Match

Mot Mallbacken igår på Vallen. Vi åkte på stryk med kanske 5-1 eller nåt sånt. Men det var ett sjukt orättvist resultat. De andra matchens vi fått stryk var det faktiskt rättvist för då spelade vi inte alls bra. Men igår kändes det så pissigt att få stryk med så mycket. Det speglade inte alls matchbilden. 1-1 hade varit ett mer rättvist resultat. Men men. Än så länge är det bara. Träningsmatcher och inga poäng drösa ut, så vi får ta med oss inställningen och spelet till nästa match och hoppas att vi har turen mer på våran sida, så kanske det är vi som vinner med 5-1. Det är inte ofta jag går av planen med en okej/ganska bra känsla ändå efter en förlust. Men igår var det faktiskt så. Det är självklart aldrig kul att förlora, men som sagt, i träningsmatcherna är det spelbygget som räknas, och jag tror vi är på rätt väg. Jag tror faktiskt att ni som var där och tittade kan hålla med mig:)

Efter matchen så blev jag bjuden på tacos av goa Hannah och Rickard, Alex var också med såklart:) . Jag har hjälpt Rickard med matte C som han läser nu, och han ville bjuda igen det på något sätt och då fick det bli film, tacos och chokladpudding;) ni är för underbara båda två!

Dagen i övrigt. Jag och Fia ska åka ner till Ikea i Valbo idag och bara gå runt å kika lite och så. Självklart har man en lista på grejer som man ska köpa också.
Senare på kvällen så vankas det utgång med laget. Denna gång blir vi större delen av laget som kommer iallafall, ÄNTLIGEN! så nu är jag riktigt taggad för det:)
Men först, skutsa mamma å Håkan till tåget mot Sthlm!

Ha en bra dag!

Tröttis

Fullt ös idag som vanligt. Jobb till 16.15, direkt på fotbollsträning 16.30 och sen vidare till Marie och Hasse och Co. för en promenad med farmors hund Chico. Kom precis hem igen:)
Jag var med och tränade idag igen. Skönt att få vara med igen. Dock kändes det av i knät att allt inte stod rätt till, men det är nog ingen fara. Match väntar imorgon mot Mallbacken på domnarvsvallen. Dom är riktigt, riktigt bra så det gäller att vara pigg och fräsch. Jag ska snart stoppa i mig lite carbs och en massa vatten för att ladda upp depåerna. Hade faktiskt tänkt att gå å lägga mig direkt efter duschen också så att jag får sova ordentligt. Känns som att det var ett tag sen jag gjorde det. Har haft svårt att sova faktiskt av en eller flera anledningar. Men nu jäklar ska jag sova!!:)
Och imorgon ska vi gå in med ett högt huvud och bra självförtroende nu när vi har två vinster i bagaget. Och så ska vi slita som djur och se till att vinna imorgon. Skulle vara så oroligt skönt!!

Ha en skön kväll nu:)
Kram

Skönt häng

Sitter med några i världens bästa lag på Flying och ska precis beställa mat. Inväntar Milan-Barca woop woop

God morgon

Har precis ätit upp min magiska frukost samtidigt som jag kikar på Vakna med the voice. Dom är grymma! En bra start på morgonen helt enkelt:)
Väntar nu på att Jimmy ska komma och hämta upp mig. Det är elevens val idag så vi ska upp till Kvagget och lira lite boll. Det skulle bli en hel del elever så det kan nog bli en liten utmaning. Men kul:)

Ikväll ska vi ut å mysa med laget! Vi ska träna och sen gå till Flying Scotsman och käka och titta på Milan-Barca. Låter som att denna dag inte kan bli annat än bra. Dessutom kommer kanske Mammis förbi en stund:) ska göra lite slingor i håret på henne. Wihooo!
Ha en bra dag!

Dags att växa upp Johanna

Steg1: lära mig dricka kaffe!!

Dagens rättning avklarad!

Äntligen!! Det blev någon timme idag med, med rättning. Det tar tid alltså. Men det är rätt kul ibland att läsa vissa svar. Dom är duktiga kidsen:)
Nu blir det läggdags efter ännu ett missförstånd. Fick ett samtal om att träningen var inställd idag en halvtimme innan start. Men tydligen så hade det varit träning ändå. Men nåt samtal och några sms senare så var den situationen löst också. Tycker det är så jobbigt när sånt där händer. Jag får ju så dåligt samvete. Jag vill ju alltid vara där, oavsett vad. Men men, skönt att det är löst iallafall. Körde lite core-träning här hemma själv istället:)

God natt!

