Valborg

..kommer att firas på Vallen. Till att börja med iallafall. Brage-Assyriska ikväll som gäller. Kommer nog bli en riktigt bra match. Jag håller tummarna för att vädret håller bara. Skulle inte vara kul om det började ösregna riktigt känner jag. Sen blir det lite grillning. Antingen blir det här hemma hos mig, eller kanske hos Jennie eller Jonta i Borlänge. Det beror lite på. Det blir iallafall en lugn och tidig kväll för min del. Imorgon bitti klockan 08.00 är det fotbollsträning inför matchen på söndag. Så det blir väldigt tidig uppgång så man får i sig lite frukost och vakna till innan passet börjar :) Sen blir det gemensam frukost efteråt med tjejerna! (Y)

Matchen på söndag är i Uppsala på Lötens IP. Vi möter Danmark, 15.00 är det avspark. Är laddad på att ta ytterligare tre poäng. LADDA TJEJER!!

Faluuun

Sitter inne på Monicas och hennes kollegors kontor/rastrum nu. Jag har precis blivit sminkad, klippt och stylad över huvud taget. Har fått kläder av Sara från Sara också som jag ska visa upp. Några olika outfits. Sitter och väntar nu på att alla ska komma in och sätta sig och att Sara ska prata lite om hennes företag och så, sen så ska jag ut :)
Jag är supernöjd med mitt hår. Det känns så friskt och alla torra toppar är borta. Hur skönt som helst. Jag är väldigt nöjd med längden och stilen och allting. Jag är sjukt nöjd helt enkelt :D
HAr bett Monica ta några bilder så det kommer nog säkert ut resultat här lite senare. Om inte idag så snart :)

 

puss

Läggdags

Mycket tjat om det där håret nu, men det ska bli så himla skönt och kul att testa något nytt. Ska försöka få någon att ta lite bilder som jag kan sätta in sen :)

Dags att lägga sig nu. Upp i ottan och fixa lite förberedelser med håret ;) och göra iordning allting inför jobb imorgon. 16-19 imorgon får ni komma och handla av mig på Maxi tycker jag. Kassa 1 tror jag närmare bestämt jag ska sitta i också. Så kom kom och köp köp :)

Nattii

Busy day

Jag åkte in till Borlänge och Monica till 8.00 i morse. När jag kom dit började hon genast lägga i färg i mitt hår. Det blev en massa poliepaket i hela håret med 4 olika nyanser som ändå går ihop med varandra. Jag vet inte hur många paket det blev sammanlagt men det var en hel del så det tog en del att göra. När vi var klara med det så åkte jag till stan en stund och träffade Elin. Vi kollade lite förslag och hittade något fint:) Elin hittade iaf något hon gillade. Jag är inte riktigt säker än hihi.
Monica ringde igen vid 12-tiden. Då var det dags för mig och Pontus den här gången att åka dit igen. Då var det hans tur att bli färgad. Han blev blond, riktigt blond. Han passade riktigt bra i det:) Det ska bli intressant att se hur allt kommer att bli efter både hans och min klippning :D
Efter vi varit där gick jag och Pontus till coco thai och käkade lunch. Känns som om jag har ätit där väldigt mycket de senaste veckorna. Lite för mycket kansle. Men det är så sjukt gott:)
När vi ätit klart gick jag till Sara 1896 och provade ut lite kläder som jag ska visa imorgon. Det blev jättebra, jag tror också det kommer bli jättebra imorgon. Är lite nervös bara. Vet inte riktigt vad som kommer att ske. Längtar himla mycket på att få håret avkapat iallafall haha.

Nu sitter jag och väntar på att träningen ska börja. 19.30 på vallen (Y)

En fråga som alla ställer till mig som jag inte kan svara på just nu. Vad önskar jag mig i studentpresent? Vad ska man önska sig? Jag har ingen aning om vad jag ska svara. Vet inte vad jag önskar mig, inte alls. Vad önskar ni er, ni som ska ta studenten?

