Hejdå

Nu åker jag :D
Kommer bli en helt underbar vecka(hoppas jag) med klassen.
Ha det bra alla :)

MAGGAAAAN!!!!


(mycket arg över studentklänningen. Ett tips, handla ALDRIG från stylebystars.com) jag menar det
BYE :)

countdown

1 day, 5 hours, 24 minutes and 45 seconds


DE NI ;)

Packning

packar för fullt. Det ständiga dilemmat är övervikten. Jag packar alltid för mycket och så får jag beslutsångest vad jag ska lämna kvar hemma och vad som ska få stanna kvar. Jag vill ha allt :P

Idag har jag, Melinda och Maja lunchat på coco thai innan vi åkte och köpte det allra sista inför resan. Nu tror jag vi är klara med allt förutom matsäcken:)
Hann även med att hälsa på August och Marie i solen

<3<3


tuffing med jeansjacka och keps:D

4 mil!!!!!

Det var verkligen fyra mil. Det kändes i låren som jag trott innan haha. Syran kom fram i uppförsbackarna kände jag. Men det gick bra. Bättre tid än förra året också så det är väl bara positivt antar jag! Men jäklar vilken motvind det var, framför allt där det var öppet. Men nu är det gjort. GÖTT!
Ledig imorgon är jag också. Kan inte bli goare :)

natti

Fyra mil

Jajjemen, imorgon är det cykling för klassikern som gäller. 4 mil hit och dit i Borlänge, very nice. Framför allt efter dagens fotbollsträning som innebar löpning i skogen, tuff löpning, och lite backträning på det. Mina lår kommer vara stumma efter cyklingen kan jag säga. Men det e nice:D bara det blir fint väder så är jag nöjd faktiskt:)

Har varit med Stina en snabbis på kupolen också. Införskaffade lite saker till Maggan iaf (Y) En del kvar men det fixar jag nog med Melan på torsdag ;D

Nu är jag helt slut så ska sova!
God natt :)

Förresten

soltorgare, jag kommer sälja studenfestbiljetter imorgon mellan 8.00-9.20:)

It's over

Inget mer skolarbete=Inget mer plugg. Inte dåligt vad studenten är nära nu! :D
Det jag inte fattar bara är att vi är tvungna att vara där på lektionerna fast vi är klara med allt!? Kan någon förklara det för mig? Betygen ska vara satta på onsdag och vi har inget prov, ingen inlämningsuppgift eller läxa eller någonting. Då kan vi knappast gå igenom något nytt. Det är 2½ vecka till studenten. Varför är det fortfarande lektioner?
Men men det är ändå soft. Inga bekymmer vad gäller skolarbete iallafall. SÅ GÖTT!!!


4 days, 7 hours, 12 minutes and 32 seconds to MAGALUF!!!!!

Rensning

Dålig uppdatering jag vet. Men har flängt runt en massa senaste dagarna.
Idag blev det total rensning av garderoben. Det blev en hel del som kommer kastas iväg kan jag ju tala om. Det finns en stor hög på garderobsgolvet  av kläder just nu. Jättekul att ta reda på det imorgon!


Tänk om man kunde få tillbaka alla pengar man lagt på dessa kläder när man inte ville ha dom längre, för att köpa nya!!


Det blev lite mer ordning när jag blev klar iallafall. Får se hur länge det håller den här gången...




Nu är jag pepp på att köpa mer kläder. Kändes lite tomt efter det blev urrensat. Men för vilka pengar då!? huhh jobbigt!


Denna goding får avsluta dagen <3

SNART MAGALUF WIhuuu :D


Saknar Mickis också. Väldigt mycket. Puuh :( <3<3

Vilken skitdag

Allt har gått emot mig idag! ååå

Steek

Har setat på Jonathans balkong och stekt lite idag. Hur skönt som helst faktiskt :)

Efter några möten..

