Stek

En helt vanlig dag för min del idag. Dessutom fixat och donat lite här hemma.
Direkt efter jobbet så skyndade jag mig hem för att byta om till bikini. Här skulle stekas nu när solen gassade. Så jag kastade på mig bikinin och stack ut till Sandgrundsudden och stekte på.
Efter 20 minuter så kände jag lite regnstänk, så jag kollade upp på himlen: den var plötsligt helt mörk och regnet började falla. Det var bara att trampa hemåt igen.
Jag gjorde då istället lite lunch som jag käkade och när jag käkar klart så hade regnet slutat. Ytterligare 20 min senare så var det klarblått igen. Så jag hoppade på hojen och stack till udden igen och la mig 1,5-2h. Så jäkla skönt verkligen. Hoppas på stekväder imorgon också!:)

Såja, snart har det gått en tredjedel av våran challange. Här kommer morgondagens träning (dag 10):)

Day 9

Nu mina vänner börjar allvaret. Burpees med push-ups. Skjut mig haha!!
Men vafan, nu kör vi :D

Challange day 8

Hur går det för er mina vänner? Är det tungt? Lätt? Omotiverat? Motiverat? Själv känner jag att det rullar på bra. Kul att ha en rutin att följa. Sen är det mer eller mindre kul från dag till dag, som med allt annat. Men vafan, allt som allt positivt tycker jag :)

Här kommer dag 8 iallafall. Enjoy😍

Tösen kom ju inte med

Puss

New in

Jag har äntligen shoppat lite nya inredningsdetaljer. Nu är vardagsrummet så gott som helt klart en grej till jag ska fixa, men behöver införskaffa lite småspik först;)
Titta på den fina flickan med pussmun jag köpte(ca 50 cm hög), plus hur hyllan ovanför TV:n blev. Jag är supernöjd :)
Vad tycker ni?

!

Hur mycket man än nu sörjer så måste utmaningen fortsätta. Här kommer morgondagens pass (day 7).

Nu kör vi!

Goa gubbar

Ledig dag idag. Hade tänkt ligga ute i solen under dagen men planerna ändrades. Fastnade på gymmet längre än planerat och allt tog mkt längre tid. Jag kände mig jäkligt seg måste jag säga haha. 
Hann iallafall med ett och annat möte och även kika lite på stan. Hittade en del inredningsdetaljer som skulle passa perfekt här hemma. Så jag ska nog slå till på det imorgon hade jag tänkt mig.
På stan sålde de även jordgubbar för 15:-/liter, så jag köpte två. Jäklar vad goa de var. Har ätit en hel liter här under dagen haha, för gott. Nu längtar jag tills de svenska kommer. Men det borde inte dröja alltför länge känns det som. Jag hoppas inte det iallafall. Då kommer jag leva på jordgubbar. Jag skulle kunna byta ut varje måltid mot jordgubbar, på riktigt. Kanske inte skulle må så bra i kroppen efter ett tag, men det är en annan fråga ;)
 
Dyster dag för Borlänge stad idag iallafall. Vad ska staden bli utan kära P&L? Det känns som att Borlänge lever på hela den veckan och nu är den bara borta. Jäkla Bråvalla eller vad den nya festivalen i Norrköping heter. Varför var ni tvungna att lägga festivalen på exakt samma datum? Så jäkla lågt, verkligen. Nej jag lider med alla inblandade, alla biljettköpare och alla Borlängebor. Sorgens dag :(
 
 

Challange day 6

Imorgon är fredags dags för dag 6 i våran challange. Är lite kaxig än så länge. Det är lätt som en plätt. Det är burpeesen som är lite tuffare, men annars känns det sol barnleken. Men jag vet att jag inte kommer säga så om några dagar.. Blir tuffare och tuffare för varje dag. Kul är det :)
Slänger upp morgondagens träning som vanligt :)

Annars har det varit en brutalt vanlig dag i mitt liv; träning-jobb-träning-käka-chill i soffan innan läggdags. Kollar på Harry Potter på tv nu och väntar på att bli riktigt trött så jag får sova. Är ledig imorgon men vill komma upp i tid och avklara både morgonträning och gym i skaplig tid. Det kan nämligen blir lite fint väder på em, kanske lite stek!? ;)
Majsigt!!