Inte långt kvar nu

Vi fick studentmössorna idag. Hur kul som helst att prova allting och se hur det såg ut. Jag längtar sjukt mycket. Men det är inte långt kvar nu :) Jag tror det är ingefär 4 veckor kvar till Maggan och 5 till studenten. Jag tror jag och Marie ska börja på inbjudningskorten i veckan :)
Verkligen inte långt kvar.!! WIIII

Imorgon är det hårfärgning för mig och Pontus som gäller. Jag ska till Monica 8.00 imorgon bitti. Jag längar så himla mycket tills mitt hår blir fint igen :P Efter det ska jag till Sara 1896 för att prova ut kläder jag ska visa upp på onsdag. Ska bli spännande att se vad Sara har tänkt att jag ska ha på mig under visningen. Sen blir det en liten träff med Elin för att kolla upp en sak;) Efter det ska jag springa nåt lopp med Ica Maxi och sen såklart på fotbollsträning. Så dagen kommer att gå i ett :)

Myssöndag

Kom hem från Jennie ganska nyss. Nu sitter jag i soffan med mamma och Håkan, nyss hemkomna från Tyskland. Lilla Tiffy ligger brevid mig och myser också, hon e så sööööt ;)

Kvällen igår var jättekul. Jag och Lina åkte hem till Linnéas nya lägenhet. Elin var där och sen kom det några till tjejer också. Jag hade lite panik för jag hade inga kläder att ha på mig så jag lånade hela outfiten av Linnéa. Det blev en kjol och en tubtopp. Tack för det Linnéa. Hon och elin fixade sen håret på mig också. När vi sen drog ner mot stan så träffade vi på lite tjejer från laget som hade varit hemma hos Therese innan. LYCKA :)
Det blev s2 för våran del. Roligt folk ute, men man tröttnar så fort för dom spelar så himla kass musik!!!! Tur man hade roligt sällskap iallafall :)

Nu ska jag se på veckans avsnitt av andra avenyn. Missade ju det i onsdags.  Himla tråkigt att det är sista säsongen bara:(

Nu är det bara två dagar kvar till hårfärgning och tre dagar till klippning. Jag kan inte beskriva hur mycket jag längtar. Mitt hår ser förjävligt ut just nu. Det går tillexempel inte att bestämma vilken hårfärg jag har just nu. Det är inte blondt, det är inte brunt och det är inte rött. Det är bara dassigt, urtvättat och fult. Haha, det ska bli såå skönt!!

Maaaaat

Vi e hungriga. Jag, Jennie och Niklas sitter och väntar på delivery boy som ska komma med våra pizzor. Königsee it is. Hungrig är jag också. Har inte ätit sen 6-tiden igår kväll.
Det är nu 24 minuter och 46 sekunder kvar tills hemkörningen ska vara levererad enligt nedräkningen på hemsidan. MUMS

göttgöttgött

ÅÅÅÅÅ Jag är så jääääkla glad så det finns inte. Vi vann med 2-1!!! Första 3-poängaren tagen, så jäkla skönt. Vet inte vad jag ska skriva mer. Det var längesen jag kände mig såhär lättad och glad kan jag ju säga. Så himla skönt bara.. ååå nu kan jag ha kul ikväll och bara vara GLAD! Fan va bra tjejer!

Ska snart springa över till Lina. Familjen Cederhorn bjuder på grill. Inte helt fel det inte, och framför allt inte i detta väder. Sen ska jag och Lina hem till Linnéa Andersson för lite mys med lite tjejer:)
I've got a feeling that tonight's gonna be a good night (Y)

Nervig

Igår var jag och Jennie till kupolen en sväng och kikade. Det blev en kjol, ett par shorts och ett par nya trosor för min del :) Sen käkade vi på Kompis. Till alla er som inte ätit en kycklingsallad på Kompis kan jag ju bara säga att ni har missat någonting. Sjukt god är den. Skulle kunna äta den varje dag utan att tröttna på den. Mycket god :)

Nu sitter jag och väntar på matchen. Gick upp vid 8 för att käka lite frukost. Ska snart börja laga mat och sen är det dags att hämta upp Lina och sen åka på samling. Börjar bli lite nervös nu känner jag, men jag är taggad. Det ska bli riktigt kul med hemmapremiär. Och vilket väder sen då. Fy fan va gött! Hoppas på storpublik i detta väder. Och vet ni vad.. Det blir nog en barbent premiär. Wihuuuwww!