Dålig start

Denna dag startade inte alls bra. Först vaknade jag imorse och kände att nåt var lite galet i knät. Eller allt stod inte rätt till om jag säger så då. jag kunde inte räta ut det ordentligt och det smärtade på utsidan av knät. Så när jag kom till jobbet så snackade jag med Magnus (handbollstränare och duktig på knän) om vad det kunde vara för fel. Han sa att minisken förmodligen är svullen och klämd. Så typiskt!! Men det är absolut ingen fara, ingen större smärta eller nåt sånt i det vardagliga, mer när jag belastar och försöker sträcka det ordentligt. Det är väl antagligen en smäll jag fått i helgen som jag inte känt av när jag varit varm men som ger sig tillkänna nu. Så nu blir det voltaren till tusen och nån dags vila, Sen är jag nog fit for fight igen:) det var dumt att anstränga det nu för det är stor risk att minisken spricker om man anstränger den när den är svullen, så det är väl bara att lyda antar jag...

Det andra som hände var när jag kom till jobbet. Jag tappade min kära telefon i marken och tror ni glaset höll!!? Ne såklart inte idag. Så nu har jag lite sprickor i glaset på den också. Typiskt!! Sen är det några andra småsaker som har strulat hela dagen. Gaaaah!!!
Vi får hoppas dagen slutar bättre än den börjar:) annars mår jag fint!!

Sportradio

Fick nyss ett sms av mormor där hon skrev att dom precis pratade om mitt nickmål på sportradion. Sköjj!!

Dagen annars har varit skön. Grymt skönt väder att spela fotboll i. Vi mötte Gagnef i Leksand med f17-gänget som sagt. Det blev 0-0. Trött resultat men kul att spela. Det blev 90 minuter idag igen för min del som mittback. Så just nu är jag sjukt sliten. Två stycken 90-minutersmatcher på två dagar känns i benen. Skönt då att mysa framför tvn med Laxen med en stor godispåse:)

Gårdagens festligheter var också galet kul. Det blev både s1 och s2 för våran del. Rätt mycket folk ute också. Kul kul kul:)

Där blev man 17 igen då!

Precis som jag känner mig;) dags för match med f17-laget idag igen. Det är så kul att spela så ju mer, desto bättre:) vi ska åka till Leksand faktiskt och möta Gagnefs div3-lag. Ska bli kul att se hur dom ligger till i år och se hur våra unga tjejer klarat sig mot ett seniorlag.

Nu blir det att göra lite lunch innan samlingen. Skulle inte va helt fel att lapa lite sol idag heller. Sjukt fint väder-perfekt för fotboll:)

Ha en bra dag!

Magaluf, Thailand!??

Vad vet jag. Gött är det iaf. Jag är så lycklig. Skönt party med en skön seger i bagaget. 1-0 och jag får nicka in en hörna. Jag är så lycklig just nu. Jag älskar mitt lag. Ni är mitt allt<3

Bra avslut som sagt..

Grymt god middag och trevligt sällskap. Och inte nog med det. När man kommer hem ser man ett fint litet brev i brevinkastet. Mello är bra kul ibland;)

Torsdagsmys

Är ute och går här i Borlänge. Är påväg Till Drömmen (Maja å Jonta). Dom ville bjuda mig på middag såhär efter min träning. Och det tackar man ju inte nej till:) extra glad är jag att det är så ljust ute fast klockan är 18.30. Helt underbart. Såg i kalendern att det varit vårdagjämning i tisdags tror jag vilket betyder att dagen är längre än natten nu. Heeelt underbart. Ett bra slut på en inte alltför lyckad dag:)

Hjälp tack!!

Va gör man om man inte fått något deklarationspapper eller vad det heter? Alla verkar vara klara med sin deklaration men jag har inte ens fått ett papper!!? Hjälp tack!!