Challange day 5

Bilder från dagen + morgondagens workout på våran challange :)

Schteek!

Jobbade till 03 inatt, somnade nog nångång vid 4. Men jag hade ju sett på väderleksrapporterna att det skulle bli fint väder hela dagen. Eftersom jag har längtat ihjäl mig att bara få ligga och sola för första gången på ett år typ, så ställde jag klockan på 10 för att jag skulle hinna gymma och ta en PW innan jag förtjänade en hel dag med sollapande. 
11.35 vaknar jag utan ett minsta minne av att larmet ens ringtt. Sjukt trött tjej. Jag pallrade mig upp iallafall och drog till gymmet. Sen kom Hanna och vi gick till Sandgrundsudden och bara stekte i nån timme. Så jäkla skönt. Nu nyper det lite granna i skinnet precis som det ska göra efter en dag i solen. ÄLSKAR'T!!!!
 
Dagen gick ju ganska snabbt iochmed att jag vaknade rätt sent, så jag har inte hunnit med så mycket mer faktiskt. Ska sova nu så jag orkar up och träna imorgon bitti. Hoppas jag slipper regn bara. Så tråkigt med regn :/

Får ju heller inte glömma att världens bästa tjej har sin stora dag idag; Mamma. Världens bästa mamma verkligen. Finns inga ord som beskriver hur mycket jag älskar dig och hur mycket du betyder för mig. Men det hoppas jag att du vet, oavsett om det är Mors dag eller inte. Du är bäst <3

Challange day 4

Imorgon är det detta som gäller

Gameday

Mitti vackra hufvudstaden har vi hamnat idag. Djurgården väntar. Gött väder, underbar dag. Känns laddat, kan det bli bättre!?

Golfar'n

Blev så att jag och Mia åkte ut på ranchen och slog några hinkar, efter att vi käkat en finfin sallad från Oliven med laget. Kan ju säga som så att jag lär öva haha. Men det blir bättre och bättre. Fick på några fina träffar idag iallafall ;)
Vi fick sen ett akut infall att vi skulle ha Gustafskorv. Så vi svängde förbi Ica Maxi 5 minuter innan de stängde och letade. Vi hittade en bit till slut. Så lyckliga och så gott med en gustafskörvsmacka ;) precis som hemma!

Nu ska det sovas. Imorgon bär det av mot Stockholm tidigt för match mot Djurgården. Ska bli spännande detta möte. Alltid lika kul med fotboll. Hoppas på fint väder och fin fotboll. Då är ju min dag gjord:)

Dagens challange är självklart avklarad också. Slänger upp morgondagens på en gång så alla har koll. Fan va kul alla som kör. Skitbra!! Som Anna Jii sa, ALLA har 10 minuter över på en dag till att göra dessa övningar. Kanonbra ju!
Nu kör vi!

Nom nom nom

Ser inte det här gott ut så vet jag inte vad som gör det.

Ps. Det var precis lika gott som det såg ut;)

instruktioner

Här kommer några videos på hur man gör alla övningarna :)
 
Crunches:
 
 
 
Sit-ups:
 
 
Burpees:
 
 
 
 
Squats:
 
 
 
Plank:
 
 
 
Push-ups:
 
 
 
Nu har ni alla ingredienser för att klara utmaningen! Kör hårt :)

Då var vi igång

Dag 1 på utmaningen avklarad. Inte alls farligt. Ser fram emot de riktigt tuffa. Jag hata burpees alltså, men det är bara att köra på ;) kanske älskar dom i slutet av den här utmaningen. Man man ju hoppas!