Wish us luck ;)

Hemmapremiär

Imorgon är det hemmapremiär på schemat. Umeå Södra är det vi möter. Det blir ju ingen riktig hemmapremiär eftersom vi spelar på Domnarvsvallen och inte på Morbyvallen. Men eftersom vi har tränat där hela vintern så är det ju så gott som hemma ändå :)
14.00 är det avspark iallafall. Hoppas det kommer en hel del publik och stöder oss. Vi behöver allt stöd vi kan få. Jag är iallafall taggad till tusen. Vi ska fan inte förlora som sist. Nej skärpning från början är det som gäller!!

:)

exciting

Sitter i aulan(numera stooor datasal) och väntrar på att få börja skriva på uppsatsen. 5 långa timmar väntar har jag en känsla av. Men men solen skiner så jag är glad. kanske kan steka lite granna i helgen :D

Wish me luck<3

Hey soul sister

Sitter och läser igenom texthäftet inför morgondagens 5 timmars uppsatsskrivning i svenska B. 5 timmar? Fy fan, känns som om man hinner somna flera gånger om. Jag har iallafall stekt lite plättar som jag kan ta med mig. Man får ju inte gå utanför salen på dom 5 timmarna heller så man får alltså inte äta någon lunch annat än det man har med sig själv. Så nu när mamma och håkan har flytt huset till tyskland så får jag ta på mig husmorrollen helt och hållet. Laga mat och diskat är vad jag hunnit med hittills. Nej, nu måste jag läsa vidare så jag orkar upp imorgon och skriva något bra!:) god natt

En vanlig jävla muffins

Här kommer lite bilder från gårdagens muffinsbakande hos grannarna:)


Stina är i full gång med blåbärsmuffinsen


mmmmmmm


Det räcker väl inte bara med en sort eller? Självklart choklad ;)


Någon var exalterad över våra muffins ;P



Njutarn


Bara för att få det att vattnas i munnen på er. Sjukt goda vad dom, med lite smält choklad i mitten ;)


Herregud vad nyttigt å bra ;)

Om du stått här och inte jag, skulle du då bli besviken? (8)
Självklart lyssnade vi på låten också:
Björn Rosenström-Muffins

Hos Jennie A

sitter hos jennie  med Jonta och ser på top model. väntar på att mamma ska komma och hämta mig. sen ikväll ska jag färga håret på Heléne :)
Har varit på kupolen idag också. Hittade ett par shorts, en t-shirt, id-smink, ny parfym och studentskor. det va nog allt:)

Igår bakade jag och Stina muffins. Kommer bilder senare :) Snuskigt gott ;)

Skuuuuula

Sitter i skolan och väntar på att jag ska börja. Jag måste verkligen skaffa mig en bil snart. Det är så sjukt tråkigt att bara sitta här och vänta bara för att man bor en mil från skolan! KUL!

Projektarbete

Jag tror att projektrapporten äntligen är klar! Det känns så underbart skönt så ni förstår inte. En sak mindre att koncentrera sig på :)
Var på Vallen idag också och såg på Brage. Det blev 0-0 i matchn tyvärr. Brage var det bättrelaget och dom borde ha vunnit. Men fotboll är inte alltid helt rättvist.

Jag är lite orolig över studentresan jag. Jag tänker på det här med vulkanutbrottet på Island. Jag läste någonstans att senast den var aktiv så var den aktiv i två år!? Det blir en jäkla försenad studentresa det. Nej det måste verkligen bli av. Jag har sett fram emot den så himla länge. Dumma vulkan!