Tröttis

Ja det var en sjukt trött Johanna som kämpade sig ur sängen imorse. Jag hade tänkt vara med på handbollsprofilen som jag skulle hålla i imorse, men när jag kom upp så kände jag direkt att det inte var någon idé. Jäklar va trött jag var. Men men, jag kom upp och iväg till slut iallafall.

Funderar på att ta en liten PN nu innan det är dags att åka till Gustafs och ha lite fys i Enbackahallen. Jag tror det blir så:)

Och förresten, våra duktiga elever vann skol-SM idag i handboll nere i Göteborg. Grattis till guldet brudar:)

Noja?

Åh herregud. Är idag dagen då ungdomen tog slut? Buuhuu:(

Rättelse

Jag skulle skriva ungdomslaget igår eller f17-laget men det blev visst u-laget som kom från mina fingrar. Spelarna var alltså därifrån:)

Dagens schema, ganska hektiskt som vanligt. Jobb fram till 14.30 idag. Sen siktar jag på att ta en lång, rask promenad därefter. Och eftersom att vallen blivit dubbelbokad igen, så får vi inte vara där idag på fotbollsträningen. Så vi ska till Må Bättre och köra ett pass där. Vi blir nog inte så många idag eftersom de som åker från Avesta och ludvika åså, stannar hemma och kör eget. Känns lite onödigt för dom att åka hit när dom kan köra hemma, när det ändå inte är nån boll idag.
Efter det så ska jag iväg å kika på min kära syster. Hon spelar handbollsmatch ikväll. Deras sista för säsongen. 20.15 i maserhallen är det som gäller. Kom dit och stötta vettja:)

Ja jäklar

Vilken helg. Helt magisk! Först vinst mot Gideonsberg med 3-1 (och jag fick ÄNTLIGEN spela ute). Det kändes riktigt skönt att få komma ut på mittbackspisitionen igen där jag känner igen mig mer. Vi spelade med väldigt många tjejer från u-laget och dom är en toppenmatch allihopa. Kul att se faktiskt.
För det andra så åkte jag och Fia till Falun. Hem till Axels bror där Axel väntade. Vi satt där och mös lite innan vi drog ut. Victuscella(stavning) blev det. Sjukt mycket folk, sjukt mycket roligt folk. Roligaste kvällen på länge. Tack alla:)

Nu, får vi följa med. F&F är för bra.
Ciao;)

KBK

Japp KBK, MTMD och allt annat på en och samma gång:)

Konstigt

Jag vet inte varför det blir sådär ibland, som det blev i förra inlägget. Jag måste kolla upp det där.
Men men, iallafall. Gameday idag igen. Gideonsberg hemma på Domnarvsvallen. 15.00 är det avpet. Börjar bli lite nervös nu faktiskt. Jag och Fia håller på att göra oss lite iordning för att åka iväg och bland annat kika på fotboll innan det är dags för oss att lira.

Vidare efter matchen hem till Drömmen (Jonta, Maja och Dexter) och käka lite mat. Dom är för goa.
Vad kvällen sen bjuder på, det visar sig;)

Känner på mig att det blir en bra dag!

Bjuder på en magisk bild för att lätta upp den nervösa stämningen lite. Fina Nisi:)

Förväntansfulla

Ååå en timme tidiga. 19.00 sas det. Men när vi kommer hit så är läktarna och isen tomma. Trodde att jag ön en gång kört vilse. Men nej. Matchen börjar 20.00. Bad gör man i Sandviken en timme och en kvart sådär bara!!?

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1397631/images/2012/pic_194184812.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1397631/images/2012/pic_194184812.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1397631/images/2012/pic_194184812.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1397631/images/2012/pic_194184812.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1397631/images/2012/pic_194184812.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1397631/images/2012/pic_194184812.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1397631/images/2012/pic_194184812.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1397631/images/2012/pic_194184812.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1397631/images/2012/pic_194184892.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1397631/images/2012/pic_194184892.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1397631/images/2012/pic_194184892.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1397631/images/2012/pic_194184892.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1397631/images/2012/pic_194184973.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1397631/images/2012/pic_194184973.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1397631/images/2012/pic_194184973.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1397631/images/2012/pic_194184973.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1397631/images/2012/pic_194185199.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1397631/images/2012/pic_194185210.jpg" class="image">

Snygga va??