Nu är det mesta bestämt om biljettförsäljningen till Studentfesten. Här kommer den info vi tryckt upp på gruppen på facebook:


Dags för festen att börja!
Runt om på Borlänges gymnasieskolor kommer det från och med på måndag finnas möjlighet att köpa biljetter till dalarnas största student event. På hushagen kommer försäljningen starta redan imorgon.

Att tänka på vid köp av biljetter:
Ha jämna pengar med er (120 kr),
Max en biljett per person är det som gäller,
Namn, klass och skola kommer att efterfrågas och skrivas upp,
Eleverna köper sina biljetter på deras respektive skola, Hushagenelever på Hushagen och så vidare.
Ni som går på Erikslund får köpa era biljetter på Hushagen.

Det kommer att finnas representanter på varje skola som ni kan köpa era biljetter av. Dessa biljetter kommer att säljas under schemalagd tid och kommer alltså inte säljas när som helst. Schema för när er skolas representant säljer, kommer att sättas upp på respektive skola.
Dessa representanter och kontaktpersoner är:
Hushagen: Amanda Östberg 070-242 22 35
Soltorg: Johanna Arnberg 073-934 58 68 & Mosa Alasaly 076-223 82 46
Haga: MAK, Fanny Carlbaum 073-812 92 14

OBS! Biljettförsäljarna och kontaktpersonerna kommer att åka på studentresor och då kan inte biljetter köpas. Försäljningen kommer att fortgå när representanterna väl kommit tillbaka, om biljetter finns kvar.
Datum representanter är borta:
Hushagen: 23-31 maj
Haga: 28 maj-4 jun
Soltorg: 28 maj-4 juni

Som jag skrivit förr men värt att nämna igen: endast ett begränsat antal biljetter finns, så först till kvarn!

Kom ihåg att det är legkontroll på plats, så det är ingen idé att någon minderårig köper biljett!

21 dagar kvar till FEST!

Ha det bra allesammans :)



Jag har fått många frågor om denna fest. Framförallt så är det många som sagt att dom inte ska gå för dom vill hellre gå på den studentfest som är på studentdagen, den 11 juni. Men till alla er. Detta är den festen. Vi har flyttat tillbaka den två dagar eftersom det tidigare år blivit något av ett fiasko. När de andra uteställena på stan har gratis inträde för alla studenter så är det inte många som har velat betala in sig för att gå på en sån här fest. På denna dag sprids också alla studenter över hela staden. Vi löste det med att flytta bak festen två dagar så att ALLA studenter kan samlas under samma tak! UNDERBART!

Nu närmar det sig!!

1 vecka och 5 dagar kvar till Maggan. SOM jag längtar. Pratade med Micki nu, hon kom hem från Alanya igår. Blev mer pepp än nånsin nu :) Wiiieee

Surt

förlorade idag med 3-0 :S Kan inte säga att resultatet speglade matchen direkt. 0-0 efter första och spelet är jämnt. I andra tar dom med sig bollen med handen och gör 1-0. Ett riktigt skitmål. Efter det så flyttar vi fram laget och chansar lite. Då får vi två baklängesmål. Men som Lina sa, Jag förorar hellre med 3-0 och försöker än att förlora med 1-0 och veta att vi inte gjorde någonting för att försöka vinna. 1-0 eller 3-0, spela roll!? nej faktiskt inte.
Men tråkigt ändå att förlora så.

Ikväll har jag varit och grattat mormor, hon fyller år. Jag har också hjälpt Marie göra klart studentinbjudningarna så vi kan skicka ut dem i början på denna vecka :)
Resten av kvällen kommer nog spenderas framför matteboken. Matteprov på onsdag. Måste gå bra, det måste gå bra!

