Sista inlägget på ett tag..

Iallafall från Sverige. Sitter på Arlanda nu och väntar på planet till Thailand. Jag och Andreas åker. Det ska bli så jäkla skönt:) 15 dagar blir vi borta. Vi flyger till Phuket för att sen ta oss upp till Koh Chang och träffa Sara och Per. Det skulle inte vara så fot väder första veckan i Phuket så då åker vi till norr där solen finns;) förhoppningsvis iallafall! Längtar sjukt mycket tills vi är framme. Innan dess väntar en 11 timmar lång flygresa plus en flygresa från Phuket till Trat och sen en färja till koh Chang. Det kommer att bli en lång dag. Hoppas dom visar några bra filmer på planet. Ha det så bra nu alla:)

Puss på er

Happy

Lycka är när man får sitt gamla sing star att funka igen. Återupplever många minnen nu..

Julestök

Julebak avklarat och nu julestök! Granen Införskaffades igår och klädd blev den också. Jag och mamma gjorde en grym insats i mina garderober också. Rensade ut en svart sopsäck med kläder som åker direkt till Pärlan. Nu börjar det bli lite julstämning i lägenheten iallafall. Inte riktigt nöjd än men det börjar likna något :)

Nu är det nya i soffan hos Andy. Helt slut efter en häktisk dag på jobbet. Helt slut så nu blir det snart läggdags:)

Julebak

Massor med gott julbak hemma hos Marie och August just nu. Jennie och Marie håller på att skära snickerskakorna medan jag har en slocknad stjärna i mitt knä. Man blir trött av julbak:)
Snart ska vi iväg till mormor och Bosse också. Det blir middag med släkten för Ann och morbror Peter kommer hem från Örebro. Mysdag:)

Tidig jul

Kom precis hem från Bosse. Vi har varit där med laget och haft julklappsbyte och lite käk åså. Vi körde den här julklappsleken när man slår en tärning, och får man en etta eller en sexa så får man ta ett paket. Sen när alla paket är utdelade så får man börja sno av varandra. Riktigt kul faktiskt. Fick mina koppar som jag siktat in mig på. Tack Tomten Öijar:)

!!!

Thailand är så otroligt nära. Sjuuukt! Jag längtar:D

Jag har världens bästa lag

Kom precis hem från lusse-firande. Vi bestämde oss för att dra ihop ett luciatåg med laget och åka runt och lussa för lite folk. Hulta blev ett stopp och jag tror han blev superglad!
Jag har världens bästa lag<3

Äntligen hemma

Har varit chaufför sen 00.00 inatt så nu är jag trött. Eller är jag det!!? Jag vet inte. Jag tror jag är så sjukt trött så jag inte kan sova. Överträtt på nåt sätt. Jag är iallafall klarvaken. Ligger å kollar på nån Lassokastning på tv liksom... Måste vara övertrött..Sjukt skönt att vara hemma i Gustafs iallafall. Det är så fint och mysigt här. Mysig julstämning får man också. Love it!
God natt nu. Ska försöka sova lite:)

En helt vanlig tisdag

Bra dag. Städat och klart, börjat lite lätt med betygen och jag har bakat. Man känner sig duktig när man hinner med mycket på en dag. Det blev lite chokladbollar som Jonta och Dexter kommer och avnjutet snart till lite vm-handboll. Bra tisdag:)

Jag vill bara ha in min julgran och lite annat julmys i lägenheten så det blir lite julstämning snart. Den hör hösten har gått så fort att jag knappt fattat att det snart faktiskt är jul. Har ingen julstämning alls. Men det ska ändras på:)

Nej nu börjar nationalsången. Håll tummarna för Sverige nu:)

Forts...

Kul inlägg. Ni kommer kanske få se inläggen såhär framöver om
Det inte blir något förbättring. Det går inte att publicera fler än en bild/inlägg. Då får det bli såhär:)

Forts...

Forts...

Forts..

50-åring

Igår fyllde världens bästa mamma 50 år. Jag och Jennie rövade bort henne på lite olika saker. Vi började med att säga att hon skulle packa badkläder och finkläder. Vi åkte sen till maserhallen och relaxavdelningen. Vi bubblade, badade, bastade och bara mös, och framför allt hör och häpna, mamma åkte vattenrutchbana. Inget man någonsin kunnat tänka sig men hon gjorde det. Två gånger dessutom. Jag är stolt:)
Sen drog vi vidare till Broken Dreams där vi ledde in henne med öhonbindel. Där satt sen hela släkten. Eller ja, inte hela men de närmaste. Vi var nog 18 st tror jag eller nåt liknande. Hon blev superglad (puuh)! Det var iallafall en helt underbar dag med världens bästa mamma, syster och släkt!
Älskar dig mamma, du är verkligen världens bästa mamma. Om alla hade en mamma som dig så vore världen 1000 gånger bättre<3

Får inte med de bilder jag vill ha med så de kommer kanske lite efter..

Sjukling

Dålig uppdatering nu igen. Jag har varit sjuk så har inte varit så pigg på att skriva. Nu vet jag väl på ett ungefär vad som är fel på nig iallafall. Har hostat i 5-6 veckor nu, min hals har varit svullen minst lika länge och febern har kommit och gått. Har varit och kollat upp det nu iallafall. Jag hade nog haft Bronkit i ett antal veckor och sol blivit bättre och sen övergått till nåt virus. Jag hade massa blåsor i halsen som tydde på virus. Så det är väl bara att ta det lugnt ett litet tag. Och det roliga med virus är ju att det inte går att göra något åt.... Jippie, härda ut bara:)

RSS 2.0