Inte sant!!

Jag tror det vilar en förbannelse över oss i Gustafs i år. Skada efter skada dyker upp och nu trodde jag faktiskt att det var nog. Men i söndags på matchen så ramlade Lovisa i en närkamp och bröt armen så det blir gips i minst 4 veckor för hennes del. Det är helt sjukt det här. Fia opereras idag, sara ska opereras i maj, jossan ska opereras, anna vet dom inte riktigt vad det är med än. Herregud! Hoppas verkligen vinden vänder snart! Vi vann iallafall matchen om man ska glädjas över någonting!! Nu ser jag fram emot Helgen. Jag och Lina åker till stockholm på fredag för att kolla på Hammarby-brage på söderstadion:) sen sover vi kvar hos hennes syster och spelar match borta mot Rågsved på lördag! Det ska bli riktigt kul. Hoppas som sagt vinden har vänt nu :)

Hemmapremiär

Idag är det första hemmamatchen för i år. Vi ska till och med spela den uppe på IP i Gustafs. Ska bli riktigt kul! Jag har varit ute på Östermalms IP och joxat lite med Jonta för att känna på lite. Grymt taggad. Ska bli hur kul som helst:) själevad är det som står för motståndet 16.00 på morbyvallen. Be there!;) underbart väder också, kan inte bli bättre!!

Shit

Nu är jag helt galet trött. Klockan på 3.45 för att hå till jobbet. Det är mentalt jobbigt att veta att klockan står på 03-nånting. Men men det e påskvecka och maxi blommar. Dags att trampa sig ner nu faktiskt:) Ha en bra dag alla!

LYCKA!!

Ååå jag är verkligen hur glad som helst. Jag har precis fått en cykel. Haha, känner mig som 5 igen när man var så förväntansfull över att äntligen få sin första egna cykel! Ungefär så känner jag nu. Jag vill bara vara ute och cykla på den hela tiden haha. Har velat ha en cykel här i Blge nu i flera år och nur den min hihi:D plus att det är sjukt fint väder ute idag, det gör en inte mindre lycklig:p NÅN SOM VILL UT OCH RASTA MIN NYA ÄLSKLING MED MIG??;)

!!!!!

Vad händer här i lägenheten!!? Inatt var det världens pådrag här i trappuppgången vid 00-01 tiden. Först hörde man några personer som skrek och smällde i en massa dörrar. Sen var det någon som plingade och bankade på hos någon också. Det var ett himla liv här utanför, ett bra tag också. Sen kommer det två polisbilar med blåljuset på och stormar in. Dom tar med sig en kille i polisbilarna i handklovar också. Berättar vad min kusin sa till mig som bor i samma uppgång som mig men våningen ovanför. Jag lyckades på något sätt fortsätta sova och missa detta haha. Till och med dom i trappuppgången brevid (där min syster bor) vaknade men inte jag. Vaknade inte heller när Jonta ringde för att höra om han hade varit på min dörr nånting. Jag måste varit helt slut :) men idag har det varit lugnt hittills iallafall. Skulle vara kul att veta vad som egentligen hände!! Dagen idag har varit sådär rolig som bara söndagar kan vara. Jag har städat och diskat och lagat mat och sånt där. Nu är jag så trött igen så funderar på att sova lite granna:p

Sommarkänslor!

Började dagen med match på vallen. Det var sista genrepet i för seriestart nästa helg och vi spelade uruselt. Vi fick stryk med 1-0 mot Eskilstuna United. Usch, kändes Inge bra alls:/ men vi ska fasen höja oss till på lördag. AIK ska få känna på:p Efter matchen hämtade jag upp Pantea å vi käkade lite lunch innan vi åkte i är mot avesta. Vi skulle hämta en Tallrikshylla som jag köpt på blocket, så nu har jag två stycken. Så om någon är ingresserad av en vit, fin Tallrikshylla är det bara att höra av sig. Den ska säljas :) efter Avesta skulle vi hem till mig i Gustafs och premiärgrilla. Vi ville så gärna grilla spare robs så vi gick in på Ica i avesta men dom hade inga så vi stannade på Ica i Hedemora men dom hade inga. Vi stannade på två ställen till men dom hade Inge heller några så vi fick åka till älskade maxi i Blge å köpa och sen åka tillbaka till Gustafs igen haha. Men det va det värt. Satan Vad gott det var. Åh underbar dag verkligen. Tack Panther:)

Våååår

Gud vilket underbart väder det är ute. Har nyss varit ute på en promenad med Rickard runt om i kvarteren. Hur skönt som helst:) jag längtar så himla mycket till sommaren nu. Underbart att bara kunna gå ut och vara utan att behöva ett ton kläder på sig!! Nu ska jag snart iväg på fotbollsträning. Skulle egentliigen haft middag här hemma idag men igår fick vi veta att vi visst ska träna måndag, tisdag och onsdag nu på Vallen istället för måndag, tisdag och torsdag. Så det blir träning istället. Middagen blir på fredag:) hur nu det ska gå. Jag måste visst bräcka en älgstek! Hur ska jag kunna laga något som verkar grymt när man står mot en älgstek liksom?:P jaja det visar dig. Något ska jag väl kunna slänga ihop iallafall:)

H.H

Vad ska man säga. Håkan Hellström på magasinet var helt grymt!! Jag har sett honom live ett antal gånger och jag blir verklign aldrig besviken. Han är lika bra precis varje gång! Hade med mig Mosa och Micki också. Kul att träffa dom igen båda två. Det är inte varje dag micki är hemma och hälsar på nu!! Jag fick en ros också hihi. Den kom från trummisen, inte Håkan, men any way:) Jag sov första natten i lägenheten inatt också. Kändes riktigt bra måste jag säga. Trodde det skulle vara lite läskigt första natten sådär men det gick väldigt bra. Kan ha varit för att jag var sjukt trött så jag sov som en stock hela natten;) Nu sitter jag hemm i Gustafs. Har fått lite mat i magen av mamma såhär efter matchen och snart ska vi köra sista lasset till lägenheten:) Vi mötte iaf gideonsberg hemma på vallen. Det blev 1-1, ingen höjdarmatch på något sätt. Stackars publik fick sitta i ösregn och se en något dålig match. Men men. Jag fick iallafall hoppa in och stå i mål sådär plötsligt efter ca halva första halvleken. Becca gjorde illa sig så det va bara att svida om. Så nu har man avklarat div.1-premiären som målvakt också haha. Jag fick faktiskt hålla nollan också så det va riktigt skönt:) Får se va som händer senare ikväll. Melan kanske kikar in och sen kanske jonta. Det blir nog en godis I soffhörnet iaf. Det tycker jag att jag förtjänar efter två matcher;)

samma gamla visa

Nu sitter jag här såhär sent igen och ångrar att jag inte la mig tidigare.. VArför blir det så hela tiden. jag vet ju att jag kommer vara heelt slut imorgon när jag vaknar. Kommer förmodligen stänga av larmet också utan att ens märka att det ringt. tur man bor hemma fortfarande så man kan få väckning om man missar det :P men imorgon är det över också. Jag kommer ligga på helspänn hela tiden haha! Nej nu ska jag sova. och jag har sagt det förut jag vet, men nu ska jag vara bättre på att uppdatera här. Nu har jag skaffat en iphone (om den bara vill börja fungera). Så nu kan jag uppdatera när som helst, var som helst. Helt perfekt :) God natt
RSS 2.0