Hemma!!!

Hemma i min kära hemstad. Sitter just nu på stationen och väntar på att Håkan ska komma och hämta mig. Måste säga att jag känner mig sjukt pigg med tanke på att jag inte sovit något inatt. Men det kanske kommer efter, förmodligen... Men men, det tar vi då!
Vi ska svänga förbi och handla lite nu bara, sen åker vi direkt till stugan. Ska bli så jäkla skönt att komma dit. Världens bästa sommarstuga. Först hem och titta till lilla Tiffy tror jag, så hon mår bra, men sen så:)

Kanske blir tältning ikväll nånstans vid nån mysig plats. Annars blir det bara lugnt och ladda för Rickards 22-årsfest imorgon. Skapligt trött man kommer vara på planet på söndag morgon. Men än en gång, det tar vi då. 10 dagar i Spanien väntar ju. Jag har tid att vila upp mig :)

Älskar sommar <3

Nattjobb...

...väntar ikväll igen. Sen så bär det av hemåt Dalom. Can't waaaiiit :D

5 dagar

5 ynka dagar tills Spanien väntar mig och och Mickan. Ska bli förbannat skönt! Kolla här neranför så ska ni få se hur YR säger att våra 3 första dagar kommer vara. Känns ju helt ok;)

Annars har denna dag varit precis som vanligt. Förutom att jag inte kom iväg på morgonträningen förns 13.30. Låg i sängen läääänge. Men var helt slit när jag vaknade ändå. Sånt man får ta. Upp och ta kriget bara;)
Laddar för jobb och benpass imorgon. Sen är det dags att börja packa lite inför hemresa/Spanien. Blir ju borta 2,5 vecka så det gäller att inte glömma nåt. Allra minst passet...
Den största utmaningen blir ändå att packa till Spanien. Vi ska resa utan extra bagage. Det innebär endast 10kg får medföljas som handbagage. 10 dagar, 10kg. Fattar ni hur lite det är? Framför allt när man räknar i träningskläder plus kamera och allt annat kul man vill ha med. Gäller att vara smart. Tur att jag reser med den mest logiskt tänkande människa jag nånsin träffat. Hon kommer på smartaste sättet att göra det på, garanterat ;)

LÄNGTAR. Fredag, kom nuuuu!!!

Sjukt hektisk dag!

Puuuh, andas ut. Första gången idag som jag gör det, såhär 2 timmar in på nästa dygn. Det böev inte riktigt som jag tänkt mig idag, men det gick ju bra ändå.
Började med träning som vanligt imorse och sen iväg och jobba öppning. Det var mer eller mindre kaos på jobbet så stannade 1h 15 min extra. Var tvungen att gå hem sen även fast det hade behövts att jag stannade kvar längre. Men men, jag var tvungen att åka hem och kasta i mig lite käk och så innan jag skulle iväg på fotbollsträning. Tänkte att det skulle bli en skapligt lugn träning, som det kan vara ibland på måndagar, så jag tackade ja till att åka tillbaka till jobbet direkt efter fotbollsträningen för att jobba stängning.
Träningen blev dock inte så lugn, eller jo det var den väl ioförsig, men vi sprang jojo-test också. Herregud vad illa det gick för mig. Inte alls nöjd nånstans. Jag vet ju vilken typ av träning jag måste trycka ännu hårdare på om man säger så...
Trampade sen snabbt iväg till Coop för att köpa lite sallad och ett keso-mellanmål för att snabbt kasta i mig när jag kom till jobbet. Väl där, fortfarande kaos, så det blev ptrecis som jag trott; kasta i mig maten på stående fot för att sen springa ner och börja jobba. Jag trodde dock att vi skulle bli klara med stängningen till 23-23.30 nångång. Men njaa, det blev nångång efter 01.00 som jag och Elin kunde trampa hemåt efter stängning. Jäklar vad mycket slit, men skönt nu efteråt. Nu är jag helt död och vill bara lägga mig och sova. Känner av svierna från helgens sömnbrist fortfarande också så det skulle vara skönt att sova sisådär 15 timmar känner jag haha. Det skulle inte vara så bra för resten av dagen, men skönt skulle det vara ;)
 
Nej, godnatt med er nu. Antar att alla redan sover så säger väl god morgon till er som nyss vaknat när ni läser detta  istället :)
RSS 2.0