IDOL!

Idol kommer till Karlstad idag!
Ville bara säga lycka till Jacob. Han ska ställa upp. Jag vet att det kommer gå hur bra som helst :)

Bollstanäs-Gustafs

Matchen igår gick inte som tänkt. Innan matchen var det mycket nerver i laget. Jag var iallafall nervös och jag tror många andra var det också. Det syntes i spelet. Vi vågade inte ta in bollen och spela riktigt. Bollstanäs gjorde tre ganska snabba mål och ett underläge för våran del med 3-0 i halvtidsvilan kändes inte alltför kul. Vi var dock inte chanslösa. Vi hade en hel del riktigt fina chanser, därbland några där vi är helt själva med målet efter fint kantspel framförallt. Men vi lyckades inte få in någon boll. I andra halvlek så släppte nerverna och vi började spela mer och vi vågade hålla i bollen lite mer. På så sätt fick vi ihop lagdelarna lite bättre också. Vi kom mer rätt i positionsspelat och pressen. Vi tog över spelet helt i andra nästan och skapade den ena farliga chansen efter den andra. Bollstanäs hade inte många chanser i andra halvlek (3-4 stycken kanske, varav 1 riktigt farlig) medan vi radade upp chanser. Men precis som i första halvlek så får vi inte in någon boll i målet. Och det är ju det som räknas i slutändan.
Det känns riktigt tungt att ha fått stryk med så pass mycket i öppningsmatchen. Men jag känner ändå ganska stor lättnad. Nu är premiären gjord och nu vet vi hur det är att spela i div.1 så nu behöver vi inte vara lika nerviga inför nästa match. Jag är också glad över att vi lyckades få spelövertaget på ett lag som är ett tippat topplag i norrettan. Det betyder att vi kan matcha vilket lag som helst i denna serie bara vi spelar så som vi kan göra. Det känns riktigt, riktigt bra faktiskt:)
Men ett tag till får man vara förbannad över matchen. Imorgon på träningen är det bara att ladda om inför hemmapremiären på domnarvsvallen på lördag mot Umeå Södra. Dom ska få sota för denna förlust kan jag ju säga!

Idag ska jag kolla på Brage på Vallen. Hoppas det går bättre för dom:)
Ska bli kul att se vad de har att komma med i år i Superettan!

Dagen D

Idag smäller det! Premiär i division1 norra mellan Gustafs och Bollstanäs. Jag ska snart åka iväg till Moraby på samling uppe på IP för att sen åka till Bollstanäs. Jag är sjukt nervös måste jag säga och kan knappt sitta still. Sjukt taggad! Men det ska bli så jäkla kul. Jag har sett fram emot detta väldigt länge nu.
Gustafs GoIF <3

WISH US LUCK!!!  :)

skakig morgon

I morse när jag skulle åka till skolan blev jag vittne till en olycka. Jag åkte på påfarten från Gustafs till Borlänge när bilen framför mig stannar och vinkar ut mig. Hon ger mig telefonen för att ringa 112 och vi springer bort till en bil som ligger neranför slänten för att se om han var vid medvetandet eller om han var medvetslös. En man i 60-årsåldern sitter i bilen och försöker gasa iväg fast han står ute på åkern. Sen kommer han ut och fattar ingenting. Han frågar oss vad som har hänt och varför han är där han är. Han berättade sen att han hade känt smärta i magen/bröstet och stannat på påfarten för att vila en liten stund då han kände att han inte mådde bra. Sen hade han förmodligen tuppat av för bilen hade börjat rulla rakt bakåt nerför slänten. Han vaknade till igen när han väl hade åkt ner för slänten.
När han kom ut ur bilen var han helt skakis. Vi var tvungen att hjälpa honom till kanten så han fick sätta sig ner ett tag. Hela han skakade och han klagade på smärta i mage och bröst. Jag pratade samtidigt med SOS och förklarade vad som hade hänt, vart vi var och hur han mådde. Brandkåren kom med två bilar ganska snabbt, sen kom ambulans och deras personal tog hand om honom. Jag och hon som också hade stannat fick stanna kavr och prata med brandkåren och försöka förklara vad som hade hänt tills polisen kom. Där var vi tvungna att lämna vittnesmål över allt som hänt.
Det var riktigt läskigt att se alltså. Det hade kunnat sluta riktigt illa. Hade han kört 20 meter till så hade han varit ute på riksvägen och då är jag ganska säker på att han inte hade kommit lika lindrigt undan. Jag tror att han hade fått en liten hjärtsmäll av något slag och tappat av i bilen eftersom han klagade på smärtor där. Han berättade även att han hade högt blodtryck sen tidigare.
Nej usch, ingen rolig upplevelse. Men som sagt, jag är glad att han stannade så pass tidigt som han gjorde. Det hade kunnat slutat riktigt, riktigt illa...