Tänkte att jag lägger upp dag 2 redan nu ifall någon skulle vara uppe med tuppen och träna imorgon.
En liten notering bara, alla ni som känner att det är för mycket att göra och så vidare, så kan man sprida ut det över hela dagen. Ni behöver inte göra allting på en gång om ni inte vill det :) kom igen nu. Inte en enda kommentar av någon som vill vara med!!?
Mamma, Moster?? Kom igen. Ni fixar ju det hur lätt som helst :) jag lägger upp två videos också på hur man gör burpees, squats och vad det är för skillnad på en crunch och en sit-up. Nu kör vi!! :)


Here comes day 2 MJ :)

Challenge

Sådär ja, då har man antagit en utmaning från Anna Jiiii. Squat challange, burpees challange och mean abs challange. 30 dagar av stegrande träning. Kanon. Så det är bara att sätta igång.
För alla de som godtagit min utmaning så har jag sagt att jag kommer att lägga ut vad som gäller varje dag, här på bloggen. Så alla vet vad de ska göra från dag till dag. Så alla som läser detta, var med ni också. Skriv gärna i kommentarsfältet här nedan om ni är med på utmaningen. Om ni vill göra det i smyg så vet ni vart ni hittar dagens träning iallafall. Men det blir ju roligare om vi är fler som pushar varandra. Ellerhur? :)

Nu kör vi!
And for my dear friend from Australia I'm gonna write something in English too, so you'll understand ;) or have you practiced your Swedish MJ? ;)
I'm gonna post every day's workout here on my blog, so you can just check it every day. Then you'll know what you're supposed to do. Okej? :)
Let's do this!!!

Regn regn regn

Det finfina vädret har plötsligt slagit om och bara blivit regn regn regn. Känns ju inte jättekul att gå ut och träna i det här. Men men, på med regnjackan och musik bara så går det :)

Hmmm

Jag som aldrig skulle spela golf... Jag måste säga att jag faktiskt längtar tills jag får slå lite igen :)

Skön med regnig tisdag

Somnade vid 20.30 igår och vaknade 9.15 imorse. Behövde lite sömn skulle man kunna säga.
Startade som vanligt med en pw. Gick dock vilse idag och blev lite nervös ett tag när man passerade mer eller mindre fritidsvänliga miljöer... Men men, jag kom hem iallafall 1h 20 min senare. Skönt faktiskt. Varmt och gott i luften även om det regnat lite smått under dagen.
Annars har jag ägnat dagen åt att fixa här hemma. Tvätta, städa och diska. Heeeela dagen lång, förutom fotbollsträningen då. Men det behövdes. Ska ta tag i några fler saker på torsdag då jag är ledig igen :)

Imorgon ska jag till sjukgymnasten, får se om hon kan ge mig några goda nyheter eller om jag ska traggla på ett tag till:) hoppas på det bästa!

Åå kolla vad världens bästa mamma gav till mig som hon sytt åt mig blev sååå fint. Tack mammis <3

Solbrist

Verkar som att  hela Sverige skriver om att de ligger ute och solar. Här i Karlstad kan jag gå ut och ställa mig utanför dörren om jag vill spara duschvatten, skulle bli lika blöt ändå. Jag vill också steka!! Men men, f¨r väl hoppas att det kommer någon ledig dag istället :)
Hade många planer för dagen. Började med en pw imorse innan jobbet. Efter jobbet cyklade jag i ösregnet till gymmet och körde ett benpass. Tänkte sen att jag skulle hem och käka lite grann innan jag skulle iväg på fotbollsträningen och kika lite bara. Skulle dessutom hinna med att städa och diska hade jag tänkt. Men de senare skrivna planerna la jag åt sidan. När jag kom hem från gymmet och när jag käkat, så var jag helt slut. 17.3+ funderade jag seriöst på att gå och lägga mig för dagen. Har lyckats hålla mig vaken till nu iallafall men det blir nog inte så länge till.
Nya tag imorgon :)
 