Det tycker jag iallafall. Skorna alltså. Sjukt sköna också. Jag hade dom på mig hela träningen idag utan att känna någonting alls i hälar eller tår. Magii!!:)

Dagen annars..
Vi har haft friluftsdag på jobbet. Promenad till Bergebo vart det. Väl framme stod några lärare och grillade hamburgare. En riktigt mysig och skön dag:)

Imorgon bär det av mot Sandviken och Göransson Arena. Dags för bandy igen. Kan vara en avgörande semifinal. Fia åker med denna gången också. Det ska bli kul:)

Premiär

TikaTakan igår var super. Tony var super. Det var en rolig träning helt enkelt men med mycket instruktioner.
Jag hämtade ut ett par nya fotbollsskor igår också. Tobbe hade fått ett par skickade till sitt kontor som han inte har nån aning om hur dom hamnat där. Dom finns nämligen inte i butik. Men det va perfekt min storlek så nu är dom mina:D kanske blir premiärträning i dom ikväll. Slänger upp en bild på dom!

TikiTaka

Ser fram emot ett spännande träningspass ikväll. En föredetta allsvensk tränare (Tony Gustavsson) ska komma till våran träning och använda oss som visningsgrupp, då han ska visa upp ett nytt sätt att spela fotboll på. Eller något liknande, dom jag förstått det iallafall. eller nytt och nytt, ja ni förstår. Såhär sägs det om TikiTaka från deras hemsida:

Tiki-taka är ett begrepp som utmärker det spanska sättet att spela fotboll. Det är kontrollerat, precist, och med ett skickligt passningsspel med ett Flow utöver det vanliga.
Vår definition
Tikitaka är ett tillstånd som uppkommer när någon är fullständigt engagerad i det den gör. Koncentrationen intensifieras, medvetenheten ökar och man känner tillfredsställelse inombords.

Låter ganska spännande va?:)

Först ett badmintonpass med kusin Hannah, Rickard och Faster Marie. Luktar kross;)

YNWA

Kom nyss hem till syster efter en dag på jobbet. Jag ska färga och klippa hennes hår. Och som betalning-jennies berömda köttfärssås med tagliatelle. Smaskens, tack för det:)

Annars ser dagen ut som vanligt, träning på vallen om en stund:)
Först en PN!

Euphoria..

..var väl inte direkt känslan jag kände igår. Så mycket åt andra hållet som man bara kan. Känslan påväg hem idag är betydligt bättre. Imorse kändes det tungt att ta sig upp men nu jäklar känns det bättre. 2-2 med f17-elitlaget idag mot ett seniorlag. Vi skulle ha vunnit den matchen med flera mål också. Det känns jätteskönt. vilka talanger vi har i våran klubb. Det ska bli så intressant att se vad det kan bli av dom, bara under den här säsongen. Extremt spännande:)

Nej nu kör vi vidare med en ny träningsvecka. Stenhårt jobb och nya tag bara. <3
men först filmkväll hos Maja och världens bästa Jonathan som ÄNTLIGEN är hemma efter spel i Norges högstaliga i innebandy. Har saknat min kusin sååå! :)
Ha en bra sista kväll på helgen alla!

Gameday nr.2

Lördag och dags för andra träningsmatchen i ordningen för i år. Sirius borta är det som gäller. Har hört att dom ska ha ett riktigt starkt lag i år så vi får lägga i en hög växel från start idag.
Sitter just nu och käkar en god frukost och laddar. Försöker tänka på saker som Adil sagt så man får med sig allt viktigt. Det är mer nervöst än vanlig när man ska stå i mål. Det känns som en jäkla utsatt position. Eller det är en utsatt position. Man tänker inte på det så ofta när man spelar ute. Gör man ett misstag uppe i planen så spelar det kanske ingen större roll, beroende på vart på planen det är såklart, men gör man ett misstag som målvakt så är det ett mål i baken direkt. Ett mål som kan vara avgörande för vinst och förlust. Men det är kanske det som gör det så spännande också. Så känner jag iallafall. Det är kul att spela med lite press. Jag har fått för mig att jag spelar som bäst då.

Nu kör vi tjejer!