ZZzzZZzzzzzZZzzz

Dags att sova nu. Imorgon väntar ett Judopass på morgonen. Oliver ska ha hand om idrottslektionen så då ska vi åka till kampsportens hus och ha en judoträning. Ska bli lite kul faktiskt :)
Sen blir det lite jobb på Maxi. Hoppas mina kläder finns kvar denna gång. Dom hade försvunnit nör jag skulle jobba sist. Eller rättare sagt, någon måste råkat tagit dom. Men men vad gör det, jag fick ju nya. Men jobbigt om man ska behöva fixa det varje dag.

Spelade till mig ett finfint pris idag på träningen i "vad får jag om jag räffar ribban".
Två gånger om dessutom ;)

nattinatti

mycket, mycket, mycket!

Inte mycket kvar i skolan nu. 26 skoldagar till Magaluf tror jag Mathias hade räknat ut. Det innebär 5 veckor ungefär och det är inte långt alls. Det jag oroar mig för är bara allt skolarbete jag har räknat ut som är kvar och ska göras på dom fem veckorna. Som vanligt så "planeras" alla prov till ungefär de två sista veckorna innan betygen ska vara satta. Det känns ju himla kul. Jag känner mig pressad redan nu med allt jag har att skriva nnu. Prov, inlämningsuppgifter, TAL PÅ SVENSKAN!? och andra nationella prov i svenska som kräver en hel del planering och förberedelser. Usch, nog för att det ska bli skönt när det är över men det kommer bli riktigt jobbigt att ta sig dit. Jag gruvar mig.

Iallafall, vi ska hålla ett tal på svenskan (nationellt, muntligt prov). Ämnet är relationer. Jag funderar och funderar över vad kag egentligen ska skriva och prata om. Att hålla ett tal inför hela klassen om något så personligt som känslor och relationer känns lite skrämmande faktiskt. Det är himla lätt att det blir för blödigt haha! Jag har sett några såna exempel och det blir bara larvigt på något sätt. Någon som har en bra idé så är det bara att hojta. Det kan vara precis vad som helst som berör ämnet känslor. Idrott, husdjur, kärlek, vad vet jag!?

Nej nu ska jag skriva klart kemilabben! Wiiie

iiiih

Träffade Linnéa Andersson idag :D Hon var brun och fin. Gud va längesen man såg henne. I tre månader har hon varit ute och rest. Kul att se dig :) <3

Nu rullar de

Har jobbat första gången på Maxi idag. Det blev lite kassaträning och jag fick väl sitta i kassan och ta emot kunder i kanske 2 timmar eller så. Det var riktigt kul faktiskt men svårt. Man ska ju komma ihåg ett speciellt nummer för varje vara i bland annat frukt och grönt-avdelningen. Det är en hel del kan jag säga att komma ihåg. Men man lär sig väl med tiden antar jag :)