Helgen har varit grym. Jag har spenderat den i Örebro hos min kära morbror och hans underbara sambo Ann. När jag kom dit på fredagen var det AW på deras balkong. HElt underbart väder och det blev nåt glas skumpa och ett glas rött. väligt trevligt. Annars har vi bara haft en myshelg och tagit det lugnt och skönt :)
HElt perfekt helg må jag säga:)

Hoppas allt är bra med er. Kan det vara något annat såhär dagen efter ett VM-guld?
Vilken bragd, gött :D

Fin fin morgon

Uppe innan tuppen idag igen. Så jäkla härligt inne i hjärtat just nu. Mitt knä har pallat 2 träningar/dag hela denna vecka. Har börjat varje morgon med en powerwalk eller jogg (beroende på hur knät känns och om jag har benpass på eftermiddagen eller inte) på 5-7 km. Sen efter jobbet har jag varannan dag kört benpass på gymmet och varannan dag så har jag varit med laget och kört med boll och lite styrka för överkroppen.
Jag trodde först att jag inte skulle klara av varje dag sådär direkt, men knät har faktiskt känts himla bra måste jag säga så jag är sjukt glad :D
Dessutom har musklerna i benen börjat komma tillbaka på riktigt. Får en bula som sticker ut igen när jag spänner, ÄNTLIGEN. Ni hör ju, mkt positivt med träningen just nu :)
Att det sen är finfint morgonväder varje morgon jag varit ute gör ju inte saken värre direkt!

Idag på schemat väntar nu frukost efter en pw och efter jobbet väntar ett benpass på gymmet.
Efter träningen så ska jag snabba mig hem och ta ett tåg till Örebro, lite spontant sådär. Tänkte spendera Helgen med min underbara morbror och hans sambo Ann. Känns som att det kommer bli en grym helg :)

paus upphörd

Nu så är jag tillbaka efter helgens bravader. Och jäklar vilken helg jag har haft. Helt J*kla magisk! Skulle jag skriva upp allting jag gjorde så skulle det bli en mil långt inlägg, så jag tänkte lägga in lite bilder på saker jag gjort och kommentera lite kortare ovanför vad jag egentligen haft för mig :)
 
Onsdag:
Åkte direkt från tåget till Maser där det var lite fest/mys med gamla kollegorna.
 
 
 
Tarek, bilden ovan, bjöd som vanligt på (för oss) ovanliga delikatesser :)
 
 
Johan fixade Movie Quiz
 
 
 
Torsdag
 
Brage-Hammarby på Vallen. Ingen höjdarmatch, men härligt väder iallafall ;)
Sen blev det häng hos Tjäder med Jönsson och Jimmy!
 
slutar ALLTID i kaos
 
Fredag

Att få komma hem efter en löptur till mammas nygräddade mackor och toppa det med mormors våfflor, det är inte alls dumt!
 
Hann även med att träffa flera favoriter denna dag. Stina, Niklas och lilla underbara Gustav. Lilla och lilla, han har blivit så himla stor sen jag såg honom sist.
Sen så fick jag umgås en hel eftermiddag med mitt hjärta August tillsammans med Marie och Martin <3
 
 
 
Kvällen avslutades med en klassiker; skräckfilmer med Bunis, Fredda och Lina.
Kvällen avslutades också klassiskt ;) ZzzzZZzz
 
Lördag

Hann med väldigt mycket på lördagen med. Till exempel en av de klippningar jag gjorde under helgen, frukost med Maja och Jonta och annat smått och gott:
 
Golf med Bunis till exempel
 
Mitt livs första sving (förutom när jag blev förbannad när jag förlorade minigolfen när jag var 4-5 år. Svingade då en klubba i vrede. Märkte dock inte att en tjej stod bakom mig, så det blev en klocren knock och hon fick en gratis tur med ambulansen till sjukhus. Inte alla som får det i sitt liv... ;)   )
Men det räknas inte tycker jag.
 