1 vecka och 6 dagar kvar till Maggan mina vänner. MAAAH va jag längtar :D

Fan fan fan

Jag är så himla arg eller ledsen eller nåt. Vet inte riktigt vad jag är men glad är jag då inte. Fick reda på idag att våran match mot enskede har blivit flyttad från 13 juni till 12 juni. Det innebär att den är dagen efter studenten. I stockholm dessutom. Fy fan, hur kan man få flytta matchen så? Jag är så jäkla arg verkligen. Kul student, jag kommer vara tvungen att lägga mig vid 22. Kul kul kul

tidig träning

idag har jag jobbat tre timmar. Det kom fram 3-4 killar i 11-12årsåldern ungefär som sa att dom tykte jag var snygg och ville ha mitt mobilnummer. haha. Dom sa att dom ville bli min pojkvän. hahaha vilka knattar..
Sen så åkte jag till stugan. Jag, jennie, niklas, mamma, håkan, agneta och Olle käkade grillad kyckling och klyftpotatis. Mycket gott :)

Imorgon blir det tidig uppgång. Träning klockan 9.00 i uppe på IP:) Jag är skyldig Bosse en glass också. Jag lovade henne en Ben and Jerry´s glass om hon gjorde 3 mål på u-lagsmatchen. Hon gjorde 4 så nu får jag stå mitt kast;) Men det var de värt!
Sen ska jag nog iväg och kika på Brage hade jag tänkt mig.
på kvällen blir det lite grill här hemma med Niklas och hans kompis. Kanske blir Jennie och Niklas med också. Kanske tillkommer några, vi får se. Det skulle va kul iaf :)

Natti

Gårdagen

spenaderades med Melinda efter skolan. Vi lagade mat och åkte runt och leta efter lite bra kläder till kvällens temafest. det gick faktiskt riktigt bra måste jag säga :P Sen kom Maja förbi också. Vi sjöng lite singstar och laddade för kvällen på s2. Mycket folk var det då iallafall.
Det blev övernattning hos Melan så idag har jag varit med henne :)

Skönt med långhelg!!

Långledig

Imorgon är det sista dagen innan man får långledigt. Hur skönt känns inte det då!? UNDERBART! Det behövs just nu känner jag. Kommer iallafall avsluta skolveckan med soltorgsfest med tema subkulturer. Problemet är bara att jag inte vet hur jag ska klä ut mig. Snälla, hjälp mig om ni kommer på någonting bra. Jag har sämst fantasi :P
Först ska jag leka lite med Melan. Vi ska ut och leta outfits och se om vi kan hitta nåt kul. Sen ska vi nog laga lite god mat och så. Ska stå i insläppet på festen också ett tag. Men fick en rätt bra tid så det blir finfint :)

Idag har jag ätit premiärglassen för i år. Jag och Jonasson gick till maxim och köpte. Jag kan inte säga att det var en hit direkt men helt okej:)


Nu ska jag minsann sova. God natt!

Skönt!

Åh vad skönt att kemiprovet är över. Nu kan jag andas ut lite grann iallafall. Idag ska jag inte göra någonting. haha fy fan vad skönt. Förutom att träna då men annars ingenting. Efterlängtat.

Helgen har varit underbar iallafall. Jag var med Stina och Nicklas hela helgen. På lördagen så blev jag bjuden på grillat kött, halloumi(vet inte hur det stavas men det är någon ost man grillar ), korv och sparris. Stina hade gjort en potatisgratäng till och hemgjord bea ;) VAr där till runt 2, alla tre somnade på soffan, haha
Dagen efter så åkte vi till lager 157 i Sågmyra.Jag hittade en hel del faktiskt men behärskademig till två par jeans, två linnen och ett par glasögon :)
Tack för denhelgen <3

sovmorgon

Har egentligen sovmorgon idag men hade ingen bil så det fick bli en busstur in till skolan tidigt tidigt. Men det var ändå rätt bra eftersom jag har en hel del plugg som jag måste göra. Har historiaprov idag och Kemiprov imorgon. Undrar verkligen hur det kommer att gå. Det är sjukt svårt verkligen..!! Det känns lite som om jag glömt bort hur man pluggar. Jag orkar inte riktigt lägga energi på det på nåt sätt. Men jag ska göra mitt bästa idag och sista tiden nu- Det är inte många dagar kvar tills man får lägga plugget på hyllan ett tag. Det ska bli så skönt!