Nu har jag skickat in anmälan till lhögskola och universitet också. Usch, jag vet inte ens vad jag vill göra. Och sjukt jobbigt att man var tvungen att ranka ordningen man ville ansöka skolorna i. Kommer man in på det första alternativet så får man inte veta om man kommit in på de andra utan då är det det alternativet som gäller. Det betyder att man måste ha bra koll på vad man vill gå för linje och därmed veta vad man vill hålla på med resten av sitt liv. Jag är långt därifrån känns det som. Men men, jag har sökt iallafall. jag ska nog inte plugga till hösten ändå. Det är jag 99,9% säker på. Jag får sätta mig in i det lite bättre till nästa år, eller när jag nu känner mig manad att plugga igen :)

Grattis Lenny till BHK också. Herrarnas nya och första nyförvärv. Jag är superglad :)

Första skoldagen

FÖrsta dagen i skolan efter påsklovet. Det var ganska segt att gå upp i morse kan jag ju lova. Första lektionen va inte så kul den heller. Dagen började med matte breddning och 50 minuters genomgång. Genomgångar i vilket ämne som helst så tidigt på morgonen är inte roliga. Morgnar är inte min bästa stund om man säger så.
Men men nu har skiten dragit igångn igen och det är väl bara att hänga i de sex veckor som är kvar nu innan Magaluf och sen studenten. Det ska bli så sjukt skönt!

Imorgon ska jag på kassaintroduktion på Maxi också. Det ska bli kul. Då kanska man får börja jobba snart och få lite cash ;) De sitter ju aldrig fel.

Nattii

Hektisk gårdag

Dagen som började så lugnt och skönt slutade i totalt kaos (borde jag förstått, en hel dag som är helt lugn och skön? nee tror inte de va) Jag var mitt i allting. Jag hade folks liv i mina händer igår kan jag ju säga haha. Kände mig som Dr. Phil eller nåt liknande. Men jag tror det mesta löste sig rätt bra tillslut faktiskt. Hoppas jag iallafall :)

Idag har det iallafall varit en sjukt skön dag. Skönare än igår. När jag vaknade så drog jag hem till Melan och stekte lite. Det måste misnt ha varit 20 grader där vi låg. Kanske mer än så. Så nu har man en liten bikinilinje hihi ;) Sen åkte vi och hämtade ut min telefon som har varit på lagning. Så alla kan väl smsa sitt nummer till mig så jag får dom!!! De flesta försvann under reparationen tyvärr.
Efter det drog jag på möte med handbollen, hann också med att stå lite i mål på mjukhandboll. Det är så konstigt att mitt lag alltid förlorar finalen på fusk. Det är inte okej!! Iallafall så bjöd styrelsen på tårta och sånt efter efter träningen va slut och berättade om nästa säsong. Hur allt kommer att se ut. Men det missade jag för jag va tvungen arr dra på träning. Så imorgon får jag höra hur allt blir. De ska bli spännande att höra :)

Tidningen va på träningen idag också. Får se om de blir nåt reportage nu i veckan:)
Nu är det sovdags och konstigt nog har jag ingen ångest. Den här soldagen har gjort mig så glad så det känns som om de kvittar :) GOD NATT!

Vilken dag!

Vilken himla skön dag det är idag. Vaknade upp hos Jennie i morse och solen sken. Inte ett moln på himlen idag. Hur skönt som helst. Så vi gick ut och satt oss på balkongen och solade ett tag. Hur skönt som helst verkligen. Jag har saknat solen så himla mycket. Nu vill jag bara ha sommar!! Jonathan satt iallafall på balkongen brevid så vi bjöd över honom på lite pizza och film. Riktigt slapp och skön dag efter utgången igår. Det blev s2, kom inte in på Bolanche denna gång. Det var sjukt kul iallafall. Träffade mycket roligt folk. Jag och Jennie kom väl hem vid halv5-tiden i morse. Hur rolig kväll som helst måste jag säga :)

Spelade match igår också. Vi mötte Mallbacken. Det var sista matchen inflr seriepremiären nästa helg. Det blev 2-2. Dom gjorde sista målet när det var 30 sek kvar i matchen. Så himla surt. Tur att inte resultatet spelar så stor roll nu för vi var det bättre laget. Så nu hoppas jag att vi kan spela bra men hålla tätt bakåt så tror jag att det kan gå bra i div.1 :) Jag hoppas det iallafall. Jag är så sjukt tänd inför premiären. Det ska bli så jäkla kul. Kan inte vänta. Den här veckans träning kommer bli så kul!  GE MIG LÖRDAG NU!!!

