Nej det är ingen vanlig dag...

... För det är mammas födelsedag hurra hurra hurra. Grattis världens bästa mamma på födelsedagen:) <3 när hon kom hem från jobbet så fick hon öppna sina paket. Håkan hade fyra fulla kassar med paket som han dukade upp över hela bordet tills hon kom hem. Hon vart superglad. Men mitt och Jennies paket får hon vänta på tills på söndag:) nu ska jag se till att bli frisk. Inte roligt att ha feber. Blir Nog hemma från skolan imorgon också men sen ska jag bara vara frisk helt enkelt. Så är det bara:)

Svineflu

Igår var det fest för Micki. Vi började med att gå hem till Nick och Jacob på förfest. Det var en Hel del folk där. Hur kul som helst var det:) sen gick vi vidare till s2. Det var faktiskt Längesen jag hade så kul när jag var ut:) tråkigt att Micki inte mådde nå bra bara, så självklart följde jag med henne hem lite tidigare. Och nej Micki, du förstörde inte min kväll. Inte alls. Du betyder mycket mer än en kväll ute, såna blir det fler av! Och i morse när vi vaknade var hon stekhet av feber igen. Tycker så synd om henne. Det här har inte varit hennes höst precis. Senare så åkte jag, melinda, Jennie och kim och såg på hockey. Det var inte borlänges match. Iallafall inte borlänges tredje period tyvärr. Blev förlust idag. Tråkigt tråkigt. Och nu så har jag fått lite feber jag med. Kan vara en släng av svinsprutan jag fick i fredags. Hoppas det så det går över snart:) det har varit en mycket bra helg iallafall. Tack alla som varit med:)

Världens bästa, 18 år:)

Grattis Grattis. Idag fyller världens bästa Mikaela 18 år. ÄNTLIGEN!!;) Och imorgon kommer hon hem till Borlänge. Det ska bli så sjukt kul att träffa henne igen. Och ge henne lite presenter också såklart, det är hon värd:) åh gud vad jag är glad att jag har dig Micki. Nu får vi träffas två helger i rad också. Det var inte igår:) nej nu ska jag sova så det blir morgon nångång:) men ska också ta svinsprutan imorgon:s jag är sjukt nervös. Vill absolut inte bli sjuk. Nej jag tänker inte bli sjuk. Hatar nålar, Usch. Hoppas det går bra:)

skön dag

Idag har varit en sån här skön dag. Var hem till Nick ovh Jacob på håltimmen och bara tog det lugnt. Efter skolan hängde jag med Melan ett tag innan jag åkte hem. Sen in till Borlänge igen och fick håret färgat av Monica. Riktigt skönt måste jag säga:) Och nu på kvällen stack jag och jennie ut och sprang. Jag körde lite intervaller. 10x3minuter + lite styrka på det. Så nu är jag trött och väldigt nöjd med dagen :)

Och jag sover i Borlänge inatt så jag får sova 2 timmar längre än jag hade fått om jag sov i Gustafs (Y)
God natt alla!:)

Sjukling

Idag ligger jag hemma och är sjuk. Har sett på några avsnitt av gossip girl, annars inte mycket. Det är så sjukt tråkigt att vara sjuk.

Men men, här kommer lite bilder från Stockholmsresan ;D


Idol-Jacob tog med gitarren såklart:)


M, M och M


vad gör Klas?








Dramaten


Brrrrr

Idag har det varit en lång dag. Stina kom hit på kvällen och såg på idol och efter det bestämde vi oss för att se Paranormal activity. Det var en väldigt dum idé för den var riktigt äcklig alltså. Jag brukar inte bli rädd av skräckfilmer men jag måste säga att denna film skrämde mig rejält. Vet inte om jag kommer kunna sova bra på ett tag alltså:s:p efter filmen så skjutsade vi iallafall hem Adam till Borlänge. Sen skulle Stinas föräldrar ha skjuts hem från säter så vi åkte dit direkt efter. När vi var i säter ringde mamma och sa att dom ville ha hämtning så det var bara för mig att era vidare och skjutsa hem dom. Efter jag lämnat av dom så skjutsade jag hem Titti och Monka till Borlänge. Ett himla åkande blev det:p men nu så är jag hemma och får äntligen sova. Om det nu går vill säga...

Estocolmo

Imorgon ska vi till Stockholm med klassen. Vi ska gå på Strindberg-museet och se på en pjäs på dramaten. Självklart så ska det ju hinnas med lite shopping där emellan;) men den stora frågan är: vad ska man ha på sig? Nu menar jag mer i tjocklek. Det är ju kallt ute men det blir drygt med vinterjacka. Hmm, lär fundera över det där. Nu ska jag se klart italien-sverige och sen fixa klart inför imorgon:)

bandy

Igår fick jag och Melinda för oss att åka till Falun och kolla på bandy. Falu BS-Hammarby kunde ju bli en bra match och dessutom så hade jag aldrig sett en bandymatch live innan. Men tyvärr så blev inte så spännande som jag hade hoppats på. BS fick stryk med 17-2, tråkigt tråkigt. Fast jag och Melan åkte fem minuter in i andra halvlek eller något sånt.

