Snart smäller det!

Det blev planering i några timmar. Vi fixade en himla massa grejer men nu är vi redo för imorgon (hoppas jag) :) Jag hoppas det kommer att fungera så som vi vill att det ska göra. Det ringer fortfarande folk och vill anmäla sig idag fast vi hade sista anmälningsdag i torsdags. Kul att det blev populärt iallafall :)

OS-finalen i hockey nu. Vilken match!! riktigt bra. Det skulle kunnat vara lite mer spännande bara. En rysare till final är alltid mer spännande.

Morgondagen består av:
  • Multicamp
  • Fixa diplomen
  • kupolen
  • möte hos Rebecca
  • Träning
god natt :)

En söndag utan ångest

Det var längesen man hade en söndag utan ångest att man var tvungen att kliva upp tidigt till skolan dagen efter. Det här lovet kom väldigt lägligt :)

Igår så åkte jag hem till Jennie och såg på Mello och Sommaren med Göran. Jag kände att det skulle vara skönt att ha en lugn kväll och bara ta det lite lugnt. Det var mys. Sen kom Nisi hemstapplandes vid 2-tiden på natten med en kebabtallrik. han hade varit på hela huset tror jag ;)

Nu sitter jag och väntar på Melinda, Maja och Anna. Vi ska planera det sista inför imorgon. Vårat Multicamp börjar ju imorgon och slutar på tisdag. Ska bli spännande att se hur det blir. Det ska bli lite skönt när det är över för min telefon har ringt hur mycket som helst den senaste veckan med anmälningar och frågor. Men de ska bli kul :)

Vinst!

Idag har söt-August varit här hela dagen nästan. Men jag hann inte se honom så mycket för vi hade match. Vi vann med 4-1 mot QBIK. riktigt skönt måste jag säga.

Vad jag ska gör nu vet jag inte riktigt. Antingen blir det hem till Per och Carro och sen utgång, eller så ska jag bara ta en lugn och skön hemmakväll med min syster. Jag vet inte riktigt vad jag känner för mest. Gillar inte att ha två slternativ att välja på ibland :P

Inte bra!!!

Mamma ligger nere med feber nu. Inte kul.
Hoppas jag får hålla mig frisk!!

Skön helg

I lördags spelade vi fotbollsmatch mot Västerås Bk30, våran första träningsmatch för säsongen. Det var det värsta vädret jag någonsin spelat i. Det snöade och blåste hårt o ch det var -15 grader. Inget skönt väder att spela i men men, vi vann med 3-0 iallafall så det var riktigt skönt.

På kvällen blev jag hembjuden till min kusin med min syster och några andra kompisar. Vi satt där och kikade lite på OS och sen blev det utgång på bolanche. Riktigt rolig kväll måste jag säga :)

big return

Måndagar är aldrig roliga. Usch, nu längtar jag bara till LOV! det sköna med denna vecka är att det bara är tre riktiga dagar. Imorgon är det halv friluftsdag och på torsdag ska va vara på högskolan hela dagen. Det känns som om man kan pallra sig igenom den här veckan  mycket bättre om man har det i bakhuvudet :)

Denna måndag består av skola och träning x2. Himla kallt är det ute idag, det är lite tråkigt. Hoppas inte fotbollen blir inställd då bara.

På tisdag kommer min älskade hem, som jag har längtat <3<3

Nu blir det Fysik.. Jippie

Fredagsmys

Uppdateringen har varit lite dålig nu på senaste tiden. Jag har haft mycket i skolan så jag har helt enkelt inte hunnit skriva något. Men nu är kemiprovet över och deadlinen för en del av projektarbetet så nu tar jag HELG!

Jag fick lite nya strängar till gitarren och en gitarrbok med 100 olika låtar av Nicklas så nu ägnas mycket tid vid gitarren också. Det är sjukt kul men jag är inte alls bra nånstans. Men jag hoppas att jag kan bli nogorlunda bra nångång i livet :)

Nu blir de lite mer spel.
Hej så länge :)

Bra start på dagen



Fick ett fint uppvaknande i morse. Halv 10 kom mamma in med denna gullunge<3 Inte bara jag som är väldigt fäst vid den där nallen nu kan jag ju säga! :)

En så kallad "tidig seriefinal" spelade vi idag mot Alfta. Vi vann till slut med 21 bollar tror jag. känns riktigt skönt faktiskt. Om jag hade satt alla skott som jag sköt i stolpe och ribban så hade vi nog vunnit med 30. Det måste varit rekord på antal stolp och ribbträffar av en person under en match. Himla frustrerande var det men vi vann ju iaf :) Hasse hade däremot en himla mycket bättre dag. 13 bollar tror jag hon fick in. HÄRLIGT !:D

Imorgon kommer släkten hit på lite kalas för mig. Trevligt trevligt :)

Ge mig värme!

Nu är jag trött på denna snö. Nu får det vara nog. Jag vill ha sommar, sol och värme. SOM jag längtar!!

Ge mig värme!

Nu är jag trött på denna snö. Nu får det vara nog. Jag vill ha sommar, sol och värme. SOM jag längtar!!

kort skoldag

Började klockan 8.00 och slutade 9.10. Riktigt sköntmåste jag säga. Men medan vi är här så passar vi på att göra lite skolarbete som måste göras klart. Bland annat projektarbetet. Usch vad sterssigt allting känns nu. Det är sjukt mycket i skolan. Vi har minst ett prov varje vecka nu fram till Påsk tror jag plus att vi har massa inlämningsuppgifter och projektarbetet. Det börjar bli riktigt tungt!

Längtar till Magaluf!

:)

Tack så mycket för alla gratulationer som jag fått idag, och presenter. Av Malin och Micki fick jag ett par skor som jag har kollat på, tyvärr var dom lite för små :/ men men det är tanken som räknas faktiskt :) av Emil och Aalex så fick jag ett förkläde. haha det var lite listigt utav dom måste jag säga:
Det var så att jag, Emil och Aalex var och fikade i Torsång nu i höstas när skolan precis hade börjat. Jag och Emil tog en cupcake med någon chokladtopping på. Och jag vet inte hur det gick till men när jag ätit klart så visar det sig att halva den där toppingen har smetat ut sig på mina byxor. Aalex skjutsade då hem mig så jag fick byta byxor innan vi åkte tillbaka till skolan! haha, så ett förkläde var ju lite kul gjort av dom faktiskt :P





Tack alla för en bra födelsedag :)
<3

Hipp hipp

Vaknade idag av finfin sång från mamma och Håkan, och jag får inte glömma lilla Tiffy som följde med också, trogen som hon är!:D  mamma hade gjort jättegoda mackor, juice och en apelsin, färdigskalad och ätklar! Inte varje dag man får frukost på sängen :) En peace and love-biljett fick jag också. Heeeelt toppen!! Tack så mycket för den mamma och Håkan :)

Igår spelade vi ju SM i Hofors. Vi förlorade första matchen mot Glanshammar med 3-6. Vi ledde med 2-0 och spelade rätt så bra. Men sen så tappade vi det tyvärr och förlorade. Marie var grym i målet också.
I den andra matchen så fick jag stå i mål. Vi vann den matchen mot QBIK med 6-5 men det räckte tyvärr inte, vi var tvungna att vinna med minst tre mål och göra minst 6 mål, har jag för mig, för att ha en chans att gå vidare. Det var tråkigt men laget spelade iallafall riktigt bra i andra matchen:)
RSS 2.0