Nu är Pärlan fin

Kom precis in efter att ha städat bilen. Den ska in på lagning imorgon så då skulle jag fräscha till den lite först på insidan. Och tro mig, det behövdes. Jag dammsög ur den, dammade med en trasa, dammsög igen och sen spolade jag av mattorna. Det jobbiga är bara att den kommer se lika skitig ut igen imorgon. Det är det som gör städning så jäkla tråkigt. Man känner sig så himla nöjd när man är klar med städningen men man blir lika förbannad varje gång när det är lika dammigt och lortigt igen efter en dag. Men det är väl nåt man får lära sig leva med antar jag ;)

Sportsa Academy ringde mig häromdagen. Dom sa att jag hade fått det jobbet också om jag ville ha det. Det är som projektledare för hela Borlänge. Jag vet inte hur jag ska göra med allting. Det jobbet verkar rätt roligt men jag har ju två andra jobb också som verkar bra. Jag måste ringa honom idag och berätta hur jag ska göra. Beslutsångest!

Pierre kommer hit ikväll efter min träning. Vi ska se på film och laga lite mat tror jag :)

Just ja

Studentresan är betald nu. 52 dagar till avgång! Wihuuu

Ica Maxi

Idag har jag varit på jobbintroduktion på Ica Maxi. Linn Molander ska visst också börja jobba där så det var vi två som fick lite instruktioner idag. Kul att hon också ska börja där :) Först fick vi prova ut jobbkläder och lita annat smått och gott. Sen så visade Anna oss runt i hela affären och presenterade oss för lite folk som jobbar där. Efter det så fick vi en liten uppgift. Vi skull gå ut i butiken och svara på massa frågor som vi hade fått i ett häfte, plus att vi skulle hjälpa kunder som kom fram till oss och behövde hjälp, om det nu skulle komma fram några. Och det gjorde det såklart. Men men, vi såg då till så att alla fick den hjälp dom behövde :)
Nu väntar ett pass med kassaintroduktion på onsdag innan det är dags att börja känna på jobbet på riktigt. Det ska bli riktigt kul faktiskt. Dom verkar vara trevliga dom som jobbar där, iallafall alla som vi träffade idag :)
Så snart får ni ta och pallra er till Maxi och handla av mig :D

Igår var jag och Marie till Västerås för att shoppa lite. Jag hittade ingen studentklänning och inga skor till studenten som jag gillade heller riktigt tyvärr. Men jag beställde iallafall en klänning direkt när jag kom hem så det är fixat iallafall. Nu ska jag bara hitta ett par snygga skor som passar till, sen är de avklarat :)
Men det blev lite annat shoppat iallafall.



Önskar dock att det hade funnits någon mer rolig affär i Västerås. Det var nästan bara vanliga, lite tråkiga affärer. Men men, fick ju lite shoppat iallafall. Kanske blir att dra iväg någon annanstans en ennan dag :)

påskbilder

Nu kommer bilderna från Påsken:)


Älskade August var glad som vanligt :)


Familjen var samlad


Ungdomsbordet :)


Matta var påskig med nya örhängen!