Wiiiee

Måste lägga in något positivt trots allt.
Melinda har vunnit VM-guld!!! GRATTIIISS. Fan vad stort Melan. Du är grym!! <3
Melinda är borta och spelar innebandy-VM. Typ U19 landslaget eller nåt. Rikitgt stort, GRATTIS!!!!!!

Jag hatar

1-1 blev det men det känns som en sjukt tung förlust. Usch vad jobbigt det känns just nu. Det allra jobbigaste är att dom var så jäkla nöjda med 1-1 också. jag HATAR sånt. Usch vad arg man blir. Det säger ju allt om matchen egentligen.
Nej fy fan vad arg jag är!!!!!!!!

Riktig premiär

Igår efter jobbet åkte jag hem till Linnéa och åt tacos med hennes familj, pierre och hans familj och Mattias. Efter det drog jag, Linné, Pierre och Mattias till Torsång och kikade på film. :)

Idag spelar vi första matchen på våran riktiga hemmaplan i Gustafs. 15.00 tar vi emot Östersund. Det är bara revansch som gäller. Vi mötte dom i kvalet till division1 på bortaplan och fick stryk med 2-1. Det ska inte hända idag! Ny läktare har vi fått och solen skiner. Kan det bli bättre!!

PEPP

Skola

Sitter i skolan nu och väntar på att sluta. Vi har religion men har fått någon hemuppgift att jämföra kristendom och Islam. Exciting!

Helgen kommer bli hektisk känner jag:

Ikväll:
  • Jobb 15-19
  • Hem till Linnéa efter jobbet och se på film och mysa
  • Helst plugga Kemi
Imorgon, lördag
  • Match 15.00 mot Östersund på Morbyvallen
  • Fixa till studenten
  • Hämta Martin i Borlänge
  • plugga Kemi
Söndag:
  • Plugga kemi
  • Spela in med Mattias
  • plugga kemi
  • plugga kemi
  • plugga kemi
Har säkert glömt en massa men det är en del av det jag ska göra.
Just det, jag ska ju se på handboll och fotboll också. Men det blir nog bra. Får stressa sönder nu sista 3 veckorna, sen är det LUGNT! :D

Äntligen!!

Äntligen får vi berätta om det som jag och Mosa pysslat med ett väldigt bra tag nu. Det kommer bli awesome, tro mig alla studenter!! Alla studenter i Borlänge som inte gått med i gruppen Studenten Borlänge 2010 bör göra det. Här kommer släppet:

Nu släpper vi stora nyheten!
Stor gymnasiefest är fixad för alla studenter i Borlänge 2010. Festen kommer att hållas på Bolanche i Borlänge onsdagen den 9 juni. Två dansgolv, 3 barer och Sveriges bästa Video DJ;s, NiteRunners kommer att finnas på plats. Inget ni får missa helt enkelt!!

Biljetter kommer börja säljas i början på vecka 20, möjligen slutet på vecka 19. Men passa på, det finns endast ett begränsat antal biljetter! Först till kvarn gäller.

Det kommer bli en grym kväll som kommer bidra till att vår studentvecka blir ett minne för livet!

(Affischerna som kommer sättas upp över hela Borlänge är den som vi har som visningsbild för tillfället. Det är dock ett fel på den, som den uppmärksamme säkert redan sett. Det står Bolange istället för Bolanche. Detta håller för tillfället på att åtgärdas)

4 Veckor och 6 dagar till Dalarnas största studentevent. 5 veckor och 1 dag till studenten. Det är bara att börja ladda Studenter!


AFFISCH FINNS PÅ GRUPPENS HEMSIDA PÅ FACEBOOK!

Det kommer bli en riktigt bra fest, Tro mig!!!