It's friday

In deed.. Vaknade upp och kände mig sådär mör och go i kroppen som man bara gör efter en skön handbollsmatch. Sjukt att man kan gilla att ha ont på det sättet, men det gör jag. Det är härligt att ta lite stryk, då får man ge också. Man känner liksom att man har gjort någon nytta på nå vis. Det är såå härligt!! :)
Efter en stressig dag igår med lite sömn, lång jobbdag, direkt till fotbollsträning och efter det, direkt till Lugnet i Falun för hanbollsmatch mot just Falun. Det blev vinst med 12 bollar till slut. Magiii:) sånt gör det helt värt att stressa runt. Nu ska det mycket till för att seriesegern ska ryka. Det blir förmodligen en division högre där nästa år. Ni är så duktiga flickor!!

Mörheten kan nog bero lite grann på målvaktsträningen från igår. Jag fick ju som sagt stå i mål förra matchen, och det blir samma sak i helgen. Både på våran match och så ska jag följa med f17-elitlaget och stå i mål där på söndag. Förmodligen kan jag få mig en halvlek som mittback också. Skulle vara skönt att känna på det:)
Iallafall så har jag fått superbra hjälp av Adil, Dalkurds målvakt. Han har kommit ner på torsdagsträningarna när jag har velat, och hjälpt mig. Jag har ju liksom inte stått i mål på riktigt sen jag var mellan 5-7 år eller nåt sånt. Så det finns en hel del att slipa på så att säga. Och jag är ju sån att när jag gör något, så vill jag alltid vara grym(helst jämt bäst). Det spelar ingen roll vad jag gör. Så jag jobbar med att få in all info han ger mig så jag kan ta alla bollar jag nånsin kan. Och det sjuka är, jag tycker att jag har lärt mig så himla mycket, och blivit bättre, på endast två träningar. Adil är riktigt bra på det där, att ta fram det bästa och slipa på detaljerna. Det gillar jag. Det är dom små detaljerna som gör den stora skillnaden. Så är det :)
Och nu, eftersom jag är så långt ifrån en målvakt med grym teknik, så blir slängningarna som jag gör kanske inte dom mest smidiga och graciösa. Så kroppen får lite stryk bör man landar konstigt eller så haha. Men man lär väl sig. Hoppas jag iallafall:)
Nej, man ska känna att man lever!

Fredag idag som sagt. Sjukt skönt! Och inte vilken fredag som helst. Det är fredagen när världens bästa Jonathan (kusin) kommer hem från Norge efter innebandylir i Norges högsta liga. Men tyvärr åkte dom ur slutspelet igår, så nu kommer han hem. Men jag klagar inte. Jag har saknat honom så mycket.

Det känns som att det kan bli en bra helg det här:)

Puss på er

God morgon

:)

.-.

Skön träning igår tycker jag. Bra tempo och driv i spelet. Skönt att kunna lämna vallen med en skön känsla i kroppen:)

Nya tag idag. Men först en lektion till i skolan. Matte it is. Så skönt väder idag också. Funderar på en liten promenad till kvällningen kanske. Vi får se:)

Grymt

Guuud vilken underbart skön helg jag har haft. Helt underbart väder och roligt sällskap!
Det började i fredags i Västerås. Jag och Fia åkte dit och shoppade och kikade på bandy. Axel följde också med. Västerås-Hammarby. Tyvärr fick Hammarby stryk snörpligt i förlängning efter att ha varit helt överlägsna matchen igenom. Men dom får en ny chans idag. Nu gäller det, vinna eller försvinna. Får hoppas på vinst:)

Igår började jag dagen med att åka till Niklas, Samuel och Gissi. Dom var på nån sjö i Romme och anglade. Jag ät ingen storfiskare direkt så jag satt mest och lapade sol. Riktigt skönt var det iallafall. Senare på kvällen kom Fia, Jennie, Niklas och Gissi hit till mig och vi tog en öl eller två och nåt glas vin. Sen bar det ut på s2. Jag hade sjukt roligt. Skapligt med folk ute också så det var kul tycker jag:)

Nu ligger jag i min säng och har lite ont i magen till och från. Men ska alldeles strax iväg. Ut i solen. Jäklar vad jag älskar solen. Heelt underbart är det. Och jag är så lycklig att våren är här. Det känna så iallafall och jag hoppas den stannar. Lovely!

17.00 matchstart, taggar för den nu:)

RSS 2.0