:(

Idag har jag lyckats åka på magsjuka:( så här jobbig Magsjuka har jag aldrig haft. Jag kan inte ens dricka lite, lite vatten innan allt bara kommer upp. Jag är sjukt törstig men hatar att spy. Usch vad jag hatar magsjuka. Och imorgon är det nyår. Jag som tyckte det skulle bli så kul. Men men. Det är väl så det är antar jag.

God jul

Ett litet fel igår. Tezzy har ju flyttat till hörby och bor inte kvar i södra rörum längre:p iallafall, god jul till er alla. När jag vaknade i morse så hade jag fått julstrumpa som vanligt med lite smått och gott i:) och min kära julkatt Tiffy låg utanför dörren och väntade på att vi skulle vakna och komma ner:p så nu har vi precis ätit frukost; macka med julskinka. Mums:) hoppas ni får en bra dag med många paket :) god jul puss

Da'n före da'n

Dagen innan julafton idag. Om jag hade varit tio år yngre så hade jag varit på Helspänn just nu. Och jag hade knappast fått en blund inatt. Men men, det är roligt på andra sätt nuförtiden:) tezzy var här idag till exempel. Det var så himla Längesen jag träffade henne. Det var riktigt kul att träffa henne igen. Har saknat henne så sjukt mycket. För alla som inte vet vem tezzy är så är det en kompis som har flyttat till skåne för något år sen. Vi var med varandra så gott som varje dag förut. Så nu är hon hemma för att fira jul här i dalarna. Hur kul som helst:) synd att vi inte hann ses en längre stund. Men det blir en roadtrip snart till södra rörum och hälsa på:) <3

rädd-lort

Utklassning måste jag säga. Nisi hade ingen chans att hänga med;) höhö

Nu är jag hemma hos Jennie. Följde med henne och niklas hem. KUL att hon kommer tvinga upp mig klockan 8 imorgon bitti för att hon inte vågar gå ner själv till tvättstugan i källaren;) Ett sova-länge-lov har det då inte varit än så länge iaf.

Ping pong

Jag åkte in till Falun idag och äntligen är alla julklappar köpta. Några av dom är inslagna också men resten blir att slå in imorgon med Jennie :)
Nu är Jennie och Niklas påväg hit, redo för att få spö i pingis. Längesen jag spelade nu så det gäller kanske att sätta igång nu om jag ska vinna turneringen på julafton. Håkan vann förra året!?!? Han kan inte ha spelat pimgis på sjukt länge men han kom in och piskade banan med oss alla. Jag gick inte ens till final. För dåligt helt enkelt. Men i år blir det ändring på det ;)

Imorgon blir det att testa nya skorna och iläggen och allt vad det nu är. Hoppas det inte är alltför kallt bara. Inte kul att gå ut att springa i minus 20 grader. Men men man ska väl härdas!




Tänker på dig Carro <3

Hej

Jag älskar att ha nyfärgat hår. Tack Monica:)

Happy feet

Idag har jag och mamma varit på kupolen för att köpa de sista julklapparna. Har två kvar bara nu sen så är jag färdig. Det blir väl att fixa dom imorgon :)
Nu har jag fixat nya springskor med tillbehör. Jag var in på Stadium och fick hjälp av några som jobbade där med att hitta rätt. Jag har fått så himla ont i knät, efter att jag opererade det, när jag är ute och springer på hårt underlag som asfalt och sånt. Men nu ska det förhoppningsvis bli bättre. Dom kollade hur jag belastade knän och fötter och prickade mina problem precis. Har tydligen lite kortare vänsterben än högerben också så en 5mm-hälkil blev det att lägga till där plua en sula till hålfötterna där belastningen är lite konstig för tillfället. Så nu förhoppningsvis så ska jag inte få ont i mitt knä när jag springer längre. Jag hoppas verkligen det :)

Milky

Soltorgsfesten i torsdags var riktigt rolig. Först förfest hos Nick och Jacob - sen Flamingo med kalle ankas jul-tema. Jag var Musse Pigg. Och den ständiga frågan jag får är: varför var du inte mimmi? Det var så att Både Elma och Melinda skulle vara Mimmi så det kändes lite tråkigt om jag också skulle vara det så det blev Musse för mig istället. Lucky me, jag hade två fruar på festen;) Jag sov sen hos Elma. När vi kom hem till henne satt vi oss och käkade lite och snackade. Elma insåg då att mjölken inte skulle räcka till hennes föräldrar så hon skulle ställa in ett glas till dom i kylskåpet igen så skulle vi dela på resten. Ungefär två timmar senare när vi ska ställa in allt i kylskåpet igen så såg vi detta mästervärk av Elma. Vem ställer in ett glas mjölk i kylskåpet och plastar in det? Det verkade inte lika konstigt när hon gjorde det som två timmar efter när vi såg det igen. Kul att ett mjölkglas kan göra en så glad :D


Underbart

Lov lov lov. Jag älskar lov. Att bara få ta det lite lugnt och stressa ner en aning är så värt. Nu ska jag sova och njuta av att få sova ut för en gångs skull:) god natt <3

Julfest-hjälp!

