Husgung

Har varit ute och handlat lite med Pantie idag. Kul att se henne igen. Man ses inte så ofta fast man bor så himla nära varandra. Men men, alltid lika kul när vi väl ses:)
Nu ska jag ska jag börja göra mig iordning lite. Ska strax iväg till Sandra med Laxen å Nisse och en massa annat folk. Först blir det middag och sen ska vi röra oss ner mot stan:) får se om det kanske blir s1 en snabbis också och säga hej till några på jobbet. Kul ska det bli:)

:D

Sjukt kul ned handboll igen. Sjukt grymma tjejer, sjukt bra tränare, sjukt bra träningar! Sjukt underbart att spela igen!

Sjukt glad tjej!

Premiär

Har varit och hälsat på några elever på PRAO idag och blev bjuden på mat. Mkt gott:) fick ta två av Mathias engelskalektioner och en av Johans kemilektioner också så det blev en del att göra idag ändå!
Nu väntar handbollsträning!! :o
Min första träning sen typ januari/början på februari. Ska bli spännande att se hur det kommer sluta. börjar bli nervös på nåt vis. Aja, kul iallafall:)

Surprise

Om man blev förvånad när Cajsa Grape dök upp på skolan plötsligt. Ho ska också vara vikarie idag. Kul att se henne igen:)
Nu dags för matte med 7D. Fick rycka in istället för Hasse. Division med stora tal står på schemat. Bäst att släppa in dom kanske:)

Gofika

Måndag igen.. Veckorna går så himla fort. Jag hänger knappt med. Jag har då en fullspäckad vecka framför mig. Mycket som händer. Började idag med kakbak med Jennie efter jobbet. Sen kikade Laxen förbi med Kina-mat och matteböckerna. Hjälpte henne med matten några timmar tills Jennie kom och avbröt oss med nybakade bullar och mums-mums. Sjukt gott:)

Imorgon står bl.a ansiktsbehandling på schemat:)

Natti

Guldhelg

Bästa micki är hemma under helgen. Hade lite idolmys vi idag med Melan, Malin och Linnea också. Imorgon blir det shopping, handboll och utgång! Let' go!!!

Farväl adjö hejdå

Klarar inte av orden. Om en person, som jag vet att jag inte kommer se på ett tag, säger hejdå så brister det för mig. Tårarna rullar nerför kinderna. Har vanligtvis väldigt svårt att gråta bland folk men hejdå funkar inte.
Idag var det Hulta som sa hejdå. Hulta hat varit vår fotbollstränare i 3 år nu och nu är det dags att passa bollen vidare till någon annan. Det känns sjukt sorgligt Man lär ju känna varandra så bra, man umgås ju så ofta. Man blir sol en liten familj med laget och tränarna är som föräldrar nästan som säger åt en vad man ska och inte ska göra. Hur som helst har jag utvecklats mycket med honom och det känns tungt just nu. Men så är livet i fotbollsvärlden och det kommer säkert bli super till nästa år. Hoppas jag iaf!

Tack för allt Hulta!

Dag 2 forts

Slängde in en bild på underbara älskade August. Bara för att jag saknar honom så sjukt mycket. He's My sunshine<3 :)

Dag 2

andra dagen med feber nu. Trodde att jag skulle vara feberfri idag men icke. Känns iallafall bättre. Har inte ont i varenda muskel i kroppen idag som jag hade igår. Jag får nog vara hemma en dag till från jobbet. Tur att man inte har några elever denna vecka då så man inte missar så mycket tid.
Nej en dag till sängliggandes så ska jag förhoppningsvis vara på benen och jobbet igen på torsdag:)

Ha de bra:)

Feber

Däckad hemma i sängen hela dagen. Mamma var förbi med Glass å soppa som skulle vara skönt för halsen. Mycket riktigt och mycket gott trots att matlusten inte är den största. Andreas kom också förbi men med 3 filmer som han hyrt åt mig. Gullisar<3

Falu lasarett

Kom nyss hem från akuten! Laxens baksida låt small på slutet av träningen så jag skjutsade in henne. Det var, tur i oturen, "bara" en större bristning och ingen helt söndersliten muskel. Så med några värktabletter och kryckor rikare fick vi åka hem. Det gick väldigt snabbt måste jag säga. Knappt nån väntetid alls. Det har aldrig hänt mig förut.
Nu är det dusch och läggdags. Elevens val imorgon med eleverna. Matte blir det för mig, hela dagen lång. Tillsammans med Sonny då så det blir nog en bra dag:)

Natti natt

Prov

Matteprov i massor idag. Mohaha, som sagt, känns konstigt att sitta på andra sidan lärarrumsdörren! Nu är det 9C:s tur:)

Uppe med tuppen

Dags för ny långresa och match. Näst sista för denna säsong. Vi ska upp till Ö-vik och möta Själevad. Samling 07.10 för bussresa upp. TAGGA!!!

R.I.P Rickard

Helt ofattbart!! Rickard Holmlund omkom i förrgår kväll i en bilolycka. En av dom bästa fotbollstränare jag någonsin mött var han iallafall. Kan inte förstå att han är borta nu. Livet är skört! Rest in peace Rickard!

Fullspäckad dag

Mycket på schemat idag när man har egen träning. Börjar med besök av Jonta och att laga flygande Jacob. Får se hur det blir, aldrig gjort förut:)

Work work

Sitter i skolan och har precis käkat lite. En lektion till för dagen med 9D, matte. Sjukt det känns att vara på andra sidan. Det är alltid jag som har blivit lärd, nu är det jag som måste lära ut. Men det är kul:) inte så lätt och soft bara som man alltid trodde att läraryrket var när man själv pluggade!!

En bättre morgon i Björkljustern

Grymt fin lördagmorgon

RSS 2.0