Åkte sen och kikade på Gustafs och fick ÄNTLIGEN träffa Saras och Pers lilla William. Så jäkla fin<3
 
Kvällen, och man skulle kunna säga hela helgen, avslutades med:
 
och
 
 
Bästa Fredda och Bunis bjöd på kalas. Det blev vin, spel och käk. Jennie, Niklas och Lina kom också förbi. Vi gjorde sen Liljan jäkligt farligt där Lili och Sussie stod på scenen ;)
 
 
MAGISK KVÄLL!

På söndagen blev det tåg tillbaka till Karlstad igen. 
Men vilken jäkla helg alltså. Detta var en bråkdel av allt jag gjorde,men hade inte bilder på allt.
Jag har verkligen världens bästa vänner och familj. Utan er vore jag ingenting alls. Ursäkta ordvalet men Fan vad tacksam jag är som får ha er i mitt liv <3
 
ps. Vi tog första 3-poängaren på söndagen mot Sundsvall borta. Kunde inte slutat bättra va ;) woop woop!

Bloggen tar ledigt resten av veckan

Har så mkt att göra, för lite tid. Kommer en när nästa vecka kickar igång :)

Skön måndag

Hade ställt klockan imorse, 3 timmar innan jag skulle börjat jobba, för att gå ut och springa/ta en PW. Men jäklar vad jag har haft ont i vaden idag från löpningen på asfalt som jag gjorde igår. Det är så pass att jag nästintill måste hälta. Det går an när jag har varit uppe och gått ett tag, men så fort jag suttit stilla en liten stund, då jäklar känns vaden kortare än kortast. Det spelar ingen roll hur mycket jag stretchar ut den heller, den smärtar för det. Jag vat att jag är mycket svagare i höger vad än jag är i vänster vad nu efter operationerna och allt, men jag trodde inte det var såhär illa. För det första så har jag ju gymmat mycket vader och för det andra så har jag ju sprungit förut utan att få såhär ont. Då har jag sprungit längre sträckor också. Kanske blev för mycket när jag kombinerade av att springa till gymmet och sen köra ett tungt benpass, och därmed vader, och sen en PW hem.
Men imorgon får den vara bra. tänkte springa till gymmet imorgon med och köra ett benpass. Eller så blir det en promenad ifall vaden känns för illa.
 
Idag har jag iallafall jobbat en liten kortis, hem och käka och sen vidare på träning. Körde ungefär samma pass med boll som förra gången bara att jag tryckte på lite mer idag. Det kändes himla bra måste jag säga. Bättre idag än sist, så det är väl ett steg framåt :)
Efter träningen så hadevi matchgenomgång. Vi kollade på sekvenser från matchen och gick igenom vad som gick fel. Vi fick stryk mot Hammarby med 0-1. Tråkigt då vi ionte riktigt kommer upp i vår rätta kapacitet som vi alla vet att vi kan.
Men vi vet vad vi behöver jobba med och det kommer bli bättre :) SNart kommer 3:an!
 
Ska nog lägga mig nu tror jag. Känner mig himla trött, så får somna till nån bra serie eller någe. 
Längtar ihjäl mig till på onsdag då jag änrligen får komma hem till alla underbara vänner. Har redan 2 klippjobb inbokade plus en massa annat skoj, så det ska bli sååå kul :)
 
NAtti

Bilder från de senaste dagarna

Två grymma dagar!

