:)
tror jag;)

Frisyrbyte?

Jag funderar på att klippa mig. Har gjort det ett tag nu men vet inte om jag vågar.
Hade tänkt något i den här stilen isåfall




Jag vet inte om det är exakt så jag vill ha men ungefär den längden iallfall. Tror ni det skulle funka? tror ni jag skulle passa i den längden? Eller ska jag ha kvar det som jag har nu?
Beslutsångest..

Tandläkaren

Kom ganska nyss hem från tandläkaren. Jag är alltid lika nervös, gillar inte tandläkaren speciellt mycket. Men det gick finfint. Så nu väntar en massa plugg. Känns lite tråkigt nu när det är så fint väder ute :S
RSS 2.0