BIG NEWS

Skön dag idag. Slutade 1 och har inte haft några tunga lektioner känns det som. Det är en massa skolarbete som ligger och gnager i bakhuvudet bara så jag ska försöka hinna med allt.
Men först är det träning ikväll. På Morbyvallen idag igen. Ska bli kul att se hur långt dom har kommit på läktaren. Den är snart klar. Klar att sitta på till helgens match iallafall :) Så nu slipper ni sitta på tråkiga träbänkar när ni kommer och kollar på våra matcher, ni som kollar ;)

Men nu kommer det. Den stora nyheten som vi har hållit på i gruppen Studenten Borlänge 2010 kommer att släppas ikväll vid 22-tiden ungefär. Så håll er beredda då :D

Puss så länge

iiiiiiihhh :D

Nu är tatueringen gjord :D Jag är supernöjd. Hon var så duktig och hjälpsam hon som atuerade oss. Jag kan verkligen rekomendera City Tattoo på stan i Borlänge. Skitbra ställe :)
Måste säga att det gjorde rysligt ont på vissa ställen. När hon närmade sig fotknölen var det inte roligt alltså. Men det var det värt faktiskt :)
Min mobil krånglar när jag ska lägga in bilderna på datorn, men jag lyckades få in en iallafall.



There it is  :)


natti natti

Nu är det klart :D

Imorgon åker jag och Elin och tatuerar oss efter att jag jobbat. hihi spännande spännande.!!

Jag har jobbat idag för övrigt. Efter jobbet åkte vi och kikade på Brage som vann med 3-1 mot Öster. Skönt med första 3-poängaren. Men det var lite svårt att koncentrera sig på matchen. Det var väldigt mycket om tatueringen i luften:P

Imorgon blir det också jobb som sagt. 14-17 tror jag det blev. Så det är bara komma förbi och handla lite av mig om ni har en stund över :) Sen ska jag också fixa med inbjudningskorten till min student. Det är inte alls långt kvar. 3 veckor och 4 dagar till Magaluf, wihuuoo :D

VINST!!

Matchen igår var AWESOME! Vi vann med 4-0 mot Danmark borta. Hur jäkla skönt som helst ska jag be att få tala om. Känns väldigt skönt att ha fått en så pass bra start i serien ändå.
När jag kom hem från matchen hade mamma och Håkan precis grillat så det fanns en färdiggrillad köttbit med klyftpotatis och tzatsiki till mig. MUMMS:) Sen bjöd grannarna på Avatar och polly. Det var en riktigt bra film. Trodde inte att jag skulle gilla den men den var faktiskt bra :)

Nu sitter jag hemma hos min käre kusin och kikar runt lite. Alltid lika trevligt :)

Premiär på Morbyvallen idag också. Vi får äntligen kliva på vårat naturgräs. Som jag har längtat:) Hoppas planen är fin bara och inte lerig och så!

hejhej

Bra start på dagen!

Kom precis hem från dagens träning. Vi tränade mellan 8.00 - 9.00 i morse. Kändes lite tungt när man klev upp men nu är jag piggare än nånsin tror jag. Riktigt bra start på dagen måste jag säga :)

Trevlig kväll igår. Brage-Assyriska först. Det blev 2-2, tyvärr kan man kanske säga. Brage ledde med 2-0 i halvtid så det var lite synd. Men ett poäng mot assyriska är verkligen godkänt.
Efter det så åkta jag, Jonta, Jennie och Niklas hem till mig i Gustafs och grillade lite och bara mös. Hur trevlig som helst. Jag gick och la mig lite tidigare igår eftersom jag hade tidig träning, men det verkar som om dom var uppe ett bra tag. Det är fortfarande helt dött i hela huset. Inte ens Jennie är vaken än, det är inte vanligt.

Idag blir det nog att grilla upp det kött som är kvar med dom som var här igår. Sen får vi se vad som händer och sker :)
RSS 2.0