Igår var jag med för första gången på träningen med vetskapen om att jag fick göra en massa saker jag inte fått gjort på himla länge. Bara att få knyta på sig skorna (var inomhusfotbollsskorna men ändå) kändes skönt i hela kroppen.
Jag värmde upp lite först med att driva med bollen fram och tillbaka över planen. Sen så började jag driva lite mellan koner  såhär: VVVVVVVV zick zack eller hur man nu skriver det!? När jag började känna att det gick lite för lätt så tog jag bort konerna och höjde tempot lite fasty utförde i princip samma övning men i lite större format. När även det kändes lite enkelt så började jag driva med bollen och gjorde 90-gradersvändningar och även 180-graders. Men på 180-gradersvändningarna så tog jag det väldigt långsamt. Hann även med lite jonglering och passningar på stället, alltså inte i rörelse.
Det kändes så himla bra faktiskt. Man märker att touchen inte är som den brukar men den brukar ju komma tillbaka ganska snabbt när man väl börjar träna på det. Men det var fruktansvärt kul att få vara igång igen med bollövningar :)
 
På kvällen blev det hockey VM och annat skoj med Schpets, Elin, Stefan och Andreas hemma hos mig. alltid lika trevligt :)
 
Imorse hade jag tänkt åka till gymmet direkt när jag vaknat, innan jag skulle käka lunch med Pernilla på stan 13.20. Men jag vaknade visst vid 12 idag!?? vad hände där liksom. Så det var bara att gå upp, göra sig iordning och trampa ner till stan.
Vi kikade runt på stan en sväng först. Sjukt mycket folk, det är något som heter Karlstadskalaset här i centrum med massa olika aktiviteter och uppträdanden under helgen. Idag var det dags för Yohio att uppträda och hela torget var proppfullt av barn och föräldrar som stog och vänmtade i flera timmar på att få se sin stora idol ;)
Vi satt oss iallafall på en uteservering på en Italiensk restaurang, precis vid torget, och fick höra hans två låtar och alla barns skrik. Vet inte om det var ett lyckat val, men det var iallafall god mat. Det blev till och med en kaffe och efterrätt på det. Vi lyxade till det lite såhär på en lördag ;)
 
Fick direkt efter käket rycka in på lite jobb. Det var tydligen kaos på jobbet och de behövde hjälp. Så jag fick lämna Pernilla, cykla hem fort som sjutton, hämta jobbkläder och kortet och sticka iväg på jobbet, Jobbade bara en timme eller så, bara så att de skulle hinna komma ikapp med allting, så det funkade ju.
Ikväll blir det bara lugnt och tagg inför matchj mot Hammarby imorgon på hemmaplan. Det ska visst bli kanonväder dessutom, så man kanske hinner sätta sig ute och steka lite också. Men ska hinna med gymmet imorgon också. Bäst att ställa klockan imorgon bitti så man kommer upp :)
 
Den roligaste nyheten på länge fick jag allt imorse. Sara och Per fick en liten pojke inatt. Så himla fin liten kille. Jag är så jäkla glad för eran skull så ni anar inte.
Fick ett mms precis innan jag skulle cykla iväg och möta Pernilla och tårarna började rinna på mig. Känner mig stolt på nåt vis:) Du är grym Sara! <3
 
Är då nästan ännu gladare att jag igår bokade en tågbiljett hem nästa vecka så jag får träffa lille prinsen. Jag längtar såååå!
Blir en långhelg i Borlänge onsdag-söndag! woop woop! :)

Lycka!!!