Men men jag hann ju hem och se på Andra Avenyn istället. jaa,  jag tycker faktiskt det är bra :)




Bild från tidningen på matchen.

lottning klar

Nu är lottningen klar till steg 3 i Damjunior-SM. Vi får åka till Skövde och då såklart spela mot kära Mikaela:) Det ska bli riktigt kul faktiskt!!

Dom vi ska möta är:
Skövde
Nyköping
Eslöv
Flottan

 

Grattis:D

Grattis Sabina som fyller 18 idag. STOR dag. Håller med dig i kaffedrickandet dock. Det kanske är dags för mig att lära mig också... Grattis Laxen också som fyller idag. Jag var dit en sväng och blev bjuden på fika. Både kladdkaka och cheesecake som Johan hade gjort. Det var riktigt gott måste jag säga. Men himla mätt blev jag:p kul att se hur dom bor också; jättefint verkligen:) en bra dag har det allt varit. God natt alla:)

Derby

Jag och melinda ska in och handla på ica kvantum åt hennes mamma. När jag frågar om hon behöver en korg så svarar hon: nej vi ska bara ha 3 artiklar. Vad bra tänkte jag. Och hon börjar plocka på en massa saker. Sen kommer hon på att hon ska ha 9 liter mjölk till allt det andra hon skulle ha. Det slutade med att jag gick och balanserade en stapel med mat mellan händerna och hakan och hon proppar klädeskassarna fulla. Men men det gick ju bra till slut! Rolig tjej det där;) sen har jag lovat att komma på något roligt man kan göra imorgon mellan 9-13, någon som har något bra förslag eller?:D Annars har jag sett på derby idag. Borlänge-falun i handboll. Borlängeseger, såklart;)

Loveli

Här kommer lite bilder från fotbollsavslutningen:)
























Den får avsluta kvällen ;)

Underbar helg

Tack alla för helgen. Den har varit kanon. Festen i Nybo igår var hur kul som helst. Längtar redan till nästa:)

Wihooo

Brage är nu klara för superettan. Så jäkla kul verkligen. Dom pratade om det på mix megapol i morse på morgonprogrammet till och med. Det e riktigt nice. Hoppas dom kan etablera sig snabbt. Tufft att få spela på lite större ställen som söderstadion till exempel:) annars har jag varit och hälsat på min pappa idag efter en liten tur på kupolen med Malin. Det var kul att träffa honom lite. Känns som om det var Längesen jag såg honom nu. Kvällen har jag sen spenderat hos grannarna. Vi såg på idol såklart. Mys mys:)

Ojojoj

Jag säger bara Jonathan Lundevall. Vilket jäkla mål han gjorde. I sista sekunderna också. Helt helt sjukt. Att han för det första lyckas ta bollen längst nere vid hörnflaggan av en gammal allsvensk spelare. Och sen lyckas han dessutom tunnla nästa spelare som kommer rusande mot honom och sen lägga upp den rakt upp i bortre krysset från ingen vinkel. Herregud vilket mål. Hoppas det blir superettan nu. Grattis Pontus och alla andra i Brage:)

Älskar laget

Igår hade vi fotbollsavslutning. Vi började i säter med bågskytte. Vi blev indelade i olika lag som vi skulle tävla i under dagen och mitt lag (Laxen, Petra och Freddy) vann bågskyttet. Sen åkte vi till IP i Gustafs och hade lite olika tävlingar och "mingel" där ;). Mitt lag vann till slut hela alltihopa och fick lite priser! Vid 18-tiden åkte vi in till Borlänge och Broken Dreams för att käka lite. Då kom även Hulta, Marie, Lasse H, L-O och Annelie dit (ledarna + en fru). Där blev det lite prisutdelningar för lite allt möjligt. Efter Broken så gick vi hem till Emmy och laddade upp inför utgång på s2. Varför spelar dom så skitkass musik på s2? Alla verkar tycka att den är värdelös, BYT MUSIK!!!
Men men, jag hade iallafall en sjukt bra och rolig dag igår. Vårt lag är bäst helt enkelt. Festkomittén hade gjort ett bra jobb:) Bilder kommer att komma upp från festen också. Hinner inte nu för jag ska fixa lite inför dagen. Ska se på Brage-Qviding idag i kvalet till superettan. Hoppas såå himla mycket att Brage vinner!!
Efter matchen så ska jag hem till Jennie på kalas och sen blir det att hälsa på de nya grannarna ikväll :)
RSS 2.0