Gud vad jag tycker om den här lilla pojken! <3

gameday

Idag var vi i Karlstad och spelade mot qbik. Vi fick stryk med 3-1 :/ Det stog 3-1 redan efter första halvleken. De var mycket bättre än oss i första. Men i andra så kom dom knappt över halva planen förutom sista 10 minuterna så hade dom en hörna och en frispark typ och nån möjlighet till anfall. Så jag tycker att 3-1 var väldigt orättvist resultat så. Men men, det är ju bara träningsmatcher än så länge så det viktigaste är väl kanske att vi lär oss på dessa matcher. Men det är inte kul att förlora!! Usch. Hoppas vi lärt oss till om två veckor då det är premiär! Jag taggar till tusen!!

Karlstad imorgon:)

Idag har jag och Jennie  varit i stugan med mamma och Hålkan. Hur fint som helst nu när solen kom fram lite. Vi åt påskmat och såg på Leksand-AIK. Himla skönt att Leksand tog tre poäng måste jag säga. Skulle vara himla kul om dom kunde gå upp i elitserien. Jag säger som Wikegård: Leksand hör hemma i Elitserien!
Jag har också varit hos Micki en sväng och sagt hejdå. Hon åker till Skövde igen imorgon så hinner inte se henne nå mer :( Det går så fort jämt när hon är hemma .. :/

Nu blir det läggdags. Samling 8.10 imorgon bitti för bortamatch mot QBIK i Karlstad. Ja vet ju vad jag ska göra på bussen iallafall. Jag var in på Ica Maxi idag och hämtade ett kuvert med papper som jag ska ha läst inför jobbintroduktionen som är på onsdag. Det var en hel del om man säger så. Men men det är bara bra. Resan är ju på några timmar :)

God natt och sov gott. Önska oss lycka till imorgon!

Just ja, bilderna jag lovade kommer att komma upp men har tyvärr inte hunnit idag :/

Påsk

Påskmiddag idag med släkten och Micki. Mycket mat och godis kan jag ju säga, men de kan man unna sig ibland ;D Nu på kvällen har jag också varit chaufför lite här och var. Får se om det blir mer hämtningar ikväll och inatt. Annars blir det bara en lugn kväll.. Bilder kommer imorgon :)

Så himla glad är jag att Micki är hemma :) <3

Riktigt härlig gårdag

Jag och Jennie åkte till Falun för att kolla på Melinda. Dom förlorade mot Rönnby med 2-1 tyvärr. Men jag tyckte Falun var värda att göra nån mål till. Det var lite synd. Men jag tror dom tar dom nästa gång faktiskt.

Sen åkte jag hem till Micki nästan direkt. Vi åkte runt lite på olika ställen för hon skulle övningsköra. Vi åkte och hälsade på en som heter Anna till exempel för hon höll på att flytta. Det visade sig att dom skulle flytta in i samma hus som jag bodde i när jag var liten fast i lägenheten brevid. Det var lite kul att komma tillbaka dit igen. Det var ett tag sen man var in i de husen :)

Hann även med en trevlig biltur och sen att gå in till Nicklas när jag kom hem ett tag. Han hade 22-årsfest för sina killkompisar. Det var trevligt tycker jag. Vi körde lite rockband och Lips och sånt :)

En riktigt bra dag helt enkelt!!

Nu ska jag klippa Jennie och sen blir det påskmiddag med släkten :)

gillar inte rubriker..

Idag blir det färd till Falun för att se lite innebandy. Melan spelar ju semifinal mot Dalen tror jag. Det får vi ju inte missa:)

Micki kommer hem idag också så jag ska vara med henne ikväll. Det blir nog en lugn kväll hemma hos henne med hennes familj. Mkt trevligt :)

Jennie A

Jippie, Jennie är här. Hon ringde och frågade om vi skulle leka idag så nu är hon här.
Det blir handboll: Sverige-Ungern i Em-kvalet och sen blr det Liverpool. Riktig Myskväll :)

Studentklänning

Det verkar vara hur svårt som helst att hitta en studentklänning som jag gillar. Jag och Marie åker nog till Västerås på lite shopping på tisdag, hoppas på att hitta min klänning då :)
Någon som har förslag vart det finns snygga studentklänningar?
RSS 2.0