Vaknade imorse och hade känslan av att det var match, att jag själv skulle spela. Siktet var inställt på maxtestet hos sjukgymnasten 15.00. Hjärnan gick på matchuppladdning: Ät rätt, drick mycket, fokusera. haha kändes rätt sjukt faktiskt men kul att man har instinkten kvar iallafall efter alla dessa månader,
Blev dock aldrig nervös, bara taggad. Så jag cyklade dit och satt mig i väntrummet ovh väntade helt enkelt. Sen kom Linda ut och hämtade mig och vi gick direkt till bensparken. Hon sa att vi skulle lägga på lite mer vikt än vi gjorde förra gången. Okej sa jag, satt mig i maskinen och började köra. Jag skulle göra så många reps jag orkade i rad, med mitt skadade ben först. Körde ungefär 27 reps.
Så Linda sa: "Jäklar vad stark du är, jag ökade vikten så att du inte skulle klara av att göra så många reps den här gången. Men nu får du köra lika på det andra benet så att det tar hel slut, sen lägger vi på 10 kg till så kör vi igen".
Skönt att höra, man är ju alltid orolig exakt hur man ligger till egentligen.
Sagt och gjort, jag körde lika med det andra benet, men innan vi lastade på 10 kg till så gick vi till bencurlen och skulle göra samma typ av test där. Samma sak hände där, fick köra ur mig på båda benen, sen skulle vi lasta på 10 kg till för att testa igen. Tydligen så är det svårt att hitta ett bra värde när det blir så många reps. Det kan bli lite missvisande. Man vill ju ändå mäta styrkan i musklerna, inte lika mycket uthålligheten på just detta moment.
Benen var lite som staghetti efter dessa två test, som jag dessutom fick göra om två gånger, och man tar verkligen ut sig...
Sen gick vi vidare in i ett av dansrummen för att göra ett hopptest. Då gjorde hon så att hon satte ut två stycken tejpbitar med 40 cm mellanrum. Sen skulle jag hoppa i fram och tillbaka i sidled mellan de två tejpbitarna så många gånger jag kunde under 30 sek. Även här började jag med mitt skadade knä och efter nån minuts vila så körde jag med det andra benet.
"Ta med dig tejpen så går vi in på mitt kontor", sa Linda sen..
Boom boom boooom, hjärtat slog i tusen, var så nervös på vad hon skulle säga.
 
När vi kom in så sa hon att det såg jättebra ut. Jag var tydligen väldigt väldigt stark för att bara ha gått 6 månader sen operationen.
Hon började räkna ut nåt med miniräknaren efter det.Sen sa hon att för att f¨å gå in i matchspel igen så måste styrkan i ditt skadade ben vara minst 95% av styrkan i ditt friska ben. Och just nu så så låg jag på 88% när det gäller framsidan och 91% när det gäller baksidan. Vad gäller hoppen så var de helt lika.
Woohoooo, 88% och 91%, Så jäääkla lycklig är jag :D Det är fan inte långt kvar nu, och det har ändå bara gått 6 månader. Så jäkla glad!!!!!!!
Men de 95 % är bara styrkemässigt, det är en massa andra saker jag måste klara av också för att få börja med spel. Till exempel lite koordination och dylikt. Men det är väl en stor del av det hela antar jag
 
Nu så ska jag iallafall få börja med BOLL.
Det var ju det bästa av alltihopa det! Jag får inte börja springa och göra passningsövningar och sånt än, men jag får blrja dribbla mellan koner, jonglera, trixa och lira lite själv med bollen och sånt på stället liksom. Göra lite vändningar försiktigt, 90 grader och 180 gradersvändningar. 
Vad ska jag säga. Jag är så saligt lycklig just nu. Så imorgon ska jag ner till träningen och lattja lite.
 
Kommer sova så gott inatt!
Natti :):):)

En jobbnatt avklarad

Ligger i sängen ochväntar på att kroppen ska varva ner. Har jobbat 19-03 idag. Sjuuukt mkt folk ute såhär på Valborg. Men kul med lite action!

Imorgon är det en ny slags premiär. Det är egentligen våran andra hemmamatch men imorgon ska vi äntligen få komma ut på våran riktiga hemmaarena, Tingvalla IP med riktigt gräs och inte konstgräs. Inte för att jag varken får träna med boll eller spela än, men det känns så jäkla mkt bättre med naturgräs. Det är så fotboll ska liras!

Nej, sov gott och håll alla era tummar på att QBIK tar sin första 3-poängare imorgon. Jag har det på känn:)
Natti

RSS 2.0