Har hål i 3,5 timme nu. funderar på att åka till kupolen och leta lie julklappar. Har dock ingen aning om vad jag ska köpa. Jag har så sjukt dålig fantasi tyvärr. Men men jag får väl åka dit och kolla om jag kan hitta nåt kul:) men först ska jag äta julbord :)

Imorgon är det julfest. Temat är Kalle ankas jul. Är det någon som har en bra idé vad man kan klä ut sig till som inte kräver världens dräkt? Har som sagt väldigt dålig fantasi och kan inte komma på något bra :S

längtan

Jag vet att man inte ska längta tillbaka till någonting eftersom man aldrig kan gå tillbaka och vara med om det igen. Men fan vad jag vill tillbaka till förra sommaren. Kan varit den bästa sommaren i mitt liv.


Peace&Love







Göteborg














Midsommar









Rickards 80-talsfest







Det finns så sjukt många härliga minnen. Om nästa sommar blir i närheten av såhär bra så blir jag sååå glad!

Steg 4!!!

Jag är så sjukt glad. Vi gick vidare till steg 4 i junior sm. Ganska otippat från alla håll tror jag så det är ju såklart extra kul. Nu är vi topp 20 bästa laget i sverige, minst. Nyckelmatchen var väl matchen mot Skövde som vi vann trots att dom bl.a hade någon elitseriespelare med i laget. Sen vann vi två matcher till men fick stryk av eslöv. Dom var lite för bra för oss med sina 4-5 elitseriespelare och ungdomslandslagsspelare. Men vi gick vidare ändå. Sjukt kul:) det var Längesen det var så roligt att spela också. Hela laget spelade riktigt, riktigt bra och kämpade och slet tillsammans varje match. Då är det riktigt kul att spela:) sjukt rolig helg har det varit. (Nu går det inte att hoppa ner någon rad för jag skriver från mobilen) jag har hjälpt Micki att flytta också. Åkte ju ner till skövde i fredags för att hälsa på henne. Alltid lika trevligt:)

Skövde

Imorgon drar jag och Monica iväg till stockholm för att hämta upp lite möbler och sen vidare till Skövde och Micki :) Ska bli riktigt nice att se hur hon har det. Har ju inte varit där och hälsat på än. Vi ska ju spela Damjunior-SM där i helgen så jag passar på att åka ner en dag tidigare och hälsa på henne lite :)

Har ganska nyss kommit hem från SACO-mässan. Sitter hos Nick och Jacob nu. Jacob ligger och sover i soffan brevid och Nick lagar mat åt oss så jag roar mig med bloggen :)

SACO

Imorgon ska vi på någon mässa i stockholm. Alla högskolor i sverige (tror jag det är) har en mässa. Förhoppningsvis kanske en del har klarnat upp efter imorgon:) bussen går dock 6.45 imorgon så... god natt! :)

juuul!!

Idag är det första december, snart julafton alltså. Det känns helt sjukt. De senaste veckorna har gått riktigt fort måste jag säga. Nu är det väl dags att börja leta julklappar antar jag. Detta år ska jag försöka vara ute i lite mer tid än sista dagen som det brukar bli. Fast ioförsig säger jag så varje år utan någon förbättring :)

Här kommer lite bilder från den underbart roliga helgen. Ha lite hänsyn med bilderna, de är tagna med min mobil ;)


I fredags var det kalas hos Micki för Micki och Ante. Farmor, Morfar och Mormor var självklart där :)


Mats och Maria :)

Lördag-Fest




Och hon läxar upp mig om att vara normal på kort!? :P











Underbar kväll med underbart folk!



Underbart att Micki varit hemma så jag har fått vara med henne varje dag, precis som förr :)
Krya på dej <3

Nu ska jag gå ner och äta mammas nybakade bullar och ett stort glas kall mjölk så är nog jag frisk som en nötkärna imorgon jag med. Hoppas jag :)